tina29 :zaljubljen: jooooj.... vidiš da sam vješticaaaaa :lol: jel se tata rastopio????
mislim da ću i ja dečka roditi, a nekako su mi i blizanci mili (kad budem T, ne??)... znaš onu-što je babi milo, to joj se i snilo
Printable View
tina29 :zaljubljen: jooooj.... vidiš da sam vješticaaaaa :lol: jel se tata rastopio????
mislim da ću i ja dečka roditi, a nekako su mi i blizanci mili (kad budem T, ne??)... znaš onu-što je babi milo, to joj se i snilo
čini se da ću ja procuriti i to danas!! pa zar nije malo prerano??? :-(
vidjet ću do popodne što će biti... boli za poluditi:cry:
Kod mene je u zadnjoj T bilo tako da bi me navečer obavezno ulovila neka tresavica i zima, išla mjeriti temp i bila bi 37,2-37,5 i tako više od mj dana. Čak me moja dokica OP slala vaditi krv da nije kakva upala jer mi T nije bila ni na kraju pameti. Kasnije se to smirilo ili nisam primjećivala ako je i ostalo jer je bilo ljeto pa bi bilo čudno da me trese zima, ha ha ha.Citiraj:
nadam se da će se i održati ova temperaturica!! a što, ako je trudnoća, onda je baš baš do kraja ciklusa povećana??? na cca 37C???
I do kraja ciklusa i nadalje u trudnoči...samo neznam do kad .Bar je meni tako bilo,kolko sam uspjela izdurati trudnoču a čak i nakon kiretaže mi je jako dugo temp. bila oko 37.
E sada, prošli ciklus mi je opet bilo tako nakon same O pa sve do 3-4 DC, dakle curila sam i još me treslo. Baš gledam kako mi je prije par dana prošla O i jučer krenulo opet da me trese neka zima. Nema šanse da sam T jer pazimo ( mislim prekinuti snošaj, neš ti paženja, ali se mM ne da nagovoriti na kondome a ja pilule i slično ne smijem koristiti zbog migrena). Ali su mi ciklusi skroz čudni još od početka godine. Neke me i znaju sa prijašnjih odbrojavanja i uvijek su mi ciklusi bili 34-37 ( najčešće) pa često i više dana, čak do 45. Ovulacije su prije bile na 20-22 dc i druga faza ciklusa na 16 dana, pouzdano to znam jer sam koristila trakice za ovulaciju i uvijek mi je druga faza bila točno 16 dana. E sada mi se ciklus skratio na 31 dan, točno ( 15.12., 15.01, 15.02, 18.03, 19.04, 19.05, sada očekujem 20.06) jedino M traje i dalje 8-10 dana. Ne znam što se točno događa jer mi nikada nisu bili takvi, od prve M je bio kaos, možda su neki hormoni podivljali, ali napokon znam kako je po M naštimavati sat kako mnoge od vas pričaju. A za temp vam javim kako će biti ovaj ciklus.
Zibba, obicno su takve 'tresavice' znak infekcije urinatnog trakta... Ne bi bilo odvec da naoravis urinokulturu, zicaj dok da ti da uputnicu.
Ljubilica drzim fige da ne dode i da je hsg malo procistio puteve a ti nam ostala T
Isto zuzy zelim i tebi. Ak ti se mazi s bebicom navrati kod mene :D
Mene mm vec opasno napada da on odma zeli drug. Hehe. Jos dok su jajnici ok. A danas sam tocno 4tj od poroda i vec sam primjetila tonu sluzi i onu klasnicnu O bol. Rekla sam mu nek mi sljedeca 2tjedna ni ne prilazi. Jos mi treba vremena da zaboravim na porodajnu bol.
Adal avatar ti je bomboncek
Zeljana, nasa djeca su na dan razlike :*
Meni je vecernja temp uvijek bila oko 37.5 osim kad sam ostala T, tad od 36.8-37.0 tak da, ta temp se nebi smjela uzimati u obzir negi samo ujutro. Slusajte franny ona je dr.mr.sc. .... :)))
lista za 08.06.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Drage moje,podnevna kavica je kuhana :coffee:!
alef draga :love:
Trapava,evo skinula sam te na zahtjev,nadam se da se vračaš uskoro!
ljubilice,nadam se da te osječaj vara...još si gore,kao i kudri :-D,Želim vam dobrodošlicu u (ne)čekalice i da se ne spustite dolje tak skoro! (Kudri,jesi mjerila jutros temp.,kakva ti je?Moja je nekak čudno odletjela gore..)
Sandra1971, :kiss:,dali nam se vračaš na listicu?
tina29,čestitam na pišulincu :-D
beilana,veeelika pusa tvojoj principesi!
