Amyx, koje ste sve "dodatke" kupili? Samo košaru i austosjedalicu ili i onu prijenosnu nosiljku? Jel ima košara nulti položaj?
Printable View
Amyx, koje ste sve "dodatke" kupili? Samo košaru i austosjedalicu ili i onu prijenosnu nosiljku? Jel ima košara nulti položaj?
Nismo uopče kupovali košare. Kolica imaju onaj klasika sportski dio i kupili smo AS koje su ujedno i nosiljke, a i mogu se montirati na kolica.
da, tako sam i ja mislila! :bye: :-)
Ajme kakva divna kolica. Prvi put vidim ovako šta. Predivna. Već sam rekla mužu kako to da ne prave kolica šarena iznutra da bebama bude zanimljivo. Naša su crna pa još kad navučemo kupolu, a one budne, bude im dosadno buljiti u prazno.
hej curke ja kupila bugaboo donkey , ali da cossato su mi najljepša kišobran kolica na svijetu!!
ja sam kontaktirala preko maila neku tvrtku što ih prodaju i voljni su poslati ih poštom na vaše ime iako nemaju dostavu na web-u za Hrvatsku..
Nama su za sada Maclaren favorit zbog veličine ali evo upravo sam saznala da Cosatto kolica ima za kupiti u Beogradu tako da još razmišljam...
Mi imamo ova Cosatto https://www.google.hr/search?q=cosat...F4XntQa2moHgCg
super su!
lagana, imaju sve polozaje. fora dezen, navlaku za kišu, lagano sklopiva...ma preporodila sam se!
imaju i srenju ručku, koja JAKO dobro dođe kad jedan od klinaca se neće voziti (kad su mali) omogućuje da ipak vozite kolica, dok mclaren imaju samo dvije tučka, bez srednje, pa je voznja jednom rukom jako jako otezana (vozite lijevo desno kao pijanac...)
ručka, srednja ručka.....
Margita je sugar and spice mjesto :lol:
A Viktor all things & nice 8-)
Ne smijem više gledati ta kolica jer ću poludjeti.
Zadovoljana sam maclarenom, ali ovo je san snova.
Strategija, jel znaš koja je cijena u Beogradu?
Poslala sam im jučer mail da pitam za cijenu i eventualnu dostavu za Hr ali za sad još nemam odgovor.
Tikice78 koja je cijena kolica bugaboo donkey?
elizabeta mislim da su ti oko 8000 kn, osnovni dio bez dodataka, tipa AS, torba i još neke sitnice koje sam ja uzela uz ABC. I ako se ne varam mislim da dobiješ u osnovnom kompletu samo košaru ili kaj već za jednu bebu a za drugu moraš kupovat dodatno, jer to su kolica za 1 ili 2 bebe. Nek me tikica ispravi ako nije točno, kažem nisam sigurna...
Kupili kolica TFK twinner twist. Našli ih u lesnini, trenutno imaju 10% popusta na kolica za sve vrste plaćanja!
Mama s blizancima, može malo pomoć oko traženja kolica.
Trebaju nam kišobran kolica za dva dečka. Što preporučujete?
Dečki imaju 14mj. znači koristiti ćemo ih još dugo. Ima li tko iskustva sa markom Mothercare, Chicco.
Dali se isplati kupovati Bertone, jeftino, ali koliko dugo će izdržati..?
Mame koje koristite TFK kolica (twinner twist duo), kako ste zadovoljne? jeste uzimale dodatno kosare za bebe
ili je dovoljan onaj sportski dio sto se spusti u nulti polozaj? meni se svidjaju, bebice ce biti ljetne pa bih
pokusala izostaviti kosare (najvise jer zauzimaju puno mjesta sa svim popratnim stvarima kad se negdje ide),
pa me bas zanima jel nulti polozaj podoban za novorodjenče..
Malena 85, mi smo na kraju kupili i košare (koriste mi u kući, u prizemlju su bebe kroz dan u njima na kolicima pa se šećemo po kući dok ne zatopli za van). A i sad za prve šetnje dok je hladnije će mi biti praktičnije nego sportski dio (da ih stalno "imam na oku" - ionako ih ne mogu prestati gledati...:-) ) Prednost im je i što bebe gledaju prema meni, a sportski dio - bebe gledaju ispred.
Ako ti je termin poroda u toplijem razdoblju godine, mislim da možeš i bez njih.
