Nisam sigurna dal Neno jos radi ali znam jednog koji vozi, 25% na cijenu a placas tek kada ti donese narucenu robu! Ako nekome treba moze na pp!
Printable View
Nisam sigurna dal Neno jos radi ali znam jednog koji vozi, 25% na cijenu a placas tek kada ti donese narucenu robu! Ako nekome treba moze na pp!
I?
Ima li novih saznanja o Ikei i dopremanju?
ja bi na pp!!Citiraj:
dina prvotno napisa
Trebam hitno nešto iz Ikee i već sam očajna! :(
Ovaj broj od Dine, to su decki iz Kalimera, je nepostojeći...
a na nekom drugom forumu sam pročitala da oni više ne dostavljaju..
Ne znam kako Neno, da li on još radi ali kod njega iz principa ne želim naručiti!
Ima li alternative!?!
IMAM JEDAN PROBLEM DA SE NADAM DA ČE MI NETKO POMOĆI.TREBALA BI BROJ NETKOG TKO BI MI DOFURAO STVARČICE IZ IKEA PA BI MOLILA AK NETKO ZNA NEKOG DA MI JAVI.PUNO HVALA
...kao prvo...pozdrav svima...ovdje sam nova ali za sada imam samo pohvale... :) ...trebalo bi mi vise informacija.....prvo br. nekoga ko je pouzdan i ne uzima hrpu %....ima li popusta na cash i kako je s ovim prevoznicima i carinom ako se uzima vise od 1000 €...uredujem stan i muku mucim s prevozom...hvala....
Neno radi.
...moze br.
editiram se, otisao pp greskom
Krug se, izgleda, zatvorio: od Nena preko mnogih do - Nena :mrgreen: .
Sretno s Nenom.
Ostajem ja pri MM.
MATILDA TKO JE MM?MOŽE LI MI NETKO POSLATI BROJ OD NENE NA PP.HVALA
Moj muž.Citiraj:
tovarovi prvotno napisa
Ali njegov broj ne možete dobiti. :lol:
On vozi samo za mene. :mrgreen:
Matilda, zar tvoj "MM" ( :mrgreen: ) ovdje ne vidi priliku života?
Nećuuuuuuuu Nenuuuuuuuuu....!!!!!!
Odoh i ja s MM-om u Ikeu...
Ne. Previše voli svoj posao. 8)Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Nije on za fizikaliju. A i od silnih narudžbi nešto bi mu se smantalo.
Da ja ne vodim računa o popisu stvari koje moramo kupiti, došlo bi do velike zbrke. :mrgreen:
Strpimo se do 2011:
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak...,19,,133837.jl
neka, fala
mogu misliti što će se nama dopremati
Pa da. Ko i u Kiki. Ja tamo još nisam ništa kupila.Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ja ću i dalje ići u Graz. U Hrvatskoj sigurno neću nakon dobrog shopinga otići na Frankfurter Kombi.
Jel Neno ima neki minimalni iznos za koji vozi. Meni treba samo par sitnica, cca 50 eura? I jel ima onaj stari broj telefona, nisam ga zvala 3, 4 godine?
isti broj
mislim da vozi za te pare
:lol:Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Thanx Ivarice :)
Ja bi broj od prevoznika :oops:
imam jedno pitanjce, jel se moze sloziti od karlstada kutna garnitura ( s onim produzetkom) a da se izkombinira dio koji se moze razvlaciti za spavanje :?Citiraj:
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
nazalost ne
krevet je moguc samo sa trosjedom kojeg nemozes spajat u garnituru
sandra, hvala
nadala sam se da nisam dobro skuzila 8)
Moze li mi netko rec kojim danom se narucuje roba kod N.? Kakva je procedura?
Hvala
Da li netko ima iskustva sa garniturama za sjedenje koje u sebi imaju ležaj-naravno govorim o Ikei? Treba mi pomoćni ležaj za dvoje najvjerojatnije povremeno, ali može se dogoditi i trajnije. Kakva je konstrukcija i kvaliteta kod tih ležajeva npr kod Tylosanda-ima trosjed s krevetom i sandukom za posteljinu. Da li je moguće kombinirati ga s ostalim djelovima iz te serije i napraviti nekakav kut cca 280(max) x 200 -250. Također me zanima kakva su mu presvlake. Većina se ne pere nego treba na kemijsko. Unaprijed zahvaljujem na pomoći i savjetima.
Da li netko ima iskustva sa garniturama za sjedenje koje u sebi imaju ležaj-naravno govorim o Ikei? Treba mi pomoćni ležaj za dvoje najvjerojatnije povremeno, ali može se dogoditi i trajnije. Kakva je konstrukcija i kvaliteta kod tih ležajeva npr kod Tylosanda-ima trosjed s krevetom i sandukom za posteljinu. Da li je moguće kombinirati ga s ostalim djelovima iz te serije i napraviti nekakav kut cca 280(max) x 200 -250. Također me zanima kakva su mu presvlake. Većina se ne pere nego treba na kemijsko. Unaprijed zahvaljujem na pomoći i savjetima.
kao sto vec jednom napisah
trosjedi sa funkciom kreveta se nemogu spajati u garnituru .
tylösand ima samo jednu presvlaku koja se pere u masini,ostalo ide na kemijsko
s_a_n_d_r_a ili netko ko zna upomoc! :)
ujutro narucujem PAX ormar od 250x236cm i nikako se ne mogu odlucit koja vrata. Birkeland klizna ili Lyngdal. Nisam ih vidila u zivo pa me interesira je li Birkeland rustikalan i je li Lyngdal previse proziran? I koji je bolji s obzirom da se sastoji od 2 klizne stjenke svaka 125 cm?
:?
ja nemogu pomoci,neradim na odjelu spavace sobe
a i na godisnjem sam pa se nemogu raspitati
Molim i ja broj od Nene ili bilo koga drugog na pp!!! Hvala unaprijed!
i meni, molim vasCitiraj:
tovarovi prvotno napisa
i meni, pliz :)Citiraj:
Eowyn prvotno napisa
ja imala broj od Mate ali koliko kužim promijenio broj, pa bi molila da opet podijelite samnom toliko traženi broj.. :mrgreen:
(svejedno jel Mate ili netko drugi..)
ja sam se jučer dogovorila sa mravcima http://www.mrav.hr/index.php
kod dogovaranja je bilo sve super. ovaj tjedan im se nije napunila narudžba pa će ići idući i kad stignu u zg, kontaktirati će me.
novci se daju kod preuzimanja robe tako da mi je to baš onako kako treba biti.
na ikeinu cijenu dodaju 30% i to je cijena za nas
šta smo ono rekli jer mravci organiziraju i carinjenje ili to sama naknadno plačaš?Citiraj:
Inesica prvotno napisa