Citiraj:
adriana prvotno napisa
Da prvi uzv,nemam baš iskustva pa sam se dobro prepala
Printable View
Citiraj:
adriana prvotno napisa
Da prvi uzv,nemam baš iskustva pa sam se dobro prepala
Moj FET je u utorak...konačno :D
sad još samo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da eskimi prežive izlazak na toplo i onda dva tjedna :cekam:
amyx odlične vijesti!!! :D
super amyx onda skačemo ko ludi
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Evo mene, dobili smo 3 jajne stanice, u ponedjeljak cemo znati kakve su.Dok kaze da je moguce da budu losije kvalitete zbog one samo jedne stoperice pa nemojte pogrijesiti kao ja.Sto se tice placanja stoperice to je zato sto sam isla s klomifenima (sto se racuna kao prirodnjak) a one menopure sam imala i nisam ih trazila od svog doktora.Cure koje idu u stimulirani i lijekove dobiju preko HZZO-a ne placaju stoperice.Ne sjecam se da su sestre ikada pisale racune za te stoperice poslije punkcije i transfera ali nitko nam ne brani da si ih sami kupimo u ljekarni i dobijemo racun.Kako se poslije punkcije i transfera daju manje kolicine Choragona tako one to manje i naplacuju pa jedna kosta 80 kuna.Hvala svima na vibrama, i ja vibram za sve ostale curke purke na VV. :D :D :D :D :D
Ružica ~~~~~ vibrrraaaammmmoooo za tulum u labu
Amyx~~~~~~~~~~ za utorak i tvoje eskimose
pusa svima od mene :) :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ružica bravo za tvoj trojac, nek' pokažu svoju snagu unatoč jednoj štoperici
adriana i moj prvi UZV je bio samo Gm tj. gestacijski mjehur, već slijedeći je pokazao :heart: koje treperi, a sada to srčeko bubnja cca 140 otkucaja u minuti, a Lupka očekujemo svaki čas
n&a prekrasna beta, čestitam od srca :D :D :D
supeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
amyx iz petnih žila vibram za tvoje eskimiče
ružice da tvoje 3 js ,pokžu se u pravom svjetlu sretno svim curkama :D :D :D :D
Ružice za tri buduće bebe :klap:
Malo sam tražila, ali nisam baš bila uspješna po ovih 60-ak stranica topića VV kad je prirodnjak da li se plaćaju svi lijekovi i koliko se plaća postupak ?
Ispada da se sad više isplati ići u stimulirani :?
Gričanka ili netko: da li znate šta se sad to promijenilo za žene iza 38. Po starom zakonu se do 38 moglo na uputnicu, a sada u zakonu piše "Žena mora biti u starosnoj dobi primjerenoj za rađanje."
Šta bi to u brojkama trebalo značiti ? Jel' netko zna šta je praksa ili da zovem gore ?
RuziceSB,drago mi je da napokon znam tko si,ja sam danas bila na ET.
Nadam se da če od ova moja 3,barem jedno uspijet. :love:
Svima puno sreće.
n&a prekrasna vijest,čestitam od :heart:
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
zuzu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
e danas sam fakat totalno luda :oops:
prvo skacem za zuzu, onda lijepo vidim uz njenu pomoc da se radi o n&a i onda za nju nis - ni pisma ni razglednice.
Sorry evo treca sreca - pa mozda sve polovim kak treba
n&a prekrasne vijesti. Cestitam i ~~~~~~~~~~ za urednu i skolsku trudnocu
amyx~~~~~~~~~~~~~~ za utorak i bingo
RuzicaSB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum
a ja nekako totalno pala u depru i vec se pripremam da sutra nece biti lijepih vijesti. Ne znam takav mi neki feeling. Veli MM da se ne predajem unaprijed i znam da je u pravu, ali bas me primilo....
cure skuzila sam da su sutra gore mala mimi i frka, ima jos ko?
Ja cu imati sivu trenirku donji dio i kratka smeđa kosa, vjerojatno podočnjaci do poda i totalno prehlađena - nos začepljen ful, tak da ak vidite neku koja stalno puše nos - ta sam :lol:
Vidimo se
i ja sam sutra gore :*
ajd please samo i reci na kojem si krevetu lezala da i ja tebe vizualiziram. :*Citiraj:
andy prvotno napisa
Moram ponoviti samo da se postupci ne placaju. ni prirodnjaci jedino sto si stopericu kupis, to je sve.
Sutra sam gore :) (u smeđe-crnom i s Jutarnjim u ruci ;) )Citiraj:
molu prvotno napisa
Mimek, ništa se nije promijenilo osim što možeš u stimulaciju na račun HZZO-a i nakon 38. (ako to ima smisla, dakako, kod mene baš i ne). A tebi je svakako još primjerena dob :heart:
Ružice, odličan rezultat! Što bih dala za tri stanice :)
Cure :love:
vikki jel' to neka akcija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ruzice,na onom krevetu do vrata. ;)
Da znas da sam na tebe prvo i pomislila, sjecam se zivo tvoje face (podsjecas me na nekog s tv ;) ) i osmijeha.Drago mi je da smo se upoznale i zelim ti svu srecu draga. :* :love: :heart:Citiraj:
andy prvotno napisa
Neznam na koga te podsjećam,al ok.Hvala i ja tebi želim sreću za tvoje 3 stanice. :love:
Evo mene da se javim. Dakle i ova 1 se uspjela oploditi :D i tako.. danas bio ET, vracen taj 1 5stanicni. Veli Lana s obzirom da je 1e i 1. ivf da mi daje 20% (inace bi mi kao dala 25%).
Znam i svjesna sam da nije neka sreca, ali ja sam se jucer tak iskomirala i vec pripremila na to da do ET necu ni doc, tak da mi je danas i ovih 20% zvucalo bajno. Kaj velite?
Inace, danas bila totalna guzva i fakat mi je zao da nisam nikog skuzila. i osim toga mi je unutra dok sam cekala Et valjda pao i tlak i vrtilo mi se i skroz sam bila osamucena.
E da, ovo mi je bio 1. susret s Lanom, ne djeluje mi bas tak strasno ;)
sretno molu :)
Je, s klomifenima od ponedjeljka. UZ iduću subotu. Ma tek tako, ne očekujem ništa, ali da probam i ovu varijantu :unsure:Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
Drago mi je da sam srela Miki76 i tinky tonky ~~~~~~~ :heart: :bye:
I navijam za petostanični od molu (malo sam prisluškivala dok sam stajala u najdužem redu dosad :oops: ), sretno! :heart: :heart:
molu sretno...... :heart:
ej, curke!
i moja stanica se oplodila i danas je bio transfer... biologica mi nista nije spominjala "koliko je stanicni", ali je rekla da je ok za ovu fazu razvoja.. bila sam zadnja na redu i nesto joj se zurilo pa ni nismo bas popricale...
od kad sam se vratila s transfera osjecam dosta jak pritisak i ponekad probadanje u jajniku. je l to normalno?
:* svima!!
Vibram za sve danasnje transfere, sretno cure i ne razmisljajte o % jer nema pravila. :* :love: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uf kolko nas je danas bilo stajali smo ko u prepunom tramvaju, ali drago mi je što sam i danas imala priliku upoznati cure s foruma BHany i Miki76 i vidjela neke od prije - Frka tebi i Molu sretno sa vraćenim mrvicama :heart:
Meni je tek u utorak punkcija tako da sam se opet vratila kući danas jer mi se neda toliko čekati.
Žao mi je što nisam i vas druge s foruma pohvatala (ali nisam čitala od jučer forum pošto sam bila na putu za ZG)svima puno :bye: :bye:
vikki da fakat je bio red podugacak. Mene je jos iznervirao neciji muz koji je em tamo sjedio kraj svih zena pored njega i jos se svadjao s nekima da nek izvole na kraj reda i slicne nebuloze. Prestrasno :evil:
Inace fala vam svima na ~ i ja za sve vas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i zao mi je sto nisam danas nikoga s foruma upoznala
:* svima
frka, i mene malo probada i ziga u jajnicima. Valjda je normalno
I ja sam danas ostala :shock: kad sam vidjela gužvu. Kad sam došla u pola 8, doslovno se nisam mogla probit od lifta malo bliže doktoru da čujem da li me zove, toliko nas je bilo!
Drago mi je što sam srela Vikki i Mali Mimi, a žao mi je što nisam upoznala ostale cure koje su danas bile gore.
Mali Mimi, vidimo se u utorak. ;)
Vikki, tebi jedne posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovaj bude dobitni, stvarno mislim da bi bio red da se i tebi sreća napokon osmjehne! :heart: :*
Mali Mimi, Miki76 i ja sam u utorak gore :D :D :D
Joj, da, ma meni je žao tih ljudi, viđam ih otkada sam i ja gore, a danas su, kako sam skužila, žurili na bus (iz Dalmacije su).Citiraj:
molu prvotno napisa
Neki ne shvaćaju da u onom kaosu gore ipak postoji red koji zna svatko tko je jednom bio u postupku tamo.
Cure ~~~~~~~~ za punkcije, ET-ove i bete :heart:
na VV još uvijek nema anestezije zar ne? (čitam po forumu da ju na SD daju...)
nema...
Ajme i ja sam čula tog tipa jer sam stajala kraj njega kad se počeo svađati s nekom ženom znači da smo bile sve 3 blizu.Citiraj:
vikki prvotno napisa
Al stvarno mi je digao živce koji gentleman pored tolikih žena on neda svoju stolicu :x
BHany kako je prošlo :? :?
Amyx, napokon da i ti dočekaš taj svoj FET! Baš mi je drago što ćemo svjedočiti svačanom odmrzavanju tvojih smrzlića koji će izrasti u lijepe male bebice! :)Citiraj:
amyx prvotno napisa
joj cure vjerovatno će vam ovo biti jako smiješno, ali mi nedostaju ove guže od gore i čitava zbrka i sve to :mrgreen: :mrgreen: posato je moj način života :love:
i ja sam u utorak gore - na injekciji
mozda se vidimo
Joj da bar malo i meni nedostaju ja ne mogu više sve ovo ubiše me već ova putovanja tamo svakih par dana, prošli mj. sam bila 3 puta gore a još nismo ni krenuli u postupak( a da ne kažem koliko nas to sve financijski izađe), ako sad ne uspije mislim da se ne vraćam tamoCitiraj:
sretna35 prvotno napisa