Amh je jedan od pokazatelja rezerve jajnih stanica, kod pcos-a jako visok, a plodnosti ni iza uha...
Jesi ogtt prokomentirala s nekim od lijecnika?
Printable View
Amh je jedan od pokazatelja rezerve jajnih stanica, kod pcos-a jako visok, a plodnosti ni iza uha...
Jesi ogtt prokomentirala s nekim od lijecnika?
Nisam jos ali sam pocela pit metformin na svoju ruku i par dana nakon sto sam ga pocela piti su me pocele grudi boliti i trbuh tako da mi sigurno smeta taj visi inzulin.. Med.sestra sam pa si secer kontroliram 2 h nakon tablete i jela bude oko 6... A prije 2 god sam vjezbala i izbacila slatko i kruh i nakon 3 mj ciklusi su se regulirali na 27 d.c dobivala i na uvz nije bilo pcos sve se ocistilo.. Tako da mi sigurno smeta taj inzulin ! Idemo u vg za nekih 2 tj kad dobijemo nalaze markera
onda si vjerojatno kandidat za siofor (metformin), ja bih ti preporucila da s tim nalazima odes endokrinologu.
Pa pijem ga :-D :-D i ali gluformin ali je to isto kao siofor.. I evo stize M nakon 4-5 dana kaj ga pijem :)
ajde probaj sad cijeli ovaj ciklus mjeriti BBT da vidis sto se dogadja, a gluformin pij (iako ja osobno ne bih bez konzultacija s lijecnikom).
Ma nebi niti ja ali pazim i kontroliram secer .. I dobro ga podnosim nije bilo proljeva samo neka zgaravica ali 2 dana i to je to ! Ma jos cu se ja sama izljeciti :lol: :lol: :lol: :lol:
HK bas mi je zao da je biokemijka, ali iskreno i bete nisu bile obecavajuce... Glavu gore i opet u pobjede, biokemijka je dobar znak... Kad sa ja bila u bolnici i pobacila moj muz mi je bio sve, jako smo se cvrsto drzali i jako puno pricali o tome, bio je velika pomoc i podrska..
cure, naručila sam se na VV kod Dr. Pavan Jukić i sasd čitam komentare na najdoktor.hr - grozni su. Jel stvarno tako grozna žena? Jedino je kod nje bilo mjesta...Ali rađe bi čekala idući ciklus i išla kod nekog normalnog. Kod kojih ste vi doktora???
draga, ja sam kod dr. alebica na VV, on je jedini uz dr. pavan jukic. upoznala sam doktoricu, radila mi je punkciju prvi put, na drugoj me drzala za ruku. meni je doktorica divna i zahvaljujuci njenog organiziranosti smo uspjeli neke stvari obaviti brze od ocekivanog.
srašna ce ti se isto vjerojatno javiti.
Hvala cure. Ne boli me stomak. Jucer je nesto islo, pa stalo, pa sinoc opet kap dvije, pa stalo.
Jutros opet ima nesto. Za izludit. A grudi me jos bole.
A MM mi je postao teret u svemu ovome. Trci, nosi, donosi, kuha, pere... Zato pitam jel to normalno?! :)
Svako koliko da radim betu da vidim da je dosla na 0?
HK to ovisi kojom ce brzinom beta padati (postoji mogucnost da ce jos i malo porasti prije pada).
HK uzivaj dok to radi.. :-) ja sam se odmah primila kucanskih poslova i shoppinga nakon izlaska iz bolnice.. Tako da moj to nije radio..
A sve dok imam bete u organizmu mogu imati simptome T?
Veselo!
HK budi sretna da imaš takvog muža, po meni je to normalno. I meni moj pomaže u svakodnevnim kućanskim poslovima ako treba a kad smo u postupku onda je tu bez pogovora.
Ali u smislu donjeti teške vrećice iz dućana ili bilo šta teško dizati, kuhat mogu...
I da, želim ti brz oporavak i da nas čim prije razveseliš lijepim vijestima :kiss:
Helloooo
Tu sam, čitam vas tokom dana, samo nemam što za na pisati... Vi o doktorima i tako...
Eto, MM i ja smo i sinoć pokrili.... :-D
kudri,nisam upoznala doktoricu,al pokušaj ne suditi po par neg. kometara.Daj ženi priliku,pa ako ti ne sjedne,lako ju promjeniš.Uvijek je bilo i bude da ne sjedne svatko svakome.Ja nekom doktoru nebi više išla ni pod razno,a čitam tu cure oduševljene s njim.Zato velim,probaj. :-*
HK,kaj se muževa tiče,mislim da je moj pustil više suza od mene,nakon naših gubitka...svaki put bi mi u bolnicu došel krvavih očiju,i kolko god se ja držala hrabra,raspala bi se dok bi ga vidla.Ljubav moja...
A period nakon,točno to kaj i sama veliš.A teško je i njemu,plus kaj oče olakšati tebi.A to može tako da ti pomaže bar u kučanskim poslovima.Budu i oni izgubljeni u svemu tome,jer nemru utjecat na to,a ipak je njihova 'dužnost' zaštiti nas a u biti ništ nemru.Zato ga pusti da bude uz tebe.
