Alma_itd šaljem puno~~~~~~~~~~~~~za duplanje
Ja prijavljujem da mi je beta danas 15. dnt 25,3 , smanjuje se i to je najvjerovatnije biokemijska:-(
u 1. mjesecu idem u nove pobjede s sretnijim ishodom od ovog :yes:
Printable View
Alma_itd šaljem puno~~~~~~~~~~~~~za duplanje
Ja prijavljujem da mi je beta danas 15. dnt 25,3 , smanjuje se i to je najvjerovatnije biokemijska:-(
u 1. mjesecu idem u nove pobjede s sretnijim ishodom od ovog :yes:
Ja sam pod utjecajem svoje prve punkcije zaboravila zavibrati svim ostalima
Ana03 :klap: za veliku betu a Alma nadam se daće se i tvoja beta trgnuti prema gore
Svima puno puno pusica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cijeli dan mislim na Suzzie-na dva cvjetica i na uspjesno vrtlarenje!!!!Da opet ne zaboravim-Suzzie,mislim da je doslo tvojih 40 tjedana!!!!:-D:-D
Svima uspjeha na tone!!!!!:-)
linalena pa ti si prava koka, bravo :klap:
suzie :klap:~~~~~~~
diki žao mi je :-(
Sada malo čitam i opet me lovi strah: dakle punkcija danas, doktor najavio transfer u ponedjeljak 5 dan i to su onda blastice?? Na naše 3 zakonske stanice vjerojatnosti malene
Rekao je da će sigurno biti što za zamrznuti? Ja imam 19 oocita, 3 oplode a kaj ne zamrzavaju sve ostalo ili opet biraju bolje stanice
ajoj, Linalena, mnogo pitanja u ova nezgodna doba novoga od donošenja novoga zakona:mrgreen:
Je, veliki je rizik da od tri jajne stanice koje ti smiju oploditi ne dočeka niti jedna 5. dan, zato uglavnom državne institucije koliko sam ja upratila i uhvatila NE idu na blastice.
No ako stvari krenu po zlu, bolnica će te sigurno nazvati i javiti tebi da dođete ranije.......
Kako je tebi liječnik odmah mogao reći da će transfer biti u ponedjeljak, dakle 5 dan meni nije posve jasno, ali valjda on zna:yes:.
Ne zamrzavaju sve, uglavnom neke jajne stanice budu prezrele, neke nezrele i te ne zamrzavaju.... rekla bih....... Mene bi više zanimalo kojom metodom zamrzavanja se služe na S. Duhu? Slow freezing ili vitrifikacija? MOžda netko od vas može pitati?
cure da li se nekom javila maybe baby? tebala je vaditi betu danas
ei hvala vam -jedno srceko ce se tek u utorak cuti kad ponavljamo uvz. za sad me muci desni jajnik koji je duplo veci od lijevoga i dosta me boli,iako mirujem i nista pretjerano ne radim al eto. vidi se GV i ŽV i po njihovom smo 5+4.
čestitke mimek:heart:
svim trudnicama~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
tužnicama:love2:
i naša draga ines31 je danas rodila svoga Markića:zaljubljen:........
cestitke ines !!!!! :-D:-D:-D
čestitke Ines31 na malenom spavalici Marku koji je eto među onih 2-3%beba koje stižu baš na termin
diki :love2:
mimek i ines čestitke od srca!!!
linalena:klap: za punkciju i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad za party u labu!
loks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
pikalicama, čekalicama punkcije, čekalicama bete, za uspješne transfere, trudničicama, ma svima puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-*
Ines31Čestitam na malom uspavanom zlatu......Markiću dragi želimo ti dobrodošlicu!!!!!
Ines31, čestitke na Markiću!!!!!!!!!:-D(mali čovjek stigao pristojno na vrijeme, kak se šika:-)).
čestitke Ines31!
Ines 31 čestitke na sinčiću. Evo da javim i na odbrojavanju danas 14 dpt beta 1454. Samo da se i dalje nastavi sve odvijat kako treba. Da li ste vi nakon bete normalno nastavile raditi ili otvorile bolovanje. Ja radim od od 5 dpt i sada ne znam da li da nastavim ili odmaram. Ima neko savjet?
Evo mene drage moje s negativnim testom... Idemo dalje ;) E sad...da vas pitam, meni je dr. A napisao urinarni test, a moja soc. gin. mi je dala i uputnicu za betu... Da li ima uopće smisla ići vaditi ili da odem sutra reda radi? Danas zovem dr. A da mu javim i da čujem za dalje...
TheMargot i andream vama želim danas visoke bete :klap:
I svim ostalim curama PUNO sreće :heart:
mimek i Ines31 čestitam vam od srca :sing::dancingfever::bouncing:
svima puno za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Zvala ja biologicu i rekli mi sljedeće: transfer u ponedjeljak!!!! Znači ide se na 5 dan i samim time valjda na blastice. Pitala ja koliko komada, odgovor:vidi se na dvije???? Još su 9 stanica zamrznuli
A sada me frka dal će se dobro podijeliti do tada, dal će/neće biti transfera, joj joj
cure dobro jutro i kuham finu mirišljavu kavicu:coffee:
linalena sretno u ponedjeljak i dao Bog narednih 9 mjeseci ne razmišljala o smrznutim stanicama
maybebaby idemo dalje
andream za iznenađenje danas
jel netko zna za Canissu? jučer je trebala vaditi betu.
hvala Sretna i drage volje prihvaćam kavicu, a vraćam :kolače:
Jutrošnji transfer prebačen za subotu...idemo na blastice! Jako sam vesela, a istovremeno se i bojim.
Dobro jutro curke!
Venddy, predivna beta:-D
linalena~~~~~~~~~~ izdrži do ponedjeljka, bit će sve dobro!
Svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni vrijeme tako sporo prolazi...beta tek 14. 12. :roll:
tigrical :-D :-D za blastice!!!!!!
Ma nego šta....skakat će čitav forum od veselja :) :lol: :lol:
Evo drage moje da Vam se javim, ispričavam se jučer nisam imala ni snage ni volje....uglavnom betu nisam ni dočekala :cry: . Dobila M točno na vrijeme, i za svaki slučaj 2 testa, koji su bili ogromni -.
Skupljamo snage za dalje i čekamo proljetni vlakić
canissa, žao mi je, i moja je beta danas nula.
Cannissa, andream:love2:
Ja sam sada zvala dr. i rekao mi je da moram opet ponoviti test u subotu...
andream,Cannisa...stvarno mi je žao...:love2:
ines 31 čestitke na dečkiću...:heart:(konačno i jedno muško sa SD...u zadnje vrijeme sve same curke):-)
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cannisa i andream, znam da su sve riječi suvišne:love2:
Želim vjerovati da je Balašević u pravu kad kaže:"Netko to od gore vidi sve".:heart::heart:
aneri, jako si to lijepo napisala.
ja se nadam da nećemo dugo tugovati jer već sutra idemo na novi dogovor s docom.
Pinky molim te da me makneš s popisa za 11 mjesec,
sve ono moje krvarenje ipak nije bilo bezazleno,moja mrvica se smjestila u jajovod i tamo rasla,u pon sam operirana i evo sad kod kuće opet mirujem i čekam bolje dane.
svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tinkica, žao mi je.
koliko loših vijesti danas...
Tinkica, andream, cannisa ..... žao mi je :-(