hhahhh ima nas jos ..ne brini ..:lol: btw moj je dragi reka da nije ni nikad mislija da je to ovako veliki posal ...a sta se tice kondoma ..nikad ih ne bi koristija ....nikako da se uvati...kaze zali boze para hahhaha
Printable View
zuzy znaci sve dogovoreno :kiss: a mozda i ja budem svekrva, bum bila dobra isto :alexis:
A o kondomima necu komentirat, mogli smo auto kupiti :facepalm:
Jutrooooo, ajmo na noge lagane dok je kavica još vruća!
Jutro!dobila sam gonale i cetrotide.
Žužy možeš me izbrisati sa liste,idem u postupak,ali biti ću uz vas,bodrit ću vas.Ljubim vas sve.
PS.treba mi pomoc oko smještaja u zg.Jeli itko zna za nešto blizu bolnice,petrove?nek mi se javi na pp!
Dobro jutro!
Javljam da sam sinoć dosta osjetila trbuh, uz pomisao: ma daj više da procurim, pa da i to okončamo! 8-) Sad ujutro nemam više tu pomisao, već ovu: ja bih bebicu! :-)
E da, dogovorila sam se s MM: kad dođe 2. beba, odmah se bacamo na 3.! Godine ide, a ako čekam da budem spremna, ode voz!:lol:
Držite fige, cure!!!:fige:
lista za 05.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
Jutro!
MAMI,fala na vručoj kavici!
Mary,sreeeetno!! :dancingfever:
Da bacim koment...mi smo kondome koristili par put samo i to na početku.Na prste jedne ruke bi nabrojala kolko put..naša kontracepcija se svodila na "nemoj u me" tih par dana u mjesecu :roll:
Sreća,a dobar ti je plan kaj je da je,evo :fige:
kik@,ver ar ju?
Koje zatišje... Nema nikog!:zbunj:
Cure, tugujem, žalujem. Trbuh me lagano boli., Mislim da se M. šulja, majku joj! :evil:
Ma možda još ima nade. :drama:
mene je trbuh bolio i vikend prije nego sam dobila + na testu...i dojke su bile uhhh..više nego sada.
Mene boli glava...:ban:
A cicobolja je nazočna od dana nakon O.
Jutro!
Kakvo je ovo zatišje?
Jutro!
Pa i mene čudi ovo zatišje?! :o
Cure/žene, boli me trbuh, evo 3. dan. :cekam: I križa. Neka, trpit ću i veću bol, samo neka se :mama: smjestila u trbuhu!
Btw, spavala sam odlično!
sreca nek bude dobitan ciklus
Cure kak je vani hladnoooooo brrrrrrrrrrrrr
Moja temp napokon zapocinje sa 36 :-D I like it
lista za 06.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
Zbilja..di ste zbrisale sve :unsure:
Juuuutro!Čak se i sunčeko kaže nakon onog smaka jučer :sing:
Danas naša bubekica ima punkciju js pa evo malo pozitive da prođe što bezbolnije i što plodnije :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isto tako sretno svima kojima je danas važan dan!
Sandra,kak su prošli ovi plodni dani,jesi skužila O?
Meni moj FeFić ipak označil dan D onak kak je i trebal,jeeei!
Sreća,buš pišnula još kojeg testića? :štrika:
Za Bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
I naravno za sve čekalice i skakačice na muževe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Žužy, a planiram, ali kad bude kasnilo. Neću prije subote. :-/
Dobro bi mi došao onaj koji sam "bacila u vjetar" u ponedjeljak, jelda?! :lol:
Eh da mi je lipa za sve te "bačene u vjetar"...:lol:
Ma nisu bačeni,u tom trenu su nam bili najdragocjeniji!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo da javim da sam sad imala jaaaaako malo bijelog iscjetka. Čitala sam da je to neki predznak. Poznato?!:?:
Ijoš sam čitala da je jedna cura imala uoči M petaerostruki PMS, a ono trudna! :-) Držim se toga jer me trbuh još zateže i križa, križa, križa.
žužy dosta ti je rano O? ako je to rano?
sreća i ja koji put prem m imam taj iscjedak i isto se nadam i shebe me skroz al tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A kako bude, ljubilica.
ljubek,nije mi rano,11.dc je moj uobičajeni dan za O.Prošli mj mi je bila 9.dc,e to mi je bilo malo rano.Baš sam si nekak vesela ovaj mjesec :lol::preskaceuze::pivo:,i s nestrpljenjem čekam kakav mi bude grafić do kraja.
Sreća,i ja obično imam neki iscjedak par dana pred nastup Armije,kremasto bijeli.Kolko sam čitala,za T bi bilo lijepo da je žučkasti (osunčani)
Eh sad...veli Steven Seagal da je pretpostavka majka svih zajeba.Tak da moremo samo čeeeeekati!I vibrati si!
Samo nek mi neko kaze kako je sex uzivanje.... Dobih i upalu misica, svih!!! :) Fali mi smajli sa jezikom do poda!
