Samo da javim, imamo 6 oplođenih, još sutra zovemo da vidimo kad je ET, petak ili ponedjeljak :? još nisam čula da je netko imao ET šesti dan.
Nadam se da će ipak biti u petak.
tikica, kofer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnje bete.
Printable View
Samo da javim, imamo 6 oplođenih, još sutra zovemo da vidimo kad je ET, petak ili ponedjeljak :? još nisam čula da je netko imao ET šesti dan.
Nadam se da će ipak biti u petak.
tikica, kofer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnje bete.
bravo za šestorku ! :D :D :DCitiraj:
pinkbunny prvotno napisa
tikica, kofer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem negativnu betu....vec sam javila biologu da sam mu ubila statistiku :lol:
tikice, šta reći.. 'bemu miša, baš mi je žao :( sljedeći mjesec stimulacija?
tikice :love2:
pinkbunny :D :D :D
I ovaj put ništa....... :cry:
tikica i kofer ... zao mi je :( :love2:
Nema suza cure.....cekamo gospoju M pa na usmrkavanje i pikanje i idemo dalje - nema spavanja, dok traje obnova :D
tikica_69~~~~~~~~~~~ :(
kofer~~~~~~~~~~ :love2:
pinkbunny~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D
tikica, kofer baš mi je žao :(
tikica svaka čast na stavu
:love: :heart:Citiraj:
pinkbunny prvotno napisa
kofer :love2:
Hej cure jedno pitanje...da li ja mogu izričito tražit anesteziju kod Tomića i da li za to moram radit neke dodatne pretrage??? Zaboravila sam ga to pitat???
:love: Drage moje evo da vam se priključim veeelikim pohvalama za Vinogradsku bolnicu -svaka čast :love: :love:
Poslije iskustva u drugoj klinici želim reći da sam presretna sa osobljem, kvalitetom doktora i sretna sam što konačno ću ići u postupak.
Svaka im čast ,super su i zahvaljujuću njima meni se konačno vrati o osmijeh na licu i nema više suza!!!!!!!!!!!!!! :love: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Presretna sam što sam otišla kod njih, presretna sam :heart: :heart:
:love: Drage moje evo da vam se priključim veeelikim pohvalama za Vinogradsku bolnicu -svaka čast :love: :love:
Poslije iskustva u drugoj klinici želim reći da sam presretna sa osobljem, kvalitetom doktora i sretna sam što konačno ću ići u postupak.
Svaka im čast ,super su i zahvaljujuću njima meni se konačno vrati o osmijeh na licu i nema više suza!!!!!!!!!!!!!! :love: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Presretna sam što sam otišla kod njih, presretna sam :heart: :heart:
U stimuliranom svakako dobiješ anesteziju, a prirodni ti kod dr. tomića stvarno ne boli da bi ti trebala anestezija. Ma zapravo i ovo u stimuliranom ti nije neka teška anestezija, skroz si budna i možeš pričati sa sestrom, samo ti se malo vrti u glavi.
Jedino moraš biti natašte.
No sve je individualno neke cure čak i malo zaspu.
U stimuliranom svakako dobiješ anesteziju, a prirodni ti kod dr. tomića stvarno ne boli da bi ti trebala anestezija. Ma zapravo i ovo u stimuliranom ti nije neka teška anestezija, skroz si budna i možeš pričati sa sestrom, samo ti se malo vrti u glavi.
Jedino moraš biti natašte.
No sve je individualno neke cure čak i malo zaspu.
Mozes, samo moras obavezno biti na tasteCitiraj:
thegirl25 prvotno napisa
Zaboravih napisati da mi ipak sutra imamo ET, i radili su ICSI, prije uvijek samo IVF.
Dr. je rekao da će izgleda biti dvije odlične i jedna malo lošija.
Ma hebat ga, nekako sam već razočarana.
pinkbunny - ne biti razočarana! I jedna je dovoljna, a tek dvije odlične..... mrak ;)
Cure hvala vam na vašim zagrljajima, ja malo bolje danas...
Bila na novom dogovoru, odlučili se na IVF i počinjem šmrkati čim dođe M.
Danas ludnica u Vin., u periodu od sat vremena 14 cura bilo u čekaonici.
Bit će puno beba![/b]
da znači to je sigurno ma mislila sam ono da možda nekad daju nekad ne....sad mi je opet na pameti samo punkcija moja rak rana heheheh...sretno cure svima, ja sad još hormone izvadit imam nadam se da će sve biti ok...
da znači to je sigurno ma mislila sam ono da možda nekad daju nekad ne....sad mi je opet na pameti samo punkcija moja rak rana heheheh...sretno cure svima, ja sad još hormone izvadit imam nadam se da će sve biti ok...
nisam te dobro skužila, ti si u postupku, a tek sad ideš vaditi hormone, pa kaj ti to nije dao prije svega da napraviš?
tisa, kad vadis betu? SRETNO!!! :*
u ponedeljak vadim ali test je sutra :/
nisam te dobro skužila, ti si u postupku, a tek sad ideš vaditi hormone, pa kaj ti to nije dao prije svega da napraviš?[/quote]
Ja planiram postupak za 6mj a ovaj 5 mj vadim sve pretrage...i btw nije mi on dao da vadim ništa ja to sve na svoju ruku, bolje se tako osjećam...
[b]Hej cure i dalje tražim sobu blizu Vinogradske ako netko šta zna.....
bila danas na ultrazvuku .....
danas je baš bila gužva m bio dr. K i nisam baš sve stigla pitati ....
danas na 7 dc imam 5 folikula na lijevom jajniku i 4 na desnom, a imam još i jednu cistu na desnom jajniku ....ednometrij je 4 mm
čini mi je da je endometrij pretanak za 7 dc , kaj vi mislite?
da li će cista smetati za cijeli postupak ?
Moj ET je obavljen. Vraćeni su 8,4,4-stanični, moje raspoloženje je ovakvo :/ :( .
Ipak, sve pohvale ekipi, dr.T je na moje raspoloženje rekao da mi za 12 mj. cijela ekipa dolazi na feštu (krstitke). E da je barem u pravu.
kome treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
thegirl 25, ne bih te htjela davit, ali i ja sam htjela ići u postupak, ali kad sam došla, dr. T. je pogledao moje papire i dao mi onaj papir sa dugačkom listom svih živih zahtjeva za provjeriti, od hormona spolnih, štitnjače, hiva 1 i 2, hepatitisa b i c, sifilisa... i za mm isto tak. Pa sam mislila da to dobije svaka žena koja dođe tamo prvi puta...ili se varam, kak ste vi ostale???
[/quote]
nina1 meni ti je 8 dc bio endometrij 8,2 a danas 10 dc 8,3 doktorica kaže da je to jako lijep endometrij...
tisa razveseli nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za +
na žalost javljam na testu jedan veliki minus :(
Ajoj tisa :cry:
No, odi izvaditi betu da ne bi slucajno bilo zabune....ja se jos nadam za tebe :*
tisa :(
tisa :( :( baš nemaš sreće. Puno ~~~~~za dalje.
tisa...
nemoj biti još žalosna... meni je isto jedanput test pokazao - a bila sam trudna.....
radije provjeri betu...
Uh, a baš sam u tebe polagala sve nade :( :(
tisa žao mi je draga :cry: :cry: :cry:
a možda da ti ipak uradiš betu?
xCitiraj:
rozalija prvotno napisa
Zasto ovaj topic ne stave gdje su i ostale potpomognute....stvarno ne kuzim :?
ni ja ..... :?Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa