Strumpfica jako mi je zao šta ste to morali proći! Zelim ti puno sreće i da uskoro ostvarite trudnoću!
Printable View
Strumpfica jako mi je zao šta ste to morali proći! Zelim ti puno sreće i da uskoro ostvarite trudnoću!
strumpfica nemas pojma koliko mi je zao,ja sam se jedva bila oporavila kad sam cula tužnu vijest za tebe! zelim ti puno puno srece drugi put!
to je bila e coli u mokraci?
Primila jučer i danas dexametazon i još moram primit 3 dana , boli guza od toga!!! Dr. rekao još 6 tjedana i carski!!!!jedva čekam!
Strumpfice žao mi je zbog svega što si proživjela. Želim ti što prije da ostvariš svoj san:love2:
Sbonetic prvo sam pročitala 6 dana:-o ,tek iz drugog puta shvatim. Neka ti vrijeme brzo prođe i da izdržiš naravno bar još 5 tj.
Kako je u bolnici?
Ja idem tek u utorak na kontrolu:cekam: nikad dočekat....
Sve se to izdrzi, danas radili ultrazvuk imaju 1600 g i oba su okrenuta glavicama na dole, sutra pregled i u ponedeljak najvjerovatnije me puštaju još 10 dana, pa će mi doma vrijeme brze proći!
Danas me puštaju kući na dva tjedna nitko sretniji od mene, pregled napravljen i dalje sam zatvorena i sada samo da još izdrzimo 3u1 do 37 tjedna!
Ja jučer dobila nalaze urinokulture i opet nakon samo mjesec dana mi se vratio streptokok...baš sam ljuta:evil:
nadam se samo da bu s bebicama sve ok ali sada mi ne gine hospitalizacija do kraja trudnoće:-(
ninochka28, nadam se da ćeš se brzo riješiti beštije, drži se ! :love2:
Ja moram u bolnicu 01.06. Tada ću biti u 34-35 tt. Tješim se da sam dugo i ovako izdržala.
sbonetic super da ideš doma, ma bit će to sve ok :love:
ninochka, uff baš mi je žao što ti se vratio streptokok :-(. Nadam se da ćeš ga brzo izliječiti. Je li se sad moraš javiti u bolnicu zbog toga? Možda se onda i vidimo tamo 17. kad i ja dođem...
nina1 ma super to ide kod tebe, ne brini :love2:. Ako i dalje bude sve ok, a nema razloga da ne bude, možda te zadrže par dana radi pretraga i još malo te puste doma. Vidiš kako je meni i sbonetic bilo. Isto su nam svaki put rekli da ostajemo do kraja i onda bi nas još malo pustili 8-)
drage moje, puno ~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržimo sve do 37.-38. tjedna :yes:
Tibi zvala sam ih i javio mi se onaj specijalizant (mali vrckasti s bradicom:mrgreen:) i rekao da nema potrebe da dolazim prije kontrole...mislim da niti nema smisla jer izgleda da ljekovi ne djeluju nego će me vjerojatno ostavit u bolnici i paziti kod poroda da se nešto ne desi dečkima...a baš su me našle beštije zekati pred kraj...a kaj je najbolje to je samo nalaz urinokulture, još čekam nalaze briseva pa da vidim što se još skriva:lol:
uglavnom mislim da čemo se svakako vidjet
btw. i meni već duže vrijeme govore da ću ostati do poroda i svaki put me puste doma8-)
ninocka, jesi li prije ikako radila briseve? otkad si zatrudnila?
jel ovo bila neka rutinska pretraga ili si imala kakvih simptoma?
ja sam imala strep.b u 12.tt, popila 2 kutije klavocina i nakon toga je nalaz bio ok.