Sad cekam. Nadam se da se zakacilo. Mada mi je u to tesko povjerovati. Nekako mi djeluje tako daleko, tako nemoguce....
Sreca ~~~~~~~~~~~ obraduj nas!
Eh, ne pitaj za O... Prvi put u 2.god.piskam od 7DC, al samo sjena druge crtice... A maloprije sluzi ko u priči, al večeras cu pisnut trakicu pa cu vidjeti... Nemam pojma jel prošla, nije još, neće ni biti....
Sandra,ako ti O tek predstoji onda kapa dolje,fakat ogromna razlika naspram dosadašnjih ciklusa.Ja ti :fige: da tako i bude.A ti pišaj po trakicama dok druga crtica ne potamni :starac:
Meni je ovaj put EW bio dva dana prije O,i to hrpetina ko nekad..još sam bila u brizi otkud neg. LH a tolko sluzi.Kad ono,dva dana kasnije - party!
Prestala sam piti vrkutu,dok sam ju pila kroz onih dva mjeseca,EW nije bilo,samo malo plodne sluzi al ni blizu ko sad.Nakon FET-a sam prestala s vrkutom i vratila mi se i sluz.Možda je slučajnost,možda ne.
HelloKitty,mislim stvarno...pa postoji i misionarski položaj :lol:,pored svakodnevnog sexa ti još sprobavaš i kama sutra položaje,eto ti sad! ;-)
Curke, da se i ja javim!!!!!!!!!!!!!!
I dalje sam u gužvi - ali ipak mi je malo lakše - nego još prije par dana.
Ljubilice - kak si ti? Vidim da ti je T super visoka - u odnosu na prošli ciklus.
Žužy - navijam za happy end ovog ciklusa!
Isto tako i tebi Sreća, Sandra, Mary, Kitty, Bubekica, Sushi, Martyna i svim drugim curkama!!!!
Mi od petka startamo s pokrivanjem O. Bumo vidjeli... Nije da sam izgubila nadu da ćemo uspijeti prirodnim putem, ali sam puno ... ne znam ni sama. Čekam 18.12 kad idem po lijekove - pa u siječnju u postupak. Vrijeme leti - a neka. Svakim danom smo bliži svome cilju.
Curke, saljem pozdrave i tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima! Ne javljam se bas jer sam luda danju, luda nocu..vidim da se penjem na listici, al ne nadam se nicemu, jesmo radili..ali sumnjam. Pusa svima i budite vrijedne, do Bozica zelim Jos odbrojavanja.
Jutroooooooooooooooo!
Dobro jutro!:jutro:
Cure, jako ste tihe na ovoj temi. Niste aktivne. Dolazi post po post, svakih 5-6 sati. :facepalm:
Eto, sinoć me opet bolio trbuh, nakon zatišja jučer popodne, sad ujutro opet, ali manje nego noćas. Želim izddržati ovaj dan bez M.!:lol:
Ne znam je li psiha ili nešto drugo, ali PONOVNO imam osjećaj da sam trudna. Ljetos sam se točno tako osjećala još prije testa. A tek je 6 dan poslije O... treba biti strpljiv.. uh!
lista za 07.11.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sushi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Jutro!
MAMI,opet nisi skuhala kavu pa moram ja... :lol::coffee:
Kaj ne Sreća,imam filing da smo samo nas dve tu :pivo:
Nestrpljivo čekam Sandrin izvještaj o izgledu sinočnje lh trakice :fige:
kik@@@@@@@@,si žiiiiva?
anka,vucice,pusa curke!
A našoj bivšoj šefici od liste Mumi,od srca želim Sretan Rođendan! Znam da joj je ovo najljepši do sad :heart::kiss::mama:
curke :* nestala sam, guzva na poslu i budjenje u neko cudno vrijeme pa nikako da nastavim s mjerenjem temp...nadam se sutra
sreca hoce pasti novi testic? :fige:
sandra kaj kaze trakica?
anka, ljubilica, vucica :* i svima ~~~~~~~~~~~~~!
Sushi, a nadam se da ću se testirati, to će onda biti pravi test (u subotu), a ne ono dramatiziranje u ponedjeljak. Ako zakasni dotična gospođa M. skidam joj kapu! :naklon: Do poda!
:drama: Izmišljam puno, jelda?
Joj, cure, držite mi fige! Samo da ne dođe!
Još nema nikakvog traga, trbuh se malo primirio.
Muma sretan rođendan !
Žuži neće se ponovit :oops:
Joj mrzim ovaj drugi dio ciklusa i čekanje.
Ovaj mjesec sam primjetila rastezljive sluzi na 10 ili 11 dc, a 14 sam osjetila jajnike, kad je o bila nemam pojma.
Evo i sad osjećam pritisak dolje.
Jutro, jel moguće da su obje crte bile iste po noći?! Sinoć je druga isto svjetlija za nijansu :-o uopće ovaj mj.nisam uspjela uhvatiti da su iste boje...
Muma sretan ti rođendan!!!!!