Svima želim ugodan vikend! a ja odoh na djevojačko
Dobro jutro svima! Sad ću vam ja skuhati kavicu, čaj, ness posute trudničkom prašinom *****************:coffee:*******************
žužy tempica je u nebesima :fige: :alexis:
Želim svima ugodan ovaj sunčan dan!
hvala ti popijem kavu i gilljam na izlet.!!
ljubilice, ciklusi su mi dosta dugi - cca 32dana
franny, temp nikad nisam mjerila jer se nisam htjela toliko zamarati:D ali eto, došla sam i do toga:lol: iako još uvijek nisam počela s bazalnom...to sam onako bezveze izmjerila popodne (znam da to nije bazalna) i sad mjerim svaki dan i svaki dan je 37C.
našla sam neki kalendar na internetu - http://covermagazin.com/simptomi-trudnoce.htm di je označeno da ukoliko nema trudnoće, 25dc (uz uvjet da je 13dc bila ovulacija - što je ovaj mjesec totalno moj slučaj!!!) temperatura počne padati! ja mjerila danas ujutro uz kafu, temp je dalje tu - 37,1!! niti jednom isma pratila temperaturu, pa je to najvjerojatnije moje obično stanje u ciklusu, ali opet...
ne želim se veseliti, ali se potajno veselim!!! iako ću onda biti još više žalosna kad procurima, ali tako me veseli misliti da sam trudna:zaljubljen:
cice bole za poluditi, ujutro mi u autu zamsrdio benzin! pitam muža što nam je s autom??? sigurno negdje curi! a on ne osjeti ništ...
Vecer!
kudri drzim fige da otvoris Odbrojavanje i obasujes nas prasinom!!! Obavezno javljaj kaj se dogadja da se veselimo s tobom! Kad planiras napravit test?
:drzimfige:
Jutroooooooooooooo!
Kava skuhana, a može i neki drugi napitak po želji !
jutro cure...
evo mene od radončića. uzimala sam klomifene od 5-9 dc i bila sam jutros na folukulometriji. rekao je da je ovulacija bila petak-subota, endometrij je 9mm.
pokrili se jesmo u petak navečer i nedjelju ujutro, a dalje je sve u Božjim rukama. nadam se samo da je ovo bilo dostatno pokrivanje :)
Jutro!!
Žužy - kaj ti bi s tempicom?!??!!?!??!!? :cry:
Moj grafić još nije zakazao - ali bojem se sličnom preokretu kao što je kod tebe slučaj - jučer sam se probudila s migrenom (uklj. mučnina) a migrena mi često najavljuje skori dolazak M (nekad imam bolove u stomaku, nekad migrenu). No nada umire zadnja - nadam se i dalje!
Jutro svima i od mene!
Nije me bilo za vikend, a i inače sam se malo ulijenila od kad sam na GO.
Tina 29, čestitam na dečkiću!!
Kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da temperatura bude dobitni znak.
Ljubilica, i osjećaj kao da ćeš svaki čas procuriti je isto simptom T (tako je bilo kod mene od 26 DC do cca 33 DC), tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se primilo.
Žužy, bravo za vođenje liste i neka ti donese sreću.
Žao mi je što Carmina nije s nama. Ako čita, šaljem veliki :love2: i :*
I za kraj, danas 10.06. je bio termin mog porođaja...i osjećam se tako nekako :cry: Voljela bih da sam do sad uspjela ostati opet trudna, mislim da bi manje boljelo.
peony:taps::taps::taps:
lista za 10.06.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
Sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
peony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
Least123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
majuška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
zeljana02 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
alef ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Pusa svima na ovaj kakavtakav ponedjeljak,za početak nam bum potočila koju kratku :mama: MAMI 2,uz put pijuckam i tvoju kavicu,tnx.
Sori cure,jučer nisam nikak stigla zaljepit listicu..dan mi bio ful popunjen,a današnje jutro sam započela s deebelim padom tempice s kojom je pala i moja nada.A dobro...
Prvo jedna velika pusa našoj carmini!
Least123,sori promaknulo mi je,kolko folikula je Dr. R vidio na fm? :fige: da ste fino potrefili O.
anka,kaj da ti velim..sve znaš.Ali,zato mi je tvoj grafić za uokviriti :rock: glupa glavobolja,i meni je nazočna..
Peony draga,šaljem ti največi zagrljaj!Proči će i današnji dan nekak,a sutra već bude bolje.
kudri,ljubi,ima kakvih novosti,simptoma i to? evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snupi,tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do pikanja ni ne dođe!
Poseban kisić našim trudnicama!
