Francesca, užasno mi je žao :cry: Drži se, brzo se oporavi od tuge i u daljnje pobjede :-).
Printable View
Francesca, užasno mi je žao :cry: Drži se, brzo se oporavi od tuge i u daljnje pobjede :-).
Francesca, žao mi je
acitam i Francesca ove vaše vijesti su me :cry:...točno znam kako se osjećate i točno znam kako vam u ovom trenu nitko i ništa ne može pomoć...samo vrijeme treba proći...
acitam baš mi je žao pogotovo kad čitam 11 postupak u potpisu i ovo ti je 12 mogu misliti koliko ti se muke nakupilo:-(
I Francesca naravno i za tebe mi je žao i nadam se da će tuga brzo proći:love2:.
A za ovu raspravu što je bolje znati ili ne znati neke stvari, ja znam da se nasekiramo sa hrpom informacija koje nam i ne moraju pomoći, ali ovaj moj slučaj sa estradiolom sad mi je definitvno lakše kad znam da mi nije previsok kao što mi je sestra Jasna rekla. Već sam pretraživala internet kako da si ga snizim pa da mogu drugi ciklus u postupak, a sad znam da mi je dobar i da ne moram ništa raditi nego se opustiti i čekati.
acitam i Francesca strašno mi je žao :cry::cry: GIZMOS :cry:
Evo da se i ja javim nakon dosta vremena i da uletim u travanjski vlakić!
Nakon još jednog postupka u Mariboru (punktirano 16 js, dobili 9 blastica, 2 vratili a 7 zamrznuli) danas je 13. dnt i beta je 432,7 . Betu ponovo vadim u subotu i nadamo se da će lijepo rasti. Sretni smo jako ali i u velikom strahu da li će sve biti u redu.
Svima koje ste pred postupkom, u postupku ili u čekanju bete šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh i lijepe bete.
:kiss: vas sve.
ajde super nek nas netko i obraduje:-Dčestitam Karla
Marnie, ja sam na kontracepciji od 19.04.-26.05. pa onda krećem sa decapeptilom i gonalima ili menopurima, valjda je to dugi protokol nemam pojma. Gizmos hvala na podršci, najpamentije mi je da ništa ne kontrolišem, što manje znam manje ću se nervirati. U pravu si sa svojim poređenjem jer si se ti baš smorila i nervirala oko svojih priprema za postupak i nažalost završilo je tako. Ali sledeći put će biti bolje sigurno, malo se odmori pa skupi ponovo snagu za dalje. Šta vi mislite da li previše stresa tokom primanja decapeptila i gonala može izazvati lošu reakciju na stimulaciju? Konkretno, radim kancelarijski posao koji je pod pritiskom svih 8h, rad sa strankama koje su vječito nadrndane a ja zatrpana do grla, loša organizacija posla koga ima i previše i da je sve ok. Ja kao osoba sam sklona stresu jer ne mogu da funkcionišem u takvoj okolini 8h a da sam hladnokrvna pa razmišljam da se povučem na bolovanje kad krenem sa decapeptilom, ako to sve može uticati na reakciju na stimulaciju?
Karla 1980 :-D:-D:-D
Karla 1980 čestitam od sveg srca!! Ajde da si malo razveselila ovaj slovenski topic :-)!!
sandric, to ti je dugi protokol i nemoj vaditi nikakve hormone, kako ti je i Gizmos rekla, nema smisla. A što se tiče toga da li stres utječe na razvoj folikula, mislim da to nema nikakve veze. Ali možda netko ima boljeg iskustva od mene.
Karla 1980 :-D:-D:-D
Karla:-D:-D
Karla čestitam od srca!!!! :-D:-D
Karla bravo draga moja za prekrasnu betu. Čestitam od srca.
acitam i Franceska :cry::cry:
Karla 1980 čestitam od srca na prekrsnoj beti:-D:-D
Hej Sali oko kojeg datuma si ti u lJubljani. Ja sam 10.5 u Ljubljani na konzultacijama.
CorinaII mi smo obavili konzultacije u 3 mj. Doktor je rekao da dođem 5 DC tako da bi po mojoj računici to bilo oko 18.05. Izgleda da se ipak nećemo vidjeti u Deželi.
Želim ti puno sreće na konzultacijama:-)
Karla čestitam :)
Karla1980, moje čestitke još jednom! Bile smo skupa na punkciji a nismo znale jedna za drugu i baš mi je žao da se nismo imale priliku bolje poznati, ali zato su se naši MM brzinski snašli i izmjenili brojeve...
Sandrić ja ne znam da li to ima ikakve veze jer nisam proučavala, ali meni je sestra Jasna u 3-4 mailova napisala da ako se ne smirim da ću sa svojim strahom i brigom zaustaviti rast folikula. Možda je ona to samo govorila da se smirim, a možda je to baš tako. Svima nam je poznato da je stres zaslužan za štošta u našem organizmu (razne bolesti, poremečaje itd.)..., a da li je to baš povezano sa našom reakcijom-ne znam. Nadam se da je bila barem mrvicu u pravo i da ću idući put biti opuštenija u postupku i da će i odgovor organizma biti bolji!
Karla čestitama draga!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Karla čestitam :-D kako si nam uljepšala vikend!
Gizmos, acitam, žao mi je cure moje.Držite se stižu ubrzo i vaše bebice.
Karla1980 ČESTITAM!!! Želim ti 8 urednih i mirnih mjeseci...
bok! novi sam član ,pa vas na početku sve srdačno pozdravljam.
dobro došla hello kitty i želim da što prije javiš jedan plusić na ovom topicu :-)
hello hello kitty, dobro nam došla i što prije otišla :lol:, ne jer te ne želimo ovdi naravno nego znaš i sama zašto :yes:...
GIZMOS :cry:žao mi je, zaista:-(
Karla, čestitam od srca, neka beta samo raste...
Svim curama puno sreće za dalje koje su u postupku:yes:
KARLA1980 bas si sretna!!Cestitam!!!
Puuuuno vam hvala na lijepim željama, jučer (15. dnt) beta je 914 i za 14 dana 1. UZV, nadamo se da će biti sve u redu. :kiss: svima.
kako lipa beta...čestitam draga i maštam kako to mora biti lipi osjećaj!!!
zna li netko curke ,ako je nedavno bio kor Reša kakva je situacija, koliko nse čeka na prve konzultacije
kod Reša čekaš nekih 7-14 dana za konzultacije, barem smo mi tako. a u postupak ulaziš već slijedeći ciklus...expressno!
ok ,hvala puno,još nisam odlučila što ću jer upravo čekam betu.
Karla 1980, čestitam na lijepoj beti i želim ti urednu trudnoću do kraja. Da li se sada u Mb ne čeka više dugo za ponovni postupak? Ti si brzo ponovno došla na red?
hvala loks, ali ne nadam se puno.reci mi znaš li radi li preko ljeta ,7,8, mjesec dr.Reš?
3 tjedna u 8 mjesecu ne radi, barem prošle godine je tako bilo
thanks loks,puno si mi pomogla,otišla bi na konzultacije pa nije zgoreg čuti i tuđe mišljenje.ionako ću do bake pa usput da vidim i njega.
ispravak:drugo mišljenje
ok hello kitty, ako te šta još interesira možeš slobodno na pp!