Čestitke duskadz! :-) Sretno do kraja!
Angely4you, želim ti viisoku betu uskoro! :fige:
Printable View
Čestitke duskadz! :-) Sretno do kraja!
Angely4you, želim ti viisoku betu uskoro! :fige:
duskadz, čestitke :-D Ajme kako je lijepo što imamo novih čeških trudnica :-D
Dugo se nisam javljala,ali pratim sve vas na forumu.Cestitam svim trudnicama...I ja se spremam za novi postupak u PFC klinici za mesec dana,ovo mi je cetvrti postupak,pa se nadam da ce ovaj put biti uspesan.
Ej cure
Danas je bio transfer. Zbog hiperstimulacije ipak 1 blastica, ali dobra vijest je što je meni od 16 embrija 14 njih uspjelo dočekati peti dan :)
Embriolog se oduševio.
Tako da idemo sutra doma s jednom mrvicom A 13 ostalih mrvica ćemo ostaviti da još malo uživaju u pragu :)
angely
super
super
koliko ti imaš godina?
Ines.... imam 33 godine
Angely mislila sam da si 20-godisnjakinja s obzirom na tako lijep broj bilastica .
Opet ja.....nije me bilo od 5 mjeseca i premalecne bete :(
Cestitam svim trudnicama uz zelje za skolskom trudnocom;)
Mi aBd planiramo sredinom 8 mjeseca opet u PFC, po treci put.....ostala jos 2smrznuta embrija, nadamo se ovaj put uspjesna!
Ima li vas jos koji se pripremaju za Prag??
Hehe Inezs hvala.
Bila je dobra terapija. Prvi put smo sa slabijom odustali jer nije bilo nikakvog odgovora.
Amh mi je 44, još uvijek dobra zaliha jajnih stanica. Tako je embriolog rekao.
Angely4you....čestitke. vidim brojčana situacija ista kao kod mene...bit će to super
duskadz...sretno dalje
tin...sretno s Citom,bit ce to dobro
sara69...čestitke na bebici
Rominka...bit će to dobro sa štitnjačom,malo terapije i skockat češ je
vlatka35...čestitke i sretno
PinaColada... držim vam fige za sretnu jesen.
Svima puno sreće,volim čitat ovako lijepe vijesti i kad se svašta događa. mi smo dobro...guramo 33.tjedan,još malo...
Angely, za skorašnji plusić i veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (ja vjerujem u SET :-))
Lana i PinaColada, sretno cure u novim pobjedama ~~~~~~~~~~~~~~~~
little ivy, lijepo je čuti da ste dobro, već 33 tjedan :-) sretno do samog kraja i lagan porod želim :-)
Dragi naši Česi, poslušajte kasnije emisiju koja je išla jutros na radiju (HRT1).
Rodina predstavnica je pitala, a HZZO-ova potvrdila da će ubuduće parovima kojima je potrebna donacija gameta/embrija biti omogućeno liječenje u punom iznosu u Belgiji koja ima sličniju zakosku regulativu našoj, ako oni (parovi) to zatraže!
Javite ovdje jesam li dobro shvatila - možda postanete Belgijanci! :)
više informacija: http://forum.roda.hr/threads/85514-1...RAVLJE-o-MPO-u
I ja sam shvatila da opće nema problema da se ide u Belgiju. Njima je (navodno) zakonom pokriven trošak cijelog postupka, tako da nema problema za naše pacijente. HZZO će riješiti.. ah..ah...baš vjerujem HZZO-u.
Baš sam glupa i išla u Prag, a mogla sam vidjeti i Belgiju.
Daj bože da svima sve plate, dal to bila Belgija il Amerika. Al ja im ne vjerujem. Nažalost..
Meni ovdje puno toga nije jasno ...puno se toga Zakonom može uskladiti samo da je volje vladajućih... koliko čujemo svaka država ima svoje Zakone bez obzira na EU.Problem anonimnosti darivanja I naknade se isto tako mogu urediti Zakonom I bilo bi lakše da nam ta mizerna sredstva ostanu u državi pa makar u obliku naknade darivateljima, nego da se plaća u inozemstvo. možda griješim ali...ni ja im ništa vise ne vjerujem...
PRAG je za mene nesto posebno:zaljubljen: I uvijek ce tako bit jer je moj sin tamo zacet.
Svaki put kad se na tv ili uopce spomene Prag I Ceska moje:heart: poskoci
Beta potvrdila, nema trudnoće. Dogovoren s Mirnom 11 mjesec. Idemo po dvije blastice :)
Ja - ok
Mm - Klinelfelter
Angely, sretno s fet om
Jel neko citao kakva je uspjesnost belgijskih klinika?
Za ipak buduce Prazane, nasa praska stranica opet radi
Angely zao mi je. Bila sam u Pragu 09.07.2014. transfer, prva taj dan. Meni je pisalo u izvestaju beta 25.07., nisam radila kucni test cekam 25. da radim betu. Da ponovis betu za dva dana?
Napravite test bar 14.dan, prag stvarno dugo ceka za betu pa ponovite na datum koji traze, bar sam ja nestrpljiva tako
Mare, ja sam piškila test 13 dan i bio je negativan, betu sam napravila 14 dnt i bila je 1. Mislim da ne trebam ponavljati :(
Javila sam u Prag da je negativna i dogovorila FET za 11 mjesec.
Čekam daljnje upute od njih, što, kako i koliko.
Mislim da sam sve odradila.
Sad malo odmora od svega, gibam na more.
Bio mi je prvi IVF u životu i najteže sam podnijela pikanja, težinu u tijelu od hormona, težinu još uvijek od hipera.
Zato, sve vi koje ste u tome duže, koje se patite duže, skidam vam kapu i beskrajno vam se divim :naklon:
Pusa od mene...
Angely, shvatila sam da smo imale isti dan transfer, po blastama sam skontala da si ti bila na redu posle mene. Sutra radim betu.
01.08. smo u PFC po naše smrzliće :)
putna groznica je već tu...
hvala pretorija :)
evo stan rezerviran...ako nekome znači kućna atmosfera i mir umjesto hotela, stranica:
airbnb.com
je dobar izbor...
Evo mi dogovorili FET za 10 mjesec.
Moram uzimati Decapeptyl 0,1 mg od 1-7 dana plus estrofem i utrogestan.
Jasni su mi estrofem i utrići ali ne znam za šta služe ove injekcije.
Kolika je njihova cijena? Da li netko zna? I kolika je cijena FET-a?
I koliko dana se mora biti u Pragu za FET?
Kasno sam vidjela Mirnin mail a idući tjedan je nema, a ja sam nestrpljiva :)
Decapeptyl je supresija, za fet vam je dovoljan jedan dan, ili dva , cijena je bila 600 eura
Milivoj, sretno
hvala mare, pusa curkama :)
Angel to ti je protokol za stimulirani fet, a prirodni je bez Decapeptyla i estrofena...
mž krenula danas s estrofenom 16dc da malo pojača endometrij pa sam zato napisao poluprirodnjak...
Evo da se I ja javim nakon dugo vremena ... samo želim reći da nas ima još koje čekamo ponovno Prag...zato također svima koji prolaze isto ....Angel, Baby ( vi ste najfriškije :)) I svima ostalima puno puno sreće I daljnjim pokušajima !
Molimo vas da postove koji se ne tiču klinika, praških protokola, donacija i ostalih specifičnih situacija za Češku ostavljate na Odbrojavanju. Selile smo ih već više puta, sljedeći put brišemo.
U redu je npr. kad netko javi da ide u rujnu u Prag, napiše iskustvo i usput pozdravi ekipu ali vibre, čestitke i izrazi žaljenja na negativnu betu spadaju na Odbrojavanje. Plus, bubekici će biti lakše pratiti u kojoj ste fazi radi sastavljanja liste. Ma, znate pravila...ne mogu biti drugačija nego na ostalim temama.
Hvala na razumijevanju,
a & a
Ja odrojavnje ne stignem citati, al uvijek ima neko ko na toj temi ili nekoj drugoj specifgpgcnoj, odgovori na pitanja
Angely, moja beta sa 11,4 pala na 1,18.
Kontaktirala sam Danicu sa PFC, kada prodju tri m da se javim. Za terapiju nista ne pominje. Pored FET-a peporucuju embriogen i AH.
kao što kaže Mare ne stignem čitati Odbrojavanje jer dijete+postupak u Češkoj(organizacija bla bla)+Odbrojavanje mi unosi nervozu pa čitam samo "Čehu" itd...
no dobro, ja pišem a ako smeta nek se uradi što mora...
bili jutros u PFC, dr. Lazarovska se vratila s go...od koordinatora je samo Danica...
ako treba nekih logističkih info dok smo tu, samo dajte :)
Niti ja ne pratim baš odbrojavanje :-( no ok, bodrit ću tamo, i nadati se da će osoba pročitati....
Baby spominje embryogen, ima li netko možda friško iskustvo da ga je zatražio i kako je prošlo?
mojca, sejla hvala...javim za embryo gen ak nam ponude u petak...
mare ošla već gajba pive...naravno bila je tura i za vas :)))