Mislim da je sportski dio-nulti položaj sasvim ugodan za male bebe, ionako se stavi neka dekica ispod...
elizabeta hvala. ako nista, lagano si me jos vise priblizila ionako vec gotovo donesenoj odluci. stvar je u tome sto bih kupila polovna kolica TFK koja ne idu s kosarom, pa se ne bih htjela dovest u situaciju kad djeca vec budu tu, da skuzim kako mi trebaju kosare, a tih kolica kod nas za sada nema kupiti i onda mi je najveci problem kako uopce doci do tih kosara. btw, gdje si ih ti nabavila?
malena, tfk kolica kao i košare možeš kupiti u lesnini. Ja sam ih zvala prije cca 2 tjedna. Sportski dio ti dođe 4800 i nešto kuna a košara je 999 kn komad. I daju 10% popusta na sve vrste plaćanja i 12 rata bez kamata.
Čisto kao info.
Ja sam isto odlučila uzet ta kolica...zaljubila se u njih na prvi pogled.
elizabeta jos da te pitam, koju lesninu si zvala, to u zagrebu? nekako mi cudno da lesnina drzi takva kolica kad od svih nasih "famoznih" trgovina dječjom opremom, nema ih nigdje.
Najbolje kupit kolica koja ti se svidaju na prvi pogled. Ja sam se tako zaljubila u ABC i savrsena su. Prezadovoljna sam.
Kupili smo ih u lesnini xxl na jankomiru, cijena je kao što je bab napisala. Par dana nakon što smo ih kupili vidjela sam ih u kiki (jankomir) i nekih 200-300kn jeftinije (sportski dio). I ja sam se začudila kako ih neki baby dućani nemaju.
gura li neko buga boo?
Čekaj dok se javi Big Blue - oni ih imaju.
Mi i dalje gurano cosatto - zapravo, moramo se (kad napokon zagrije) probat vozit - možda više i ne stanemo u vozilo :/
i tikica 78 ima bugaboo donkey.
Samo je ona sad zauzeta s dječicom pa se ne javlja.
Poslala joj ja prije nekog vremena pp pa ako mi štogod odgovori javim ti.
I meni su se ovak dopale pa sad malo važem između njih i tfk.
Ali nisam još nijedna vidjela uživo pa mi teško bilo što govoriti.
pitat cu onda bb, mi cemo ih dobit, samo vi rastite:-)
Ja sam se preko reklame totalno napalila na bogaboo donky ali sam se razočarala kad sam ih vidjela u živo, a ABC su mi na netu bila tak, ali u živo fantazija i kupili ABC. Prezadovoljna sam i prekrasna su mi kolica
frendica je uzela brevi ovo za blizance, kolica, 2 košare, 2 autosjedalice, 2 navlake za kišu, 2 navlake za zimu za noge i torba za prematanje za 6860 kn
baš su lijepa u nekoj limeta zelenoj boji
Ne snalazim se na netu,ne znam pod kojim imenom da tražim ( nemam blizance,za drugaricu je). Spojka da bi se dvoja kolica napravila blizanačkim- kako se zove,na kakva kolica paše (posebna koja predvidjena za te spojke ili bilo koja istog modela) ? Praktično ili ne za guranje & savladavanje prepreka,stepeništa i sl. (vidim da ste na prethodnih par strana spomenuli kao zamerku samo širinu) Može i samo naziv pa da dalje tražim sama. Hvala
i mene zanima gdje ima za kupiti brevi ovo?
amyx, meni su se isto najviše svidjela ABC Design Zoom na prvi pogled, ali najviše me kod njih muči što nemaju nulti položaj, pa me baš zanima kako si ti to riješila, buduci da nisi kupovala košare?
ja sam od prve zaljubila se u firstwells city twin, nekako ni jedne druge mi se nisu tak svidjele, pa ćemo ipak njih na kraju, samo me strah za širinu kad se sklope, da ne bi išle u prtljažnik
brevi ovo je uzela preko ovih, sad imaju i hr web shop, najbolje im je poslati upit
uglavnom 3u1 za blizance Brevi Ovo je platila 6860 kn
http://www.facebook.com/pages/Ebaby/585799494765778
petarmali - čisto iz znatiželje, gdje ćete ih uzimati? Mi smo se pošteno namučili dok smo ih nabavili (ali to je bilo pred više od 6 godina...).
u sloveniji internet trgovina mali vragci ima, 600 eura su, al ako nađem neka da mi se baš sviđaju, uzet ćemo polovna, vi ste svoje prodali il imate, i gdje ste na kraju kupili
petarmali - ne možeš još primati pp. Ajd mi se, pls, javi kad ćeš moći.