Kavin Grga mi je fenomenalno!
Ako u nas bude dečko bit će...Špiro :oops: Mm se zapalio za to ime a kako meni skroz svejedno nek bude kako god on hoće.
Iako Jakov mi je prekrasno...
Printable View
Kavin Grga mi je fenomenalno!
Ako u nas bude dečko bit će...Špiro :oops: Mm se zapalio za to ime a kako meni skroz svejedno nek bude kako god on hoće.
Iako Jakov mi je prekrasno...
TAMARIS11 ja sam za Grgu definitivno.
Moj je ustvari Grgur, ali ga većinom zovemo Grga.
I što više izgovaram to ime sve mi se više sviđa :zaljubljen:, a i malenom skroz pristaje.
Bilo je dosta čuđenja kada smo objavili da će tako zvati,
ali nije nas previše diralo. A i super mi je kaj ih ima jako malo,
kod pedi smo jedini, čak smo i u kvartu jedini (rekla nam patronažna).
Mada sad kad čitam ovaj topik izgleda da se ime vraća u modu :)
Špiro
totalno cool i originalno :klap:
Je i Jakov je prekrasno, al ja navijam za Špiru!!
kaj kazete na ime Bojan? To mi je jutros palo na pamet..... Ja sam totalno izludena od kombinacija, vise mi niti jedno ime ne odgovara... bombardiraju me sa svih strana :)
meni se Bojan svida.
Bojan mi je super, baš lijepo zvuči
a moje je Vedran i gotovo
Eh, kad cu ja moci reci "gotovo" :) Vedran mi je super... ali u nasem ih drustvu ima previse pa sam morala tu opciju zaobici :)Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Moj popis za dječaka je bio slijedeći:
Pavo
Pavle
Vice
Marko
Jakov
Stipe
Mile
Damir
Gašpar
Josip
Maks
Noa
Ognjen
Benjamin.
Ovo zadnje mi je san snova. Pokušat ću ga progurat sa slijedećim dečkom. Ili zna netko za nekog malog Benjamina za usvojiti? ;)
Na kraju mi nije prošlo nijedno od ovih imena kod muža, nego se zove Gabriel :saint: .
Pavo
Pavao
Pavle
Sve su mi varijacije :zaljubljen:
Maks je slatko, meni je draža varijanta Maksim, kao onaj crtić :mrgreen:
Lukas istom super
Egon
Enor
Evan
Val
Mitja
ima ih jos lijepih, ali ovi su mi pri vrhu :)
Meni BorjanCitiraj:
call me mommy prvotno napisa
Meni je u zadnje vrijeme Jakov favorit!
a kako vam zvuči ivica meni se sviđa ime patrik ali moj muž oće da se zove ivica :heart:
Lily, već si to gore pitala.
Iskreno-meni se više sviđa Ivica nego Patrik. Nekako mi je prirodnije za ove prostore :mrgreen: Jedino što nije po mom ukusu davati djeci po nekome ime (koliko god to ime bilo lijepo)...pogotovo ako je riječ o pokojniku :/ Iako, sasvim razumijem kad netko hoće po svom voljenom dati djetetu ime.
meni je Patrik ljepse, Ivica mi je onak, Ivan mi je lijepo al nekak obicno.
ni Vilim nije loše.Citiraj:
mihim prvotno napisa
Moja bebica ako bude muško zvat će se Emil, a ako bude cura još se dvoumimo između nekih imena- Merjem, Dina, Sunčica, Rania, Ema. No, naravno to se nikad ne zna.
Ema :zaljubljen:Citiraj:
Yuna prvotno napisa
Tako bi se zvalo moje drugo da je bilo cura.
I moje.Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
cure kaj mislite o David?jel preozbiljno?
i mojeCitiraj:
Smajlić prvotno napisa
Meni se DAvid sviđa.... I ne bih rekla da je preozbiljno. Mislim, ta djeca će više biti odrasli ljudi nego djeca.... :)Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
Ja znam jednog malog Davida i ime mu baš pristaje.Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
A dijete jako brzo odraste i postane čovjek. ;)
Imam Mateja sto znaci Bozji dar,a andjelu u trbuhu cu dati ime Marko sto znaci ratnik!
David mi je prekrasno ime ali MM nije baš oduševljen
meni se sviđa i Dorijan, Dario (to mi je brat pa otpada), Darko....
:)
David je prekrasno ime :zaljubljen:
Eto kako se približavamo kraju mislim da smo našli i ime. Oskar. Reakcije su tak, tak. Moja mama je odmah izvalila kako se puno pasa zove Oskar!"#
Nato sam joj vratila istom mjerom. Naš pas se zvao Lana, pa je kći od moje sestrične Lana i ne laje. Eto možda je to kraj potrage, stalno si ponavljam Oskar, Oskar, Oskar. Bit će frka ak je curka.
Poznam jednog malog Davida i baš mu pristaje ime.Citiraj:
sandra23 prvotno napisa
Inače, meni je to predivno ime.
Nama nikako ne ide uz prezime, pa smo već davno odustali od tog imena.
nama David ide uz prezime i sviđa nam se i Noa(čak mm-u više Noa),makar Noa je sad svaki drugi tak da :/ isto mi se tako sviđala i Nika a sad Niki ko u priči.htjela bi kad dreknem s balkona da moje dijete zna da se baš njega zove :lol:
za curu mi se sviđa i Dorja..mm ni čut.
David mi se jako sviđa :heart: , tu ideju sam pokušala proturiti MM-u dok još nismo znali da čekamo curkicu ... još ako paše uz prezime, mrak! :)
obzirom da ne znamo u kojoj kombinaciji je ekipa, odabrali smo 2 imena za dečke i 2 za djevojčice
dječaci : Jakov i Damjan
za djevojčice napišem na njihovoj temi ;)
oskar je super! totalno cool ime :)Citiraj:
dani1 prvotno napisa
ako ce biti decko, moj ce biti Maks (ja sam htela Mak, ali Zakoniti se nikako s tim nije mogao sazivjeti. no kako sam ja bila zapela za zensko ime i jedva uopce dozvolila raspravu - bit ce Rosa, ako je curica - on je imao pravo konacnog odabira muskog imena. a i od maksa je mak sasvim okej nadimak :mrgreen: )
Jakov i Oskar su super!
Jakov i Damjan su mi jako lijepa imena. Meni je za sad od muških favorit Toma :heart:
jakov je i meni jako lijepo ali prijateljica ima Jakova pa onda nećemo.Damjan mi je isto jako lijepo ali ja sam jedom daaavno hodala s jednim Damjanom i da sad to samo spomenem mm mislim da bi mu oči ispale :lol: :lol:
Meni se David jako sviđa.
sad sam baš zagrizla za Davida... :)
Naš će dečkić izgleda biti Marko.
Najjači mi je MM- on je dao kćeri ime i sad mi kao prodaje foru da ja dam ovom djetetu ime...a otkad znam za njega slušam kako govori: "Nema ljepšeg muškog imena od Marka! Sin će mi se zvati Marko!" i sve tako. I sad kao da ja dam ime, a u sebi se moli da dam Marko :lol:
Kako je meni potpuno svejedno, neka bude Marko :mrgreen: