u subotu vraćene dvije blastice, mix jedne svježe i jedne zamrznute. Sad odbrojavanje 14 dana
Aurora bila si u pravu korištena je ICSI metoda, kako mi je dr objasnio koristi se uvijek kad su smrzlići u pitanju bez obzira na dobar spermiogram
Printable View
u subotu vraćene dvije blastice, mix jedne svježe i jedne zamrznute. Sad odbrojavanje 14 dana
Aurora bila si u pravu korištena je ICSI metoda, kako mi je dr objasnio koristi se uvijek kad su smrzlići u pitanju bez obzira na dobar spermiogram
Sretno venndy, zvuči obečavajuće. :)
Venddy, savršeno!!! :-D A bit će posebno uzbudljivo na ovom topicu ako budu blizanci :-)
Venddy čestitam na transferu! Nadam se da ćeš dočekati jednu prekrasnu betu!!
venddy :klap::klap: sretno
Moj treći krio postupak će doći i do transfera!!!!!!!!!!!!!!!!!! zbunjola saam samo takva, ja nazzvala labos da čujem po treći put istu priču a kada ono: vidimo se u ponedjeeljak na transsferu!!! Kaaže biologica da su se od 3 dvije oplodile i da sve izgleda super
Joj a ja u panici zbog posla,baš sada joj, joj oj
Linalena,nemogu ti opisat koliko mi je drago da si ovaj put došla do transfera jer znam kako sam se ja osijećala kad bi nazvala i svaki put ista priča (nisu preživile,nisu se oplodile...).Vidimo se u ponedjeljak gore:-).I da, da nam ovaj put bude dobitni:-)
cure i ja vam od srca želim da bude dobitni.
moj mix smrzlić i svježi na žalost nije urodio uspjehom. Sad se ponovo stimuliram i nadam
Venddy,
ja se isto spremam po smrzlice (JS) u Cito,vidim da si ti skoro bila,pa ako ti nije teško opisati postupak. Jesi išla skroz prirodnjak ili...,jer meni je dr.P spominjao s Femarom? Može i na pp.
Unaprijed zahvaljujem i želim ti svu sreću sad u stimuliranom! :-)
evo mene sa transfera, imamo dvije 6-stanične mrvice na čuvanju, kaže biologicca da su super a kak je krio da je uobičajeno malo kasniti u razvoju. Ali kaj da kažem da su bolje nego u svježem transferu, tada peti dan 4stanične a sada 4dan 6stanične, sada malo odmora i velike bete pred Uskrs
Lua ja sam išla na potpuni prirodnjak, već 9. dan ciklusa bila mi je ovulacija i endić 10 mm. Samo sam koristila utriće od punkcije (iskoristila sam i tu svježu stanicu). Naravno dobila sam i Choragon nakon transfera i ponovno nakon 6 dana. Utrići cijelo vrijeme do bete kao i kod stimuliranog.
Nadam se da rezultat kod tebe nakon 14 dana neće biti kao moj, već ti želim da ugledaš prekrasnu trocifrenu betu.
Puno hvala na odgovoru Venddy.:-)
Meni ce sutra ujutro ili najkasnije u ponedjeljak ujutro otapati jajne stanice (folikul mi je jutros bio 20 mm a endometrij 10 mm pa se svaki cas ocekuje ovulacija)
Ono sto me zanima: Kada najranije mogu saznati da li su se stanice uspjesno "odmrznule"? Koliko traje taj postupak i da li mogu isti dan dobiti info o tome je li taj dio posla uspjesno odradjen?
Lotv ja sam prošli mj. bila u kbcRi u postupku s odmrznutim rekli su da će me isti dan zvat ako se ne odmrznu i da ako ne zovu dođem 3 dan kao i kod punkcije.....i onda ti 3 dan kažu ima li transfera ili ne...
Da ne kopiram, napisala svoja iskustva na temi odmrzavanja js
Uh, vidim da tebi sekundarni nije uspio:(
Jasno, sanse su male, ali ja sam se nadala jako, a sad sto sam blize odmrzavanju svaki tudji neuspjeh mi drasticno smanjuje vjeru u uspjeh:(
Ispucala sam se vec na "odmrzavanje js." pa se necu ponavljati ali sam vec potpuno van sebe od folikuolometrija, sutra mi je OSMA:-o i to bi trebao biti "The day" ali vidjet cemo.....
Znaci isti dan cu moci znati da li su se odmrznule? Ajde bar nesto.....
Lotv nek ti bude poticaj naša Dani ona je sad trudna imala et 2 blastice iz sek. u kbcRi
da, citala sam.....tako mi je drago, to mi je bio ogroman fix za dalje, ali ja se lako izbediram....
Sad sto je tu je, mogu filozofirat i mozgat do sutra ali skoro nista vise nije u mojim rukama.....
Curke rodila je naša Jim...zdravog dječaka...http://forum.roda.hr/threads/58146-P...lies/smile.gif
čestitke Jim na malom dječaku!!!!