Žužy, na listi se krivo vodim, prijavila sam dan manje...danas mi je 16 dc tak da to možeš ispravit. misli da su bila 1-2 folikula. ovulacija je bila sigurno, a misli da su bila 2.
sretna sam zbog toga, i nadam se da smo se pokrili.ne vidim razloga zašto ne, ali nikad neznaš. ma joj sad me puca nestrpljenje, a još 2 tjedna su ispred mene
temp je i dalje tu:) ali ne mjerim prvu jutarnju, nego uz kavu:)
inače, nikakve naznake menge, ali se cice ispuhuju, što baš i nije dobar znak:/ tako mi obično bude pred M!
jutro curke
ja se bojim i napisati kaj mi se događa :?:
u petak ili u subotu (sad više ni neznam) sam imala na papiru neke smeđkaste žilice par buta kad sam se obrisala, 1. put rozo, ostali svaki put smeđe, u malim količinama. i čekala sam da svaki tren procurim. naravno i oplakala.
još nisam procurila, po kalendaru bi trebala danas, sutra, prekosutra. boli me i dalje. strah me otići na wc
čim me potjera na kakanje znam da je to to. i imala sam stolicu, za sad je sve mirno ali bolno i dalje.
ne moram vam niti reći šta mi sve kroz glavu prolazi
least :fige:
kudri ~~~~~~~~~~~~ za postojanost tempice
žužy toplomjer ti je ziher pokvaren
cure svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Least,sutra budem ispravila :-)
ljubi,ajme...ja ti :fige: svim srcem da to smeđarenje najavljuje pozitivan testić.Imaš volje pišnuti koji?:love:
zeljana,Trapava,kak ste nam vi cure,ste ozdravele?:kiss:
žužy baš sam s bubekicom komentirala. mislim da budem ak ne procurim.
sad mi se već i želudac grči na mahove od razmišljanja, boli me glava i plače mi se
Ajoj ljubek...
Veliš da bi m (ne)trebala dojti od danas na dalje?Znači da bi test svakak trebal pokazat pravo stanje.I da je minus,bilo bi ti lakše da skineš taj teret s misli i želuca.
Jako se nadam da je hsg napravil autoput za malce i da si trudna:*
anka,malko sam fulala tvoj dc,naj zamjeriti početnici,sutra ispravljam
mislim, odnosno gotovo sam sigurna da mi je O bila 9dc, danas bi mi trebao biti 18dpo (ili 17dpo, neznam kako se broji taj dan O) ako je sve tako
A onda bi test svakak mogla napraviti i s popodnevnim urinom..dobrano duga ti je ova lutealna faza.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
I baš ti je najsić ovaj ticker u potpisu,sad sam tek skužila :-)
ajme kako bi to bilo divno....
Kad si planirala pišnuti?
ajme kak navijam ljubek
bubi mi je bacila bubicu da mogu i danas s obzirom na dužinu lutealne faze. ak skupim hrabrosti, onda kad dođem doma :scared:
Budem mislila na tebe :heart:
ljubi daj nas razveseli danas :-D cekamo testic popodne!
kudri nek me isprave iskusnije FF-ovke ako se varam, ali mislim da ti mjerenje bt za doruckom nema puno smisla nazalost... temp se mjeri odmah nakon budjenja uz minimalno micanje, samo ruka po toplomjer. imas to negdje naglaseno i na ff sajtu. na temp utjece i to cime se pokrivas, odnosno promjena pokrivaca, pa promjena vanjske temp pa joooj svasta :roll: evo ja mjerila par mjeseci prosle godine dok nisam shvatila da me zeza sunce. soba mi je na istoku i fino me probudi sunceko ujutro cim dodje proljece...a bt skace gore u skladu s tim dal je jutro bilo suncano ili oblacno, morala sam odustati nazalost. ali svejedno drzim :fige: da ti pricam gluposti i da je tvoja temp bas ona dobitna! kad piskis?
evo i moj hsg obavljen, prosao je bezbolno i odlicno. puno hvala ljubilici, mumi i snupi na savjetima i ohrabrenju :-*
gornjodomkama ~~~~~~~~~~~~~! pa vec je krajnje vrijeme za novo odbrojavanje :)
Wow - Ljubi - navijam :fige::fige::fige: joj kako bi to bilo divno da popišaš jedan ogroman +!!!!!!!!!!!!
Jedva čekam da čujem lijepe novosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Žužy- nije bed! :love:
Sushi - bravo za HSG!
sushi bravo za hsg
anka hvala ti :kiss:
hvala ancice :* drzim ti :fige: za postupak slijedeci tjedan, nadam se da pripreme teku ok :)
Pripreme?!?! Spremna sam psihički i fizički već mjesecima ;-)
Sad sam napeta ko puška i uzbuđena :lol:
Svaka čast Ljubi na strpljenju - ja bi odavno napravila taj test!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naklon:
ma na to sam i mislila! ove pozitivne pripreme i uzbudjenje :) zagrijavanje :lol: sretno!!
Hej cure!
Meni je baš zao sto nema Carmine, nadam se da će se vratiti kad tad.. bas me uveseljavala..
Peony :love2: ja ti drzim :fige: da ste ulovili O.
Ljubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!!
Sushi super za bezbolan hsg!
Danas je mm rođendan..napravila sam mu tortu, tako da danas i sutra primamo goste..M mi je završila, stvarno nismo dugo, s obzirom da sam bila i na putu, a i ona je trajala.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ gornjodomkama za +!!!
Mislim da nista od plusica. Odem sad na wc, obrisem se a na papiru krv sa sluzi :-(
ljubilice,a imaš li inače neki spoting par dana prije menge?
Navijam i dalje za test i držim fige.