Snekica sretno s pikanjem!!!!!Docekala si svojih 5 minuta (citaj termin)!!!!:-D:klap:
Svima klap-klap!!!
Printable View
Snekica sretno s pikanjem!!!!!Docekala si svojih 5 minuta (citaj termin)!!!!:-D:klap:
Svima klap-klap!!!
Oho, Lambi je ovdje :-)
suzzie2 ~~~~~
Evo drage moje gotova punkcija rezultat 12 js.........sada čekamo ...:love2:
vita22 ovo zvuči odlično držim fige za uspješnicu :-D
tika_a kod svog dr.dolazim na red negdje krajem ovog mj.pa ću vidjeti s njim što on kaže neželim se zavlačim s tim AIH-ima u ne dogled pitat ću za neke druge opcije ukoliko neuspije kod njega (što god bilo od postupaka) sljedeći mi je potez zvati VV i tamo otići na dogovor. Dogovorila sam se i sa m i on je pristao da krenemo dalje, čekat više neću,želim da se nešto riješi do kraja ove godine.
Preko trnja do zvijezda :-)
Sela :dancingfever:! Bit će meni do plesa...:oops:
Vita, super!!! E, sad PARTY!!!:-D
Sneki, pa ti si tu!
Sretno sa pikanjem! :klap:
Denny wouw suuupeeer i sad tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita evo i ovdje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekica :klap: došlo je i tvojih 5 minuta
A di mi je moja draga Tibi nestala, niš se ne javlja?
Svima ostalima, poslužite se ;-)
vita, bravo, za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzzie da ti čim prije prođe ta hiperstimulacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekica dobrodošla u pikalice :love:
tiki_a i Aurora* kakva je situacija kod vas? Šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
denny kad imaš transfer? za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~
evo ja vam imam punkciju u petak, večeras primam štopericu, nismo baš bogati folikulima, ali nadam se da će i to malo biti bingo
drage moje svima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za štogod vam treba :kiss:
aaaa cranky baš si draga :kiss:
ja sam malo :roll: zbog malog broja folikulića ali pokušavam ostati pozitivna
bit će sve super, jel' da cure?
Tibi, naravno da je jedna dovoljna:heart:, a sigurno će biti bar još jedan folikulić~~~~~~za dalje
denny~~~~~do transfera
vita ~~~~za tulum u labu
nina~~~~~~za dalje
tiki i Aurora, pratilice ~~~~~~~~~
Cure hvala nadam se d će biti veselo u labu Tibi s obzirom na naš zakon to ti je i dovoljno...sretno
Tibi, kažeš mali broj, a koliko je folikulića? Naravno da je često i jedna dobra js dovoljna i zato~~~~~~~~~~za petak!!!
vita22 pa to je jako lijepo :klap:. Sad imamo dvije hrabre dvanaestice!
Snekica~~~~~za start
NINA30 ~~~~~~za konkretan dogovor na dobrom starom VV-u, to je sigurnije.
Aurora* pratimo li se? Procijenila si subotu za punkciju, a možda će biti nedjelja? Ako se pratimo, onda - nedjelja :-). Meni se desno pojavio još jedan folikul, sada desno 4 kom i lijevo 1. Endić se polako pa sigurno deblja. Za sada sam ugodno iznenađena, nadam se da će se i dalje sve dobro razvijati.
