mjestopodsuncem imas kakvih simtpoma i kad su ti se pojavili? :)
Printable View
mjestopodsuncem imas kakvih simtpoma i kad su ti se pojavili? :)
Imam sve simptome kao u pms ali sve, fizicke psihicke s nekim malim razlikama, zato sam bila uvjerena da cu svaki tren dobiti.
Recimo, uzasni grcevi, bolne grudi e sad razlika je jedino sto me sad vise bole bradavice kao da zari. Jedino sam se noci budila i stalno isla na wc i naduta sam ko balon uzas ali sto mislim da je od utrica.
Pocelo je 5 dpt, moz da sam luda ali tocno mislim da znam kad je bila implantacija, tu noc sam se probudila i mora na wc i poceli grcevi i ujutro uzasna bol u doljnjem dijelu ledja da sam se jedva pomaknula i to je bilo to.
Jedino sto stalno imam lagane mucnine i zavrti mi se cesto.
Svimam zelim puno srece i neka vas ohrabri i da vam nadu jer ja sam ocajnicki trazila i zeljela citati samo uspjehe:)
Nadam se samo da ce i ostati ovako....
Mjestopodsuncem bravoooooo!!!!:-D:-D Prekrasne vijest danas!!! Daj nam malo simptome na sunce!!!!!! Gladne smo tih simptoma. :njam:
Klivija jel dobro? Ako skoči tempica onda je lekadol ili lupocet ono što smijemo popiti. Nadam se da neće trebati, al evo neka se zna. :-)
Jeste vi naše tete s veeelikim betama imale kakve bolove tamo oko 3-5dpt? Implantacijsko krvarenje?
Mjestopodsuncem hvala na brzim simptomima. :-) ja u nedjelju i evo sada imam osjećaj da ću dobiti. Bole jajnici, boli stomak. Leđa bole jer sam ovih dana malo više ležala. Još ću sada krenuti piškiti svako malo.. Jooj i to ću si sada umisliti. :cupakosu:
Kod mene bas nikakvih simptoma....prosli put su grudi bujale, stomak bolio, malo povisena temp (iako nish nije bilo), a sad nista , a evo vec mi je 5dpt.....
Nemoj se uopće zamarati simptomima. Ja sa prošli put imala divne simptome, bila sam sigurna da je to to, a ono beta 0,2. Da se zaredim bila bi mi viša.
Ovaj put neću obraćati pažnju na simptome. Sve ću pripisati utrićima i čekati betu. Neću niti test raditi. Dosta je da me zbedira beta, ne treba mi još i piš-test.
Drage moje, upravo se konsultujem sa betocekalicom Noemi, pa me zanima kako vi koristite utrogestan? Jel tacno svakih 8 sati ili??? Ja 3 puta dnevno po dvije koristim, ali ne bas u ravnomjernim razmacima izmedju?!?!
Ima li neko savjet/prijedlog/iskustvo??
Moraju biti pravilni razmaci, maksimalno odstupanje 1h.
Danas mi je tek 2dnt . Neznam sta se desava ali upravo su me probudili takvi bolovi da nemogu na noge. Neznam dali je to moguce da je od estrofema ili utrogestana? Kisem cijeli dan i probadalo me je na ljevoj stani. Ali nisam mislila da ce me ovako jako poceti boljeti. Nadam se da je sve ok. Nemogu docekati jutro da nazovem doktora.
Aprilili,kako si,jesi zvala dr?
Evo mene među čekalice bete,2.5.,taman na god. braka.
Jučer je bio FET jednog dvostaničnog malca.
I još od jučer osječam laganu bolnu nelagodu na lijevoj strani maternice,točno tamo di mi je sestra tiskala uzv kod transfera.Ono,baš osjetim..
aprilili meni to zvuci kao hiper, pogotovo kad citam tvoj potpis - pcos + brevactid 5000.... ne znam doduse koliko si imala folikula. meni je u ovom postupku bilo grozno par dana nakon transfera, negdje 4-5i dan od punkcije, imala sam stravicne bolove, od dolje skroz do prsa, pa sam se prikovala za krevet uz puno izosporta i vode. proslo je samo.
Zuzi dobro sam danas, u svakom slucaju bolje nego juce. Bubekica hvala Bogu nije hiper. Dobila sam 7 JS od cega su se 4 oplodile ali dvije su se prestale razvijati odma sljedeci dan tako da su mi dvije vracene. Zvala sam doktora i objasnila sam mu tocno sta osjecam , ahhhh osjecam se tako glupo, ispostavilo se da mi je utrogestan poremetio probavu i da su ti bolovi naime bili od zatvora i tvrde stolice.Valjda od silnog straha sinoc kad me je zabolilo mi to uopce nije palo na pamet. Evo danas sam na soku od cikle i razno raznom vocu i trbuh se polako vraca u normalu. Nadam se da ce dalje ici bezbolno.
oo, da, i to mi je poznato, ja na dan punkcije pocinjem sa sirupom od sljive i smokve, kupujem ga kad dizem utrogestane u ljekarni :-) bitno da nije nista ozbiljno. sretno!
Curke pozdrav, pridružujem vam se da malo skratim vrijeme do bete koja je 27.04 .
Danas 2 dpt..dani dugi ko godine, a s obzirom da imam već jednu curku mislila sam da ću ovaj put biti totalno cool ali malo sutra...opet isto živciranje...
Pozdrav moje suborke,danas je bio transfer a mene boli kao da trebam dobiti i sise bole ko lude. Ima tko takvo ili slično iskustvo pa da podjeli sa mnom??
Ja sad našla na dnevnom ulošku grumen nečeg tamnosmeđeg,crnog,pomiješanog sa utrićem :-O
Nije suho,više gumenasto..ko kad se ljušti endić kod menge.
Ne kužim od kud to..
A uložak mi je stalno mokar,mislila sam da je to od utrića al ne,baš čisto mokro,ko voda..i na gače mi prešlo.
Nikad nisam takve tegobe imala :-/
Stena jesi primila kakav brevactid? Na cice mislim, grcevi u trbuhu su normalni...
Zuzy vjerojatno je to od transfera, mozda je dr zagrebao kateterom.
I meni bude ta vodica od utrica...
Čudi me jer mi nikad do sad toga nije bilo..a za sve postoji prvi put.
Frćka,imala sam pozitivnu lh trakicu na 8. dc.,prošla mi je ovulacija.
Ma bit će neka ozljeda kod et-a kak veli bubekica ..
eto, svaki dan je 38, poraste svaku večer, pa sam se sad već navikla da je to normalno stanje, hvala na brizi :-) od jučer, 5dnt imam povremene žgaravice koje nikad u životu nisam imala, čak sam i 3 puta povraćala, pa sam se ponadala....a danas imam kao nekakve predmenstrualne bolove, pa se sad bojim da neću ni dočekati betu...joj, takav mi je kaos u glavi da već hoću poludjeti!
aprilili djeluje, iako mu ponekad treba dan-dva. u normalnim okolnostima si drugo jutro na wc-u (sirup se pije navecer).
Ma nećeš procuriti, to se i meni događa, bolovi kao pred mengu. Dođu pa prođu i tak pomalo.
Joooj tvoji simptomi jako obečavajuće zvuče. Ma želim ti oooogromnu beturinu!! :)
Planiraš testić prije bete?
Mene već od 2dnt počela boliti donji leđa. Mislila sam da je od ležanja jer sam malo mirovala. Jučer užas, nisam stajati mogla, noćas kao da mi netko sjedi na njima. Uffff i sad jutros ko bolesna.
Mene već par dana boli donji dio leđa. Mislila sam da je od ležanja jer nakon transfera malo više mirovala, tj. ležala. Jučer užas, nisam stajati mogla, noćas kao da mi netko sjedi na njima. Uffff i sad jutros ko bolesna, bole i leđa i stomak. A treba kolač peći.:kuhar:
Evo ga,počele su i moje standardne tegobe :-(
Sinoć sam svršila u snu,bi i drugi put al sam sama sebe probudila sekundu do ..pa kaj me to tak muči u svakom postupku.I,nikad nije počelo ovak rano.
Krtice,sutra ćeš pišnuti testić?
~~~~~~~~~~~~~~~
Meni je isto 2dpt prije samo pola sata u dva navrata sam imala takve bolove ,probadanje u donjem dijelu trbuha i oblio me vrući znoj ,da mi je i zlo bilo otišla na wc da vidim dali sam možda dobila mengu jer bolovi su bili baš takvi,vračeni su mi 2 4st embrija,tebi kažeš da ti je doktor reko da te to boli od tvrde stolice a ja obrnuto usrala sam se ko grlica,isto tako imam za terapiju estrofem 3x1 od 2mg a umjesto utrogestane koristim crinone gel,sad dok ovo pišem osjećam se ko da nije ništa bilo samo me još doljni dio leđa boli ali nije tako strašno ko malo prije kako me je bolilo da nisam mogla hodati,ovo mi je 8 postupak i nikada nisam imala takve simptome a sam postupak sam otpisala i prije nego sam krenula,na dan transfera sam bila toliko razočarana da sam sa suzom u oku išla na transfer a poslje transfera dok smo ležali u sobi opalio me je takav smijeh da sam se i ja i krevet se tresli,beta 2.5 ima nas dosta za taj dan koje vadimo bete sretno svim betočekalicama,čestitke trudnicama i one koje nisu uspjele ovaj put samo hrabro naprijed jednom se i to mora dogoditi.
Evo da se i javim na ovoj temi. Danas 7.dnt 2 blastice i krenuo spotting, prvo smeckasto, poslije bas crvena krv. Sad lezim i nadam se cudu da je to samo implantacijsko krvarenje.
Ali prosli put kad je bilo uspjesno sam u isto vrijeme imala samo smedjarenje tako da me ova crvena krv sada vec priprema na veliku 0, a beta je tek u petak...
Dok ovo pisem gledam emisiju Direkt na TV-u, a tema MPO;)
hvala, krtice draga, i ja tebi želim betu ogromnu ko kuća...a i svim ostalim suborkama, bio bi to lijep Uskrs. danas sam kupila dva testa, jedan za ponedjeljak, a jedan za utorak kad bih ga zapravo i trebala raditi...sve ranije je prevelika igra živaca...punooo sreće svim betačekalicama :-)
Je li koja od vas imala akne, onak kao pred M? Meni bujaju 2 komada i sad ne znam što da si mislim.
Jesam ja, od utrogestana svaki put, i kad sam bila trudna i kad nisam.
edit: i od Crinonea, dakle općenito od dodatnog progesterona više nego u običnom PMS-u.
Kad smo kod akni, lice mi je koma. Nije da nemam problematično lice, al ovako godinama nisam imala. Dekolte joooj.....Još gore muke mi zadaje ogromna akna ispod desnog guza, sjediti ne mogu. Hahahahaa... Prokleti duphaston i silni progesteron!
Sad mi je lakše. U zadnjem postupku mi je izbila jedna, pa sam se uplašila da mi M kuca na vrata.