centar prvotno napisa
samo upisi u google led light(s) for stairs i ima hrpa primjera. neke izgledaju super, a neke uzas.
meni su npr. super one stepenice u benettonu (cvjetni, ilica). tamo su mi ta svjetla odlicno ispala. netko stavlja led u zid do stepenice, a netko u samu stepenicu. netko stavlja ispod drvenog gazista led traku. ma, svasta..
nas je posao bio jednostavan. imali smo velik (dugacak) prostor bez ikakvih zidova. prvo smo napravili "L" knauf zid koji dijeli dnevni boravak i djecju sobu. sa strane dnevnog boravka je to najobicniji zid na koji dolazi plazma, a s druge strane je to otvoreni ugradbeni ormar/police za dijete tj. prostor koji je podijeljen na odlagaliste igracaka( kosare koje stoje na podu), pa prva knauf polica (na njoj nista ne stoji trenutno), pa sipka za visecu odjecu i onda jos jedna polica prvi vrhu na kojoj stoje globus/okviri za slike/ drvena kutija za odlaganje. uglavnom, super iskoristen prostor.
i radio nam je jos jedan zid dugacak 2, 20 m. sve zajedno s materijalom je ispalo 2300 kuna. debljina tog knauf zida (i polica) je minimalna, oko 7 cm, ako se ne varam.
zaboravila sam napisati i da je u cijeni provlacenje antene i struje kroz zidove i uticnice na njima, gletanje i smirglanje. ali bojali smo sami.