:kiss:
Aurora i Tiki a sretno u sub...i svima za šta vam treba:-D:-D~~~~~~~~~~~~~
cure, evo današnje bilance=9 sati vožnje i 15 min u ordinaciji :-)
dr. je zadovoljan, pa onda moram biti i ja. folikula ima dovoljno i već su veliki, endo 9 mm (to je jedina mjera koju sam zapamtila)
štoperica sutra, punkcija u subotu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve tulume ovog vikenda!
suzzie, da je hiper brzo stiša!
denny, sve najbolje za tebe i tvoje mrve,~~~~~~~~~~~~da nam povedeš rujanski vlakić trudnica
vitta, ti si slijedeća~~~~~~~~~~~zatim aurora*, tiki_a, tibi, a valjda će biti mjesta i za mene!
svima u postupku, a ne pišu, ~~~~~~~~~~~~~~~~ima mjesta za sve:-D
lambi:heart:
ivica, tiki i tibii, želim vam svima najljepši mogući ishod i da sve bude kako treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima od nas ~~~~~~~~~~~~~
mi smo uistinu u niskom startu, otpratili smo i zadnju M pred postupak... sad još samo da za dva tjedna ne bude cisti i drugih nemani i da mirno startamo početkom listopada.
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
comming soon!
Čekalice (F)ET
Denny
vita22
Čekalice punkcije
Tibi
ivica_k
Aurora*
tiki_a
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
ZAUZETA
CorinaII
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
Snekica
medena8
andream
maca2
dudadudaduda
mare157
bugaboo
matto
aleksandraj
Tia
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesenski vlakić!
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, sivka, Ti, luna1, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, dani82, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, rose, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76, kiara79, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26, Opa, suzzie2, NINA30
Denny, Aurora*, Vitta22, ivica_k,Tiki_a brdo vibrica za vas hrabrice naše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ !!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Cure drage, hvala vam, ja počinjem s pikanjem oko ponedjeljka- utorka, ali kako sam sve nervoznija mislim da ću procuriti ranije. Grudi su mi i dalje :-o, i kako imam viška testova za trudnoću (onih sa saveontest 20+5!) sinoć sam jednog iskoristila i naravno samo jedna crta! Ah, taj vrag mi nije dao mira!!!
:kiss: svima, mislim na vas!
Danas na Denny ima ET ili? Nisam pohvatala...sorry...
Snekica ubrzo si nam pikalica...pa sretno ti draga...al još ćemo mi koju kavicu odradit da čujem detalje!!!
Cure drage, pikalice, čekalice, trudilice i tužnice, šaljem puno sretnih i pozitivnih vibrica za sve što vam treba! :heart:
Kod mene lijepe vijesti - transfer u nedjelju, 5. dan, čekamo blastice! http://forum.roda.../images/smilies/yay.gif:-D
Kad sam poklopila slušalicu, rasplakala sam se kao malo dijete.
Zahuktalo se na Odbrojavanju pa neka vlakic pun novih trudnica krene!
Denny ti si prva!
vita22 i kod tebe je za sada da bolje ne moze, zato neka se tako samo nastavi.
Tibi zbog naseg "prekrasnog" zakona je i bolje da nemas visak JS. Do sada sam vec dosta puta svjedocila da su zene sa manjim brojem JS pridobivenih na punkciji prije ostale trudne nego one koje su ih imale vise. Nema pravila. A uvijek je dovoljna i samo jedna jajna stanica, ako je bas ta odlucila postati beba. :) Sretno!
ivica_k obzirom na 9 sati voznje, prava si sretnica sto si na UZ morala ici samo jednom prije punkcije! Super, super i neka tako bude i u subotu!
Charlie, lucija83, Labmy, cranky... hvala za vase lijepe zelje i magicne vibre. :-*
suzzie2 zelim ti sto brzi oporavak!
NINA30 prije nego sto se odlucis za VV pogledaj malo sto se kod njih trenutno dogadja i vidi nije li sada mozda bolje pokusati u nekoj drugoj klinici. ;)
Snekica i andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan start!
mare157 pitala sam u Mariboru kakva je situacija sa strajkom i iducim postupcima i na zalost izgleda da nije dobra. Sa sigurnoscu ce se odraditi samo postupci koji su u tijeku, a ostali ce biti odgodjeni. A do kada i do koje mjere to se jos ne zna... :cry:
tiki_a tebe sam ostavila za kraj, jer se po svemu sudeci nas dvije i dalje pratimo!
Obzirom na jucerasnji UZ i moja punkcija ce biti u nedjelju, a mozda cak i u ponedjeljak. Folikuli mi nesto polako rastu ovaj put, jecer su bili na 15 mm. Desno ih je nekih 6, a lijevo 2. Tako mi je stimulacija produzena za jedan dan u odnosu na ono sto sam planirala, a iduci UZ je u petak.
Dobra vijest je da se mi otkriveni polip nalazi na uscu maternice i da zbog toga ne predstavlja problem za transfer.
Denny i vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer (i dalje)
posebne ~~~~~~~~~za sve čekalice punkcija
Aurora, savršeno da nije endometralni, ~~~~~~~za punkciju
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nedjeljne blastice.
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~ neka sutra bude što bezbolnija punkcija i kvalitetne js.
Ivica_k, a posebno Vita22, Aurora*, Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koliko god treba!
Ako sam izostavila nekoga, sorry, svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~
Nina30 :love2:
Tibi evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnju punkciju i za dobitne jajne stanice!
mare41 i sara38 :-*.
Nego, gdje nam je nestala ia30? :unsure:
ia30 kako napreduju tvoji folikuli, kada ti je punkcija?
hvala drage moje :love:
Aurora* i tiki_a sretno za vikend drage moje~~~~~~~~~ :heart:
Denny i vita za uspješan et i da bude bingo ~~~~~~~~~~
I naravno svima za štogod vam treba~~~~~~~~
Denny :klap:, naravno da drugačije nije moglo biti!
Tibi~~~~~~~~za super kvalitetnu js
ivica_k, pa ti već na punkciju u subotu? :naklon: endiću i ~~~~~~za js
sara38 :heart:
Aurora*, hm, ovaj puta mislim da ipak neće biti ponedjeljak jer tvoji su mrvicu bili manji od mojih, a stigla si na 15 mm (isto je i kod mene), sutra ćemo nas dvije sa pikicom štopericom u ruci :-)
Snekica :love:
andream, još malo, još malo...
Prošla su mi 5 smajlića, zanimljivo, a dozvoljena su 4, čini mi se da znam u čemu je štos :mrgreen: (Sorry na OT)
Denny da ti se pridružim ET u ponedjeljak idemo i mi na blastice...........sve tri odlične...3 zamrznute ostale nezrele........:-D:-D
Vita bravoooooooo!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~ za punkciju i super js
cure ~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
Vita,Denny super za blastice.Bit ce tu nesto!!!!!!!!Bit ce beba!!!!!!!
svima..sto im treba!
Zauzeta vibram za plodonosnu punkciju sutra!pozz:klap:
Vita :-D i za Denny :-D bravooo cure, i za sve ostale jedna velika :kiss:
tiki_a preživjela sam punkciju i imamo 2 js. Nadam se da će biti ludi tulum u labu i da će se obje oploditi :heart:
Vita i denny bravo za blastice i sada puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do bete za koju znamo da će biti velika :yes:
zauzeta, tiki_a i Aurora* za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
svima za štogod vam treba puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Denny i Vita a šta da vam kažem kad sve znate :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~
Tibi :heart: za raskalašene orgije u labu
~~~~~~~~~~~~~
zauzeta, tiki_a i Aurora* za što bezbolniju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a pogotovo onim nekima iz sjene :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vita22 JUPIIIIIIIIII za blastice!!! :-D:-D Nadam se da ćemo se pratiti sve do pozitivne bete!
Aurora dobro je da polip ipak ne smeta i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i što više kvalitetnih js!
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka folikulići rastu kako hoće, samo da budu kvalitetne js!
ZAUZETA, tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše punkcije!
Znam da sam nekoga zaboravila, pa evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svih u postupku!
Ja sam u "blaženom išćekivanju" nedjelje. Jeste da su nokti platili svoje, ali bolje i oni, nego muž! :lol: Uff, samo da sve bude ok!