pa kaj, zato imam bolju cirkulaciju :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Printable View
pa kaj, zato imam bolju cirkulaciju :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
ni bucka nemre 9.9. a bogme ni ja :mrgreen:
Haai!
Cestitamo Leni prohodavanje i Vidov prvi zubic!
Novi je preko vikenda bio bolestan, izgleda da je pokupio neki cudan stomacni virus. Simptomi - bol u stomaku, mnogo prduckanja, jedno povracanje, jedan dan temperatura do 38 i osip samo po stopalima :?
Veceras je ok, nadam se da smo glavno prosli.
Pusa svima!
kli_kli, baš mi je žao.
Šaljemo vam :love: da Novi što prije ozdravi.
Evo, možete pogledati i naših par novijih sličica. :)
pass je lana.
:mrgreen:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
jos uvijek mi nije jasno zakaj necete doci...!!!!pa imamo samo 2 kamere u kupaoni!!!!! :mrgreen:
ja sam na standu sa majicama na rodinoj proslavi,a daddy je dezuran!!!Citiraj:
daddycool prvotno napisa
ali slazem se sa mirtom 38 :mrgreen: da ivonna odredi datum pa ko moze-moze,a ko ne-ne!!!
Samo kratko javljanje od mene. Svi bebači ili bolje rečeno dječica su preslatka. Tako su nam narasli...
Nas računajte za kavicu ako mi M. ozdravi. Jako kašlje i šmrca.
Kovke kaj točno daješ F. za imunitet? Obzirom da je M. već 10-tak dana u virozi kupila bi i ja njemu nešto da ga oporavim do jaslica.
Kakva je to Rodina proslava i kad?mi bi išli :D
pusa ozdravilica Matiji i Noviju! :love:
kava? samo recite datum, pa ćemo se mi prilagoditi!
Bucka/daddy, Nikina fotka s hrvatskim dresom je ZAKON!
Mirta, i moja kolegica s posla je na istim mukama samo što njoj kopaju po cijeloj zgradi i stanu! Ona odlazi mami na kupanje :mrgreen: BTW čestitam na prvom zubiću!!!!
Ena, Lana je preslatka!
Nataša, čestitke za Lenino prohodavanje!!
Proslava, kakva proslava??hhehe
Čestitke Vidu na prvom zuboviću :angel: Maurenu je u petak izbio deveti
a mi smo i dalje na 4! :mrgreen:
za ovo si se već sama kaznila :lol:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Echinacea od twin laba (105,00 kn), preporuča se čak prije jaslica, vrtića, škole, i sezone gripe, 3-4 tjedna- i baš je za podizanje imuniteta, imaš čak dosta o njoj i na forumu-samo ukucaj echinaceaCitiraj:
Nitica prvotno napisa
zanima me ova crijevna viroza-možda to čak ima F, premda nije povraćao, ali noću se budi po 6 puta zadnja 2 dana, ja sam već u komi. uglavnom, počne se grčiti i onako kao da mu je teško u želučiću- a mi mislili da trebamo mijenjati prehranu stubokom
kli, koliko to traje i jel možeš malo bolje opisati kako je to Novi prošao :love:
Pusa Vidu za prvi zubić, i Maurenu za deveti! :love: x2
kovke ti si na poslu? kako Fran podnosi čuvanje dok je bolestan?
kaj je mirta?mene nema? :(
oprosti draga, neće se ponovitiCitiraj:
Romina prvotno napisa
pogledaj u moj potpis (dok me moderatori ne dohvate)
dobro vam ovo tmurno jutro :*
e da je barem cijelu zimu i jesen ovako tmurno :D
sad sam pogledala kroz prozor i vidim sunce :roll:
ja sam pala u depresiju jer sam jucer saznala da MM uskoro ide na jedan jaaako dugacak teren i to jaaaako daleko :cry: pa mi je valjda sve tmurno.
mirta :love:
Cestitamo Maurenu zubic!
Matiji puse da sto pre ozdravi!
Kovke, ni noviju nije skroz proslo, a to nocu izgleda bas kao sto si ti opisala. Nocas je bas jako plakao, kao mala beba, a smirio se tek kad ga je mm nosio u polozaju od sebe, a uhvatio ga je preko zgrcenih nogica. Taj polozaj sam pokupila od ivonne sa lj-b 2006 (hvala ivonna!!).
Traje mu vec nekoliko dana, s tim da je smo jedan dan imao temp, i jednom je povracao.
A njemu izgleda krecu novi zubici, slini i trpa ruke u usta, samo ne znam da li su trojke ili petice. U nasem slucaju, izbijanje ocekujemo za 2-3 meseca.
uf ivonna
meni u takvim situacijame je često teži period do odlaska neko kada ga nema, jer se do tada jednostavno pripremim na užas. :cry:
ivonna :cry: ...
i ja na to reagujem ovako kao mirta.
Jel se vaši klinci lupaju glavom u pod i zid?Maureno to tako često radi da mi je zlo :cry:
Ivonna znam da ti je teško :cry:
ma kaj da vam pricam. bilo je i svadje i svega, al na kraju moras izdrzat jer tamo di radimo nema puno hocu-necu. znam da nije bome ni njemu laku, pa mu necu jos pogorsavat. a kak cu ja tih 6mj sama s curama nemam pojma :(
u zid,Citiraj:
Romina prvotno napisa
prvi put se možda udari slučajno i to ga zaboli a nakon toga se nekoliko puta namjerno udara, ali puno opreznije.
Puno češće se udara rukama u glavu ili čupa kosu, stvarno ne kužim koja je to "faza"
Kli, drago mi je da mu pomaze..
Romina, ne lupa se u zid, al se cupa :/ Uzas
6 mj :shock: :shock:Citiraj:
ivonna prvotno napisa
kada odlazi?
možeš li barem malo računati na nekoga od obitelji (osim svekra)?
Pa, on više nije bolestan, u biti nema temperaturu, a samo po noći, tj. kad spava se grči, valjda po danu to niti ne osjetiCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
...a čuva ga tata :)
aha, malo kasno palim
a super kada je s tatom
(pada mi na pamet kako bi mi izgledao stan da svoje dečke ostavim same 8 sati) :mrgreen:
svekiji zive vani, od njih nis...i bolje
moji su 60ak km od nas, al seke u srednjoj i na faksu, braco u 4. osnovne..ma nemam pojma, jos sam u soku, nisam stigla ni razmisljat o svemu jos
i da, odlazi u 11. mjesecu :cry:
ivonna, stvarno strasno.
ali poznajuci te, makar sa foruma, znam da ces se dobro snaci!
saljem ti ~~~~~~~~~~ podrske!
bar ce meri malo da poraste do tada...
uh, kh ivonna nije tebi lako
ali što kažu cure ipak si ti zmaj od ženske ;)
a niš, sad kad organiziraš kavu kod sebe organiziraj i raspored druženja od studenog na dalje pa da ti lakše prođe
a nije ni TM-u lako. propustiti 6 mjeseci života svoje djece. uh.
držte se.
jedino kaj mi pada na pamet :
1/ možeš li se na neko vrijeme preseliti kod tvojih? pa malo kombinirati zg i tamo
2/ upisati Andreu u jaslice pa da je tamo 1-2 dnevno
:/
cure i daddy hvala na utjesnim rijecima, vjerujem da cete mi pravit drustvo tu na forumu a i na pokojoj kavici u sljedecim mjesecima :love:
a sad s pozitivne strane...usteda na kontracepcijskim sredstvima ce se osjetit na kucnom budzetu ;)