Potpisujem... :)
sretno svima
Printable View
čestitke na +
linalena sada čekamo tvoj...~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala svima na vibricama i željama, ko će dočekat utorak (ne nemjeravam pišat test)
danas mi 46dc, 15dnp, 11dnt
linalena, nek se čekanje isplati!!!!!
Beta mi 15. D.t. 875,4 jel to u redu!?
fantastičnaaaa..čestitam!!!
tratinčica čestitam predivna beta!!!
cure, sada ću biti dosadna i ovdje još pitati..ne bih da mi nije hitno. produžena mi je stimulacija i sada mi fale još 2 bočice praška menopura. ima li možda netko????
Bok svima! Ja bih vas sve pozvala da malo pročitate i pridružite nam se u komentarima :)
Neka malo forum živne ;)
http://forum.roda.hr/threads/71767-J...00#post2084900
HvalA! Izvan sebe sam:-))
tratincice nasa, cestitam!!!! Nakon onog pozitivnog testa nisam ni sumnjala. Ova beta mi smrdi na blizance draga?!? Hoces li vaditi i drugu betu?
bubimitka, kako napreduje pikanje? Luči se riješava slavonki punom parom...
chiara, tebe preskočih!!! Čestitam draga!!!
vulkan, jesi li se javila svojem doktoru? Jesi li stavljala utrice? Hm... Ja bih ipak otisla izvaditi betu ranije, jer ako i je trudnoca mozda ti se moze pojacati doza progesterona ili ce se moci vidjeti ako je bila biokemijska. Ja ti vibram za pozitivan ishod, jer danas svaka druga zena krvari na pocetku trudnoce.
Cure,evo dok obdrojavate,dajete podršku jedne drugima,pogledajte temu -Jesmo li zadovoljni?-
Na njoj imate adrese na koje možete pisati odgovornim ljuduma za promjenu Zakona o MPO,zatražiti pravo na optimalno liječenje,ukidanje psihološkog savjetovanja,dobnih granica...zakon je opet okrutan,nazadan i diskriminirajući.Bilo bi lijepo potruditi se svi zajedno i ukazati na nepravdu koja nam se opet nanosi.Što više poslanih primjedbi to će nas nadam se ozbiljnije shvatiti.
Hvala vam...
Crna ovca sutra cu ici vaditi opet betu a nalaz ce vjer.biti u pon.
Jel bi sutra trebala biti dupla da je sve ok?
Blizanci hm..zelim najmanje jedno a ako bi bilo dvoje sreci nebi bilo kraja!!!!!!!!!!!
santana moje mišljenje napisano na temi!
tratinčica predivna beta, čestitam!
Ja sam sutra na transferu :-D
Jucer sam ju vadila a nalaz tek danas dosao.... tak da je sutra taman..sutra bi trebalo biti duplo vece?
Da. Na pocetku se beta dupla svakih 48 do 72 sata. Sutra bi trebala biti preko 1700, ispravite me ako grijesim...
Ok, mislila sam da je od danas :mrgreen:
Tratincice ne mora biti bas ful ful dupla, dovoljno da se poveca za 60-70% ;)
hvala!!! vidjet cemo po drugoj beti!! nadam se da nece razocarati!!
bas sam sretna!!!hvala vam na podrsci!!!!
kako ne bi bila sretna i mi smo s tobom!
strategija sutra tvoje treće zlato:-D
tratinčica pa to je preeedivna beta...Čestitam!
Tratinčice odlična beta, čestitam. Baš sam happy kad pročitam ovako lijepe vijesti. Držim fige da budu blizančeki :-)
Crna ovco, pikanje dobro napreduje, imamo 22 gonala (ostalo mi je još 9 za piknuti), ako nam ne da još...
Da, da.. Riješava se polako :-) Rekao mi je neki dan: "Vi ćete biti trudni" ;-)))
A ja vjerujem svom doktoru ;-)) Bit će prije ili kasnije..
Tratincica ohoho predivna beta mirisi mi na blizance...mmm samo da se nadtavi skolski dalhe dzim fige!
Ja idem uhutro vaditi betu i bas me obuzima strah drzite fige a ja javim nalaz cim dobijem... nadam se da ce bitineki lijepi broj...hehe
Usput idem u breyer da li se treba naruciti ili mogu samo poci?
Chiara sretnoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
Hvala vam! Sad ste mi bacili bubu u uho za blizance pa sam pocela razmisljati:-)))))
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
Melem33, prirodno (u pripremi 1.IVF)
Meki, Prag
OŽUJAK 2012.
Trantincica, Prag 1. ICSI
Čekalice bete~~~~~~~~~~
2.3 thubbe
2.3 Chiara PLUS 10dnt
5.3 njoka PLUS 9dnt
5.3 vulkan
5.3 malenaab
6.3 miba
6.3 linalena
7.3 malecka PLUS 8dnt
9.3 nati
9.3 sokica
9.3 barkica
10.3 Vedre
12.3 plavuša 007
15.3 kameleon
15.3 bubili
16.3 nina32
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
anddu, , 2.3 strategija,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
2.3 kiki30,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kleopatra, ivka, lberc , Medicandy, BigBlue, kilkeny, Bubimitka81, antesa, olivera, Rominka, peugeot206,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
rimela, venddy, BillieJean, butterfly101, Phiphy
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Lejla37, Maybe baby, Lutkica, luna1, lucija83, ruža82, Melem33, piki, applepie, ,
3.mjesec: dea84, Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Strašna, , darmar, Cana73, geceta, M@tt, Loly, MalaMa, Palcicazg, Vita22, xena.mbk, MaliMimi, Mury
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977, CorinaII, mala bu,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79,
Da se nastavi puniti ožujak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno cure
Ja otvorila ozujak:-)
Molim sve cure cekalice u 3. Mj da mi se pridruze!!!!!!!!!!
Sretno svima!!!!
tratinčice trčim za tobom :-D
tratinčice čestitke!!!:-D:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje!!!
i naravno da nas bude pun ožujak trudnica ~~~~~~~~~~~~~!!!!!!! :heart:
linalena, bravo za listu :klap:....hm, kako si me samo razotkrila, a ja ovaj put htjela biti anonimus, jer već znam da me opet čeka neuspjeh, nisam ja te sreće :-(
Novim trudnicama iskrene čestitke, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do kraja bude sve uredno!!!
Čekalicama beta, transfera, punkcija, pikalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da uskoro dočekaju toliko željene bete!
Mury eh imam ja šta za raditi sada kak sam doma, čitav dam samo istražujem nominative-tko, akuzative-što,genitive-kod koga, instrumentale-s čime!!
A onda krenem na matematiku i računanje kada
uglavnom vidi se iz priloženog da sam se naspavala
pa prema tome jutro i :coffee:
danas imamo folikulometrija, punkcija, transfera i beta, jedan uobičajen dan
počeo je sunčano neka završi veselo, svima velka velka pusa i figa
imamo 4 plusa koja bi danas trebala potvrditi beta, ajde komadi da ne čekaomo ponedjeljak
lina, prvo bravo jer si vrijedna, drugo ~~~~~~~~~~~~~~do neba još koji dan (sat:-)) do tvog plusa!
chiara, sretno danas!
Svima koji vade betu danas šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
linalena, dobro si skužila da smo mi na kraju u 03mj. evo čekam m i stratamo s pikanjem :-D