ne znam trebam li ponavljati briseve, dr. ništa nije spominjao
radila sam negdje u 12 tt briseve i tada sam imala ureaplasmu i nakon toga sve je bilo ok do 23 tt kada su mi u urinu našli strep.b i onda sam bila 10 dana na inekcijama u bolnici i nakon toga mi je sve bilo ok, nalazi uredni.radili su mi briseve ponovo jer je strep.b zeznuta beštija koja može prividno nestati a i jako ju je teško maknut što je u mojem slučaju dokazano...opet je tu...pretpostavljam da ju mogu očekivati i u nalazu briseva:evil:
ja bi na tvom mjestu ponovila briseve jer si ipak bila pozitivna na njega mada je meni rečeno da se ne brinem tokom trudnoće toliko o tome jer on zapravo postaje opasan tek kod poroda i potrebno je dobit neki antibiotik da ne pređe na bebe...tako da ako si ga u bilo kojem trenutku imala olbavezno moraš to kod poroda naglasiti
Tibi ti si već 36 tjedan , ajme kako lijepo uskoro stizu tvoji bebači!!!
Čitam sad da ste sve radile briseve tijekom trudnoće. Ja sam pitala i svoju soc. gin i privatnog gin. da li to trebam raditi pa su rekli da ne.
Tek sam sad radila briseve na aerobe. Nadam se da su ok i da ako imam nešto da nije naštetilo curama. :-|
Urinokulturu sam radila više puta i uvijek je nalaz bio ok. Nije mi sad jasan taj princip rada, nekome briseve prije, nekome kasnije. Pa zar to ne bi trebalo biti univerzalno ?
Tibi :heart: pozlatile ti se riječi.
A gle ima to sve svoj + i -
recimo ja gledam svoje frendice koje vode trudnoću kod socijalnog dr. i pola ih nije ništa od tih pretraga radilo i uvijek sve na kraju dobro prođe...mi koje vodimo trudnoću u bolnici napravimo hrpu toga i onda ispadne da se samo cijelo vrijeme živciramo. ja stvarno mislim da bi se možda i kod njih našlo nešto od tih beštija...no uglavnom se večina tih dr. slaže u jednom a to je da što se manje prčka to bolje.te sve beštije su uglavnom opasne na početku trudnoće a ne toliko kasnije osim tog famoznog strep. b koji je opasan na porodu.
ma što manje znaš to bolje...manje sekiracije8-)
Ja sam radila dva puta briseve, u 14.tj. pa u 24.tj. i mislim da ću idući tjedan opet. Bili su uredni. Ja svog gin. uvijek malo davim jer sam u strahu otpočetka,urinokulturu radila 3 puta, a KKS 4. Uvijek sve uredno. Jadnom čovjeku sam dosadila, vazda mi je nešto....
istina je da sve ima svoj + i -
sve je to ok dok je sve ok, ali dok se desi nešto onda se svi pitamo zašto nas nisu bolje kontrolirali
neki put i ja mislim da je bolje da što manje znam ali mi koje smo do te trudnoće došle jako teško se ne možemo baš samo tak opustiti
ja sam isto radila x puta KKS (anemija) i 3 puta urinokulturu
ja svaki mjesec radim kks i urin, faktore koagulacije (jer sam na heparinima), 2x sam već vadila rh i kg (moram još jednom, jer sam negativna, muž pozitivan), 2 puta vadila tsh (moram još jednom, jer sam na euthyroxu), briseve radila 2x, radila ogtt (jer su bebe velike pa je mislio da imam dijabetes)...
od srijede prije do srijede poslije uskrsa sam 8x vadila krv...
ja nisam uopce radila briseve :roll:
uirinokultura mi jednom nije bila u redu(e coli) i poslije sterilna i rekao mi je da ne trebam ponavljati!
Evo da se malo javim. Danas smo bili na pregledu, 26+2tt, i jedna curka je 780g, a druga 890g. :-D:-D
Jedna je na zadak, a druga je poprečno.
Dijagnoza je još uvijek placenta previa, a ja sam i dalje zatvorena. Uzeo mi je cervikalne briseve i dogovor je sljedeći: kontrola za 3 ili 4 tjedna, pa ako i tad stanje bude kao sad u bolnicu ću s 33. tjedna. Jedino u slučaju nekakvog krvarenja onda prije. Dobila sam i dozvolu za lakše šetnje.
