Krasno Špelkica što si javila! Uspjeh svake suborke smatram dijelom i svojim uspjehom. Jupi za + na testiću!!!!
Dat će Bog i nama!
Printable View
Krasno Špelkica što si javila! Uspjeh svake suborke smatram dijelom i svojim uspjehom. Jupi za + na testiću!!!!
Dat će Bog i nama!
Špelkica,čestitke od srca tvojoj frendici da joj Bog kao i svima nama da snage da izguramo do kraja !
Bila sam danas u lab. na VV sa svojom Vitom i svima koji su tamo čekali htjela sam reći da ju vide, da se čuda ipak događaju. Ali samo sam ih sve pogledala i potražila pogledom svoju prijateljicu, a obzirom da je bila gužva, nisam se išla zahvaljivati osoblju. Neka si ljudi obave svoje u miru. molim za sve vas i za njih! Ako nas je tko od vas vidio neka mu budemo nada!
Molim te Boze budi uz nas, pomozi nam da ostanemo trudne...molim te Boze........
Cure moje drage u mojim molitvama ste i od srca vam želim da vas božja ruka blagoslovi ubrzo i donese Vam male anđele. Samo vjerujete i nama je nakon 5 godina borbe dragi Bog podario radost i bez obzira na sve probleme koje smo imali na početku trudnoće, čuvao je našu bebicu i sada smo na pola puta do susreta sa našom mrvicom, našom malom princezom. Zato samo hrabro naprijed derage moje, sve mi na kraju našeg teškog puta budemo blagoslovljeni. Mislim na vas i molim se punim srcem za Vas.
Nažalost, nešto nije u redu s trudnoćom moje frendice, ne zna se još hoće li uspjeti, zasad prognoze nisu dobre...
Bože, daj da sve bude u redu !!!!!!!!
Drage moje pridružujem se vama sa molbom, da molim zajedno sa vama,za sve parove koji žele bebu a i ja sam jedna među njima a neide,već 5 god. smo u braku a iza mene je jedna neuspjela trudnoča.Molim vas da mi neko javi ako je radio IVF kod dr.Poljaka u Splitu?
Veliki pozdrav svima, ova ideja o zajedničkoj molitvi mi je super i zato sam odlučila da se priključim, želim svima da uskoro postanemo sretni roditelji zdravih bebica:-)
Mi smo u braku 7 godina, a u borbi s neplodnošću smo već skoro četiri godine (od kada smo saznali rezultat suprugovorg nalaza), bilo je tu svačega, al samo dragi Bog dao nam je snagu za daljnju boru, hvala Mu!
ANE 79 pokušaj postaviti to pitanje za dr. Poljaka na topicu "Potpomognuta u SPLITU", tamo ćeš prije dobiti odgovor.
evo, da se javim da sam vam se i ja pridružila :)
moja molitva je i kršćanska i afirmacije, vjerujem da kada se naše molitve, afirmacije ujedine,.. jačamo se...
Već sam mislila da mi neće upaliti lozinka jer dugo nisam pisala. Samo da znate da se svakodnevno divim svojoj prekrasnoj Viti i da i dalje molim za sve. Nemojte nikada odustati, čeka vas nešto prekrasno što ne možete ni zamisliti.:angel:
darcy :zaljubljen::klap:
Uvijek molil i predajem sebe i sve parove koji žele postati rodtelji dragom Bogu. Nisam dugo na forumu, ali sam sada tek vidjela za forumsku grupu molitelja.
Inače trenutno postim i molim molitvu Sv. Marte za sve i samu sebe da postanu majke. Pridružujem se molitvi u 22, ako je još koja moli.
ja molim, nekada zaboravim, ali većinom... nadam se da nas ima još
Ja molim navečer, molim za dijete koje je u opasnosti pobačaja. Dogurala sam do 9.mjeseca, trebalo bi se roditi 28.1. Molim i za svoje dijete :heart:
Ne znam koliko je aktivna ova tema, no ako se netko želi pridružiti, ja ću se svaku večer u 22 pomoliti u srcu za sve nas koje smo zajedno u ovoj borbi da dočekamo svoju svjetlost na kraju tunela i sve naše trudnice da dočekaju zdravu i veselu dječicu.
Pridružujem se u molitvi, iako već i sama svakodnevno molim i za sebe i druge žene koje su istoj situaciji kao i ja.
I ja, ali lijepa mi je simbolika da molimo zajedno u isto vrijeme, ne mislim na krunice i neke duge molitve, više onako da u srcu kažemo molitvu zajedno.
Vala Mala , dakle u 22...................