LilyOfTheValley
potpis ti je za krepati
Citiraj:
Ima jedan ministar. Trebalo bi ga javno kastrirati. Bez anestezije.
Hvala Kadauna, heheheh
A evo i moj report.....
Danas sam imala transfer dva embrija:)
Jedan 4 i jedan 5 stanicni, kazu mi da je to super obzirom da su nastali iz vitrificiranih stanica i da se takvi sporije dijele ali da je pravilnost diobe tu bitnija od broja stanica i da bi ih oni od 1 do 5 ocijenili s vrlo dobrim:-D
Informacije se prije dana predvidjenog za transfer daju na kapaljku, tako smo u utorak znali "samo" da su od 4 "odmrznute" tri prezivjele otapanje i oplodile se.
Bili smo presretni ali i puni straha od mogucih scenarija, nisam imala hrabrosti da se tu pohvalim evo sve do sad kad su nasa mala cuda tamo gdje trebaju biti:zaljubljen:
Inace, u stimuliranom postupku sa svjezim oocitama imali smo samo jedan embrio, tako da ispada da smo bolje prosli ovako i cini se da smo dobili maksimum koji se moze dobiti s ovako usranim zakonom kakvog imamo.
Sada treba prezivjeti ta dva strasna tjedna cekanja u nadi da ce se nastaviti ovako lijepo kako je pocelo:heart:
Moram jos jednom pohvaliti rijecki tim, cini se da su oni postali pravi maheri 8-)za ovakve postupke, ma Rijeka rulz opcenito, to sam se uvjerila vec i u mnogo drugih stvari.....
PS. ne lebdim previse, da me netko pogresno ne shvati, i znam da se svasta jos moze desiti i da je ovo samo uspjesno odradjena prva etapa, ali opet, ne mogu si pomoci da se bar danas otvoreno i iskreno ne poveselim ovom nasem potpuno neocekivanom uspjehu.....
Lilly sretno i ~~~~~~~~
A ja danas vadim betu, 12dnt
lily,super :-D :-D neka završi sa odličnim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!!
linelena~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu
Jim čestitam!! :-D
Linalena držim fige da ovaj put upali!
Lily i tebi želim sreću i da budeš naša slijedeća riječka trudnica iz sek.ivf-a ;)
Hvala vam curice:zaljubljen:
beta 8,8
dakle potrošili 3×3 i niš, no ajd hrabro dalje
linalena:(
Sad vise ni ja nisma optimisticna.....
Jos su tvoji embrijici imali vise stanica....a da ne spominjem da je dani imala cak dvije blastociste.....
Ali barem sam jucer bila sva sretna......
Evo, samo da i tu javim da kod mene vjerojatno nista novo. 10 dnt. kucni test negativan. Mislim da vjestica stize sutra ali ic cu u utorak izvadit i betu cisto da vidim je li bilo icega uopce nekon transfera ili je sve odmah propalo:(
I apropos teme, bez obzira na moj sadasnji neuspjeh sa vitrificiranim stanicama, oslucila sam da u sljedecoj stimulaciji opet naciljamo da imam jedanu turu za sekundarni, vjerujem da su oni u tome sve bolji (osobito Rijeka) a i puno mi je lakse ako stimulirani ne uspije znati da jos nije gotovo i da imamo jos aduta u labu za transfer u prirodnom ciklusu kada tijelo ipak bolje reagira.
Nadam se da ce ovdje biti sve vise prijava uspjeha iz pingivnki i svima vam sretno!!
Ja se opet ponavljam... NE VJERUJTE testovima za trudnoću. Meni je bio negativan i kad mi je beta bila 1500.
Curke jel ima novih trudnoća od odmrznutih j.s....opet sam u postupku; pa bi mi bilo drago da čujem nešto pozitivno na ovoj temi :-)
Evo da ovdje prijavim trudnoću iz odmrznutih jajnih stanica.Transfer dva embrija jedan se primio .Sada sam 12 tjedana trudna što od srca i Vama želim .Postupak odradlila u poliklinici Cito u Splitu.
Prijavljujem trudnoću iz odmrznutih jajnih stanica ,transfer dva embrija jedan se primio .Sada sam 12 tjedana trudna što od srca i Vama želim.Postupak odradila u poliklinici Cito u Splitu.
Bravo Adikica !!! Mjesec dana poslije mene, ja sam isto bila u Cita!!!
Iva Mia, Morskavila sretno cure!!!
bravo za Cito!!! :-D
cure nadam se da cemo i Iva Mia i ja biti vaše sreće
Čestitam Adikica :-D :-D
Ovo je super vijest i za mene......ja isto imam 3 smrzlice u Citu...nadamo se,nadamo se....:-/
Ajmeeeeeeeee....čestitaaaaaaaaam Adikica...uf ovakve vijesti mi daju snage da se borim :-)