A tako su mi preslatke moje prasice :heart::heart:(ja ih tako od milja zovem), toliko su skakale da ih je jedva pohvatao na ekranu.:zaljubljen:
znači, ipak su obe curke? :heart::heart:
mislim da su i moje
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
love2me - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
ninochka28 - 19.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
makica - 16.12. 2011.
arizona311- 23.12.2011.
ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
nata
MAME U 2011.:
sandric 16.2.
denny 11.4.
dragoness 21.4.
ja mislim da su i moje obe curke,evo bas se spremam i idem dr da mi potvrdi....
p.s.zasto ovaj sat na postovima nije dobro nariktan? pokazuje 2 sata ranije.
Ma uopće mi spol nije bio bitan, ali sad kad već neko vrijeme znam da su cure, tako sam se saživjela s tom činjenicom, baš sam presretna zbog njih.:zaljubljen::zaljubljen:
Ivanova, kako je prošao pregled?
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
love2me - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
ninochka28 - 19.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
makica - 16.12. 2011.
arizona311- 23.12.2011.
ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
nata - 28.12.2011.
MAME U 2011.:
sandric 16.2.
denny 11.4.
dragoness 21.4.[/QUOTE]
aneri :klap: za curke !
moje su isto cure... izgleda da zasad među trudnicama prevladavaju cure.... dečki ne dajte se :heart:
da li ima netko novosti od Denny ?
ne stignem vas pratiti, uskoro će vam biti jasno zašto :yes:
svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo Denny i curke :-D
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
vilenjak - 05.07.2011.
love2me - 05.07.2011.
nina1 - 10.07.2011.
ninochka28 - 19.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 26.08.2011.
blizanac - 14.10. 2011.
fresia - 14.10.2011.
makica - 16.12. 2011.
arizona311- 23.12.2011.
ANGEL_26 - 23 .12. 2011.
nata - 28.12.2011.
bugaboo -
MAME U 2011.:
sandric 16.2.
denny 11.4.
dragoness 21.4.
Ivanova, samo nek bebe napreduju, a tebi držim fige da sve bude ok.
Gledam tu našu listu, i sve je duža i duža, ma prekrasno:-D:-D
hvala,i ja se nadam!
vidim da ste vi 12 dana ispred nas 8-)
Pozdrav drage moje trudnice da vam se javim,danas sam isla na vanredni uzv,stomak me bolio pa me bilo strah,neki se nemir uvukao u mene.Doktor mi kaze sve ok zatvorena bebice dobro,nosim jednog djecaka i jednu djevojcicu.Djecaka smo super vidjeli al dr.kaze djevocica je 99%,jer je gledao i na 3D.Ja sam sretna sto je sve ok.POZDRAV
krasna kombinacija!
i ja sam od 10.-26.tt imala dečka koji se sad pretvorio u curu lol
tako da sad imam 2 cure lol
vidjet ćemo slijedeći put...
Pinky neka su oni nama zivi i zdravi,a spol nije bitan.
Tibi draga je sve ok? Ti još sitno brojiš?
sbonetic evo još sam doma, u utorak se moram javiti u bolnicu, pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Moram priznati da mi je sad već dosta teško, boli me zdjelica, a i ova moja malena sjedi mi nisko u zdjelici, pa kad se miče vidim sve zvijezde :roll:... Ali proći će sve to i zaboravit će se i bol i muke kad ja njih zagrlim. Jedva čekam :zaljubljen:
Kako si ti? Kad ideš natrag u bolnicu?
blizanac drago mi je da je sve ok, kombinacija - kao i kod mene :heart:
Denny ako nas čitaš, mislim na tebe i želim vam da čim prije cure stignu doma :heart:
Ninochka jesi dobila nalaze brisa? Nadam se da je sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ivanova i aneri vidim da bebice lijepo napreduju :klap:, samo neka tako nastave i dalje
Pinky i Nina1 šaljem vam big hug
Tibi nalazi briseva će mi taman biti gotovi oko 24.5 kad moram na kontrolu...bum te potražila kad dođem ako budete još 3 u 1
ja sam u komi, više nemrem ništa koliko mi je teško i sve si mislim da nebum baš dugo izdržala u komadu...
Blizanac super kombinacija:-D