Dogovoreno, curke, imamo sastanak svaki dan u 22h. Svejedno je kako koja moli, kome se moli, je li to molitva Bogu, svemiru, svatko poznaje svoje srce, ali ja vjerujem da nas netko ipak čuje...
cure i ja ću vam se pridružiti i vjerujem da nas netko čuje... :-)
Prekrasno, stvarno me raduje, ako se skupimo u molitvi, ima da nas uskoro posjete naše bebice!
i ja se od večeras pridružujem zajedničkim molitvama....uslišat će Bog sve naše molitve :heart:
:mrgreen: ja sam sigurna da hoće, jer si mislim ovak, makar u mom slučaju nije bio za suradnju, to i razumijem, ali poslušao me u 80% molbi za druge cure... e sad ako ja molim za druge, i on me sluša, vjerojatno netko moli i za mene, pa bum ja u njihovih 80% :lol: ima logige, ha?sa druge strane, ne ražimo mi ništa plitko, mi iskreno iz srca tražimo ono što drugi dobiju i ne cjene... pa sad, nemre škoditi, a snaga je u brojnosti...:zaljubljen:
:amen: :heart:
I ja se pridružujem večeras
Divno, jeeej! Neka nas samo bude što više. Evo, priključit će nam se i nekoliko cura koje nisu na forumu, ali su u mpo priči. I moj mužek isto.
drage moje, pridruzujem se molitvama! ovo je jednostavno prekrasno!!!!
Drago mi je što imamo i novih molitelja! Osobno mislim da nesebična molitva za drugoga ima puno više odjeka...
I ja ću moliti danas za sve neplodne obitelji u 22h!
sinoc sam kao luda muza ispitivala koliko je sati svakih 5 min, he, he. drage moje, na dar sam dobila nekoliko svijeca iz isusove rodne kuce,tocnije malene pecine koja je bila stalica- mamina kolegica nedavno isla. ona se tamo molila za mene i molitva je bila jaka! sinoc sam zapalila jednu za sve nas, za sve sto nam treba. vjerujem da nas je cuo, vjerujem da se osmjehivao sinoc...
Kako prekrasna stvar i da znate da se širi i dalje od našeg foruma. Neke moje frendice koje su u mpo priči isto mole, pa evo i moja mama, za sve nas, neka nas posjeti milost... i svejedno je kako koja moli i kome se moli, zajednička nam je ljubav prema toj našoj nerođenoj dječici i to je jedino što je važno...
cure samo da znate i ja se molim svaku vecer za sve vas imam molitvu moje sv RITE bas za parove koji zele imat dijecu veceras i ubuduce u mojim ste molitvama jer BOGU NISTA NIJE NEMOGUCE!!!!!:klap::zaljubljen:,a molim i krunicu Bozanskom milosrdu predivna je :love2:za nase :angel:
metkovk@, i ja sam puno molila bozansko milosrde, to je dosta jaka molitva!!!!!!!!!!!! cure, ovo je nesto predivno!
pozz cure
ja se već mjesecima skupa s mm molim prije spavanja Gospi. Dobila sam prah iz pećine majčinog mljeka iz Jeruzelama ( tetka mi je bila na hodočašću i donjela mi taj prah koji se uz molitvu pije u čaši vode). Legenda kaže da je Gospa išla dojiti bebu Isusa i da joj je kapnula kap mlijeka na pod i da se strop obojio u bijelo. sada to svećenici ljušte ( kao prah ) i pakuju u malene vrećice, nije na prodaju i nemože se naručiti već uzimaju hodočasnici. zanimljivo je i da ga uzimaju žene svih vjera..
neki svećenik vodi spiskove djece koja su rođena po tom zagovoru i ima već na tisuće zahvala i slika..
Moli se 1 očenaš i 10 zdravomarija ( s tim da se moli iz radosnog otajstva - kog si djevice rodila ).
Na kraju uvijek obavezno se kaže uz molbu za uslišenje želje za bebom da moliš Gospu da pomogne svim parova koji se mole za istu nakanu. Dakle odkad molim uvijek tad pomislim na cure s foruma.
Ja idem na IVF donaciju j.s. za tjedan dana u Prag.
Uz svu vjeru u lječnike mislim da bez Božje pomoći nema ništa! Vjernik sam ali se ne slažem s Crkvom, mi ne ubijamo već stvaramo novi život i ne igramo se Boga već mislim da Bog nije želio da doktori pronađu načina da nam pomognu da bi to još uvijek bilo nemoguće
Zato neka dr budu produžena Božja ruka i da nam svima pomognu!