Evo,ja sam trenutno u periodu čekanja bete,i sve kaj mi je jučer dal je stavit kuhat kobasice.
I rekel mi je da je prisluškival cure na klinici dok me čekal,i zaključil da moram mirovati. :facepalm:
žužy a pametne je nasel prisluskivat. nemoj da ga moram zvat :oklagija:
hvala na savjetima cure...žužy, imaš pravo:)
:lool: bubi
Al čul je i o cirkulaciji ,tak da mi je dozvoljeno cirkuliranje ,al unutar kuće.
žužy ne kaže se bezveze da žena radi u kući, a muško oko kuće hahahaha :lol: (kad sam to čula, kad me nije infarkt zdrmao)
Cure..malo samo da svratim.
HK žao mi je zbog krvarenja i niske bete :(
Kudri, bila sam pacijentica dr.A.ali 2 punkcije i 1 FM mi je bila doktorica...brizna, suosjecajna, "lake" ruke...ne znam sto pišu o njoj,ali meni i prema meni je bila prekrasna...
Evo cure zadnjih par dana sam radila pretrage..brisevi uredni, papa uredan, mm obavio privatno sgram (normospermia), :-D hormoni mi uredni, osim prolaktina koji mi je malo viši, 562 mi je..a ref. vrijed je 496 prema bolnici, dok neke privatne klinike uzimaju 637 mIU/L. Uglavnom mi je ginekolog rekao da ponovimo hormone za 2-3 mj da vidi kakvo će stanje biti kad se rješim ovog pravosudnog jer sam više od pola godine pod konstantnim stresom, a da i dalje radimo na bebi..i da bi trebali ići u postupak inseminacije jer nemamo što čekati.
Super vucice,ponosna sam na vas zbog pretraga,oboje!
Prl zovu i hormon stresa,čist lako ti je malo povišen zbog svega oko ispita..neka i to uspješno riješiš,a onda se konkretnije bacite na bebicu :-D
Hvala Zuzy..ma mislim da me ovaj stres koči uzasno..nadam se da ću se do ljeta riješiti ovog s*anja..jer sve mi je nad glavom, oko vrata..
Vucice odlicne vijesti!! :kiss:
Ja sam od danas pikalica, stoga KrisZg sutra me makni sa liste.
Ali, naravno, tu sam s vama i ~~~~~~~~~~~~ svima
Pozdrav zene! Eto, ja sam u iscekivanju ovulacije. Citala sam da visoke kolicine magnezijevog klorida povecavaju plodnost, pa sam navalila kao luda. Pijem ga, mazem se magnezijevim uljem i tako dalje... Nego, mene zanima da li je neka od vas to probala i kakvi su rezultati?
Ljubi hvala ti draga....tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad! :-*
Yummy mummy o tome ne znam nista..nisam probala..
Vucice :-D za odlicne nalaze!!! Stres je gadna stvar, ali rijesi taj ispit, pa malo na more se oputit i vec ce biti bolje.. a naravno da ti zelim da ostanes trudna prije AIH-a..
Evo moja frendica ostala T iz 3. AIH-a, nalazi bili svi uredni i sad cekamo iz dana u dan da rodi..
ljubilicaaaaaaa sta reci nego S R E T N O!!! Mislim na tebe!
ljubi draga,sretno od sveg srca!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ym,bome ni ja nikad čula,nisam nit znala da postoji mg ulje...a tko zna,možda upali,tak da - go girl.
I naša Tina29 je ostala trudna iz AIH,a prirodno nije išlo.Eto..
HelloKitty,kako si?
:-*
Vatra Hvala ti...:-* Vec sam na moru, hehe..Je stres je grozan...mislim znam da ne moze bez toga, al sad mi je na vrhuncu mjesecima, i ovaj mi je ispit bitan za daljnji zivot. A i ja se nadam trudnoci prije aih-a..mojoj rodici u Belgiji je odmah od prve upalilo..a bili bez ikakvih problema s nalazima.
Tvojoj priji sretno...
zuzi, magnezijevo ulje zapravo nije ulje nego otopina magnezijevog klorida i vode. Zovu ga ulje jer kad se posprica na kozu djeluje masno. Citala sam da navodno cak neki ginekolozi prepisuju magnezij kako bi se zenama povecala plodnost. Zato sam navalila. Pitala sam apotekara danas jel istina, on kaze da je. Zivi bili pa vidjeli! Ako ostanem gravidna za vrijeme slijedece ovulacije, znate sto vam je ciniti :D
Zuzy, hvala sto pitas. Onako sam. Sve mi se tako brzo desilo da imam osjecaj da i ne znam sta me snaslo.
Uglavnom, krvarim, ali mizerno. Mogu koristiti dnevni ulozak. I sad vise nije crveno, vec tamno tamno smedje. Ali me ne boli stomak. I grudi me jos bole.
Ujutro idem na pregled, pa cemo vidjeti gdje sam.
Usput sam se prehladila. Takva hunjavica me uhvatila da nemogu da disem.
Kupila sam danas orthomol imunno da malo poradim na imunitetu.
Jutro cure,evo:coffee:
HK jos jednom zao mi je...to mi bas i ne izgleda kao to,ipