a
Printable View
a
Tonili hvala ti puno, ja sam od jučer prekrižila svoju obitelj, ne postoje više za mene. Imam muža, koji me jedino razumije, hvala Bogu imam i vas, koje me shvačate. Potražit ću tu temu i malo pročitati, ali kao što si Tonili rekla bol je prevelika, ne mogu sama i trebam stručnu pomoć. Sve u svemu hvala ti.
Rose draga stvarno znam kroz šta prolaziš to su bili moji jedini stahovi kad sam krenula u mpo nakon dvije vanmaternične, najdivnija vijest u ovom trenutku bila bi da se beta krene spuštati sama, najgora stvar je što njezino opadanje traje toliko dugo da je to strašno,a njezin podivljali porast može bit koban za nas ja sam ti draga u drugoj vanmaterničnoj ležala desetak dana u bolnici jer ona je opadala u dva dana po dvadeset, minimalno uz to sam dobivala lijek metatroksat u želji da mi spase taj jajovod pošto sam u prvoj vanmaterničnoj ostala bez jednog. U mom slučaju ljekovi su pomogli ali sam postupak je bio dugotrajan. Rose draga sretno i drži se:love2:
Bubimitka81 sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~
Đerekica čitam i ne vjerujem, šokirana sam.. Suze su mi krenule, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš, jako mi je žao...
Kako i kažu vrijeme stvarno liječi sve rane.. A čovjek je ponekad, kad tako moram reći, životinja koja stvarno svašta može podnijeti...
Želim ti sreću i da skupiš snage za sve što ti se nakupilo...
Drži se draga :love2:
Drage/dragi moji, nadam se duboko da vam nisam pokvarila raspoloženje, oprostite mi ako jesam, znam da ovo nije tema di se piše o izgubljenim T, već o dobivenim, zato oprostite mi što sam zalutala ovdje, ali morala sam se izjadat. I dalje svima vama od :heart: želim što veće bete, što ljepše trudnoće.
Derekica moja, preporucam strucnu pomoc u ovako teskim trenucima jer je grozno kroz to prolaziti aama,pogotovo uz bliznje koji su tako ostri ponekad i na koje vidis da se ne mozes osloniti..
svaka cast svima koje su izdrzale tu bol,jer stvarno mi zene smo cudo..mislim da nitko nije jaci od mas i hrabriji..svasta mozemo podnjet,prezivjet..Tako ces i ti draga moja Derekica, samo si daj vremena..odboluj..
Cuvaj se i grlim te jako jako
Tikica jel stigla ta M?????
Već sam i ja nestrpljiva... I jedna moja prijateljica (nije na forumu) čeka M već dva dana...
Kad je nećeš evo je, a kad je trebaš nema je.. :-)
drage moje...gdje da krenem..
rose ..to je ono što sam i ja shvatila da nakon pozitivne bete zapravo mučenje tek počinje, to je tek jedna stepenica od sto koje moraš prijeći da bi zagrlila svoje dijete..
jako mi je žao draga.. :love2:
đerekice moja .. sve znam. dođi nam na anđele. grlim te..:love2:
Bubimitka moja držim palčeve , vibram i molim za tebe!:heart:
čestitam na transferu i da se mrvice dobro ugnijezde ~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
svim tužnicama :love2:, ~~~~~~~~~ da već sljedeći postupak bude uspješan!!
mery i svim trudnicama čestitke i ~~~~~~~~~~~~ do neba za urednu trudnoću!!
ja još sutra uzv, a onda očekujemo plivače, nadamo se par pokretnih spremnih za oplodnju! :-D
puno pozdrava svima!!!!!!
Ja dobila ! Jupiiii! Krecem cure! :-D
kameleon ~~~~~ za dobre plivače!
tikica 78, uvijek kasni kad ne treba! ~~~~~~~~ za dobitni postupak!
I evo još malo ~~~~~~~~ svim curama!!! :heart:
Jeeeeei,tikice!!!!jedan dan nas dijeli:)ja od stra na clomiphenima
tikice koliko ti je kasnilo
tikica jeeeej!! sretno!
tikice sretno i znaš šta ti želim!
Joj suze mi idu kako ste drage...volim vas sve puno puno!:heart:
Idem na polustimulirani kao i zadnji dobitni put..čekam 3dc da pocnem s klomifenima..:klap:
Ja sam krenula danas,ti znaci sutra:)joj superishka!!!lista ce kroz koji dan,nemam bas sto mijenjati pRevise pa da ne natrpavam temu
rose draga, kako si?
Evo se i ja prijavljujem. Prirodnjak. Vraćen 1 jako lijep embrij 4 dana nakon oplodnje.
Sad mi 2 dana kasni menzes :-)
Simptomi: prije 5 dana jaki bolovi u donjem dijelu trbuha, ipak nešto drukčiji i jači nego PMS (jajnici, maternica, crijeva, prepone). Naredna 2 dana su se ti bolovi malo smanjivali, uz povremena probadanja skroz nisko. Jučer i danas samo probadanja i nekakvo "pečenje" ispod stidne kosti. Povremeno kao da mi maternica "zatreperi" (smiješno zvuči, ali je tako).
Sise peku i bole, ne smiješ ih ni pogledati. Znam imati osjećaj da imam laganu temperaturu, ali ju nemam. Kako vam to zvuči? (u prvoj trudnoći u to doba nisam imala simptoma nikakvih, u drugoj- nesretno završenoj- mi se jako pišalo)
Strah me vaditi betu... stalno odgađam, kao- da još jedan dan živim u nadi...
Tikice moja...želim ti svu sreću ovog svijeta...i da nam za cca tri tjedna javiš prekrasne vijesti...i da tvoja sreća ovaj put traje beskrajno dugo...
Becky...ja se iskreno nadam da će tvoja beta biti jaaaakooo pozitivna i da ćete dobiti pojačanje u obitelji.
Aj nemoj nas držat u neizvjesnosti nego fino il pišni testić il odi vadi betu....aaaaajdeeeeeee
Geceta...i tebi isto želim dobitan postupak...nek bude treća sreća.
Hvala ti,draga Bab:*
ja još čekam m danas mi je 35 dc....simptomi probadanje lijeve strane....bojim se da nije VM....prije 3-4 dana radila test-negativan...
sanda,:love2:
Tikice i Geceta sretno:-)
sanda1977 draga nemoj misliti o najgorem:love2:... ja kad sam imala vanmaterničnu test mi je bio pozitivan...drži se
Da se i ja pridružim,klomifen od 3-7 dc,danas je 4 dan i onda čekam uzv na osmi dan i drugi AIH... čitam šta ste vi sve prošle svaka vam čast,sve ste od reda hrabre žene...
prijavljujem TT negativan....e sada čekanje m....a sutra ili preksutra moram na pregled...
Ipak si ga danas radila?pokusaj vec sutra na pregled,da ti budes mirnija.mislim na tebe.sretno!!
U ovom postupku su mi dali i natrii tetrab.vaginalete i sad tek cujem da ih treb drzat u frizideru,sto stvarno??opce mi to nisu rekli u apoteci