jest :) odnosno sve je isto kao i prije tri tjedna otkad smo krenuli s nadohranjivanjem. Ona fino popije iz case dva puta na dan po 40 ml (srkne ekspresno u par gutljaja), a ostalo dojimo. Cini mi se da bi ona radije samo pila ovo zgusnuto mlijeko, ali tu zelju joj necu ostvariti. Buduci da je tezina krenula, nema smisla da joj povecavam dozu nadohrane, jer onda bi manje sisala (zar moze manje od ovog :lol:).
Mrvica je sad super, dobila je nazad svoje obrascice i opet ima podbradak majusni. Jos malo pa 5 mj i oko 5 ipo kila. Sad je lakse kad napravi velike pauze izmedju dojenja jer onda popije nadohranu, pa nema vise onog zivciranja kako mi beba nije jela 8 sati.
Stvarno ne znam zasto ona ne voli dojiti, mislim da je jedini nacin da saznam da ju dojim do bar tri godine pa da ona meni lijepo u facu kaze sta to nju muci :)
Sad skoro vise ne vristi kad ju krenem dojit, sad se samo okrene na drugu stranu. Ja prijedem na tu drugu stranu, a ona nazad na suprotnu. Ono sto me jos kopka je sto jos nikad ne trazi jesti sama, nikad nije nezadovoljna (osim kad joj otmem neku zanimljivu zvecku) ;-)
i za jelenuO odgvor: moji nalazi komplete krvne slike i urina su uredni, sve mi valja osim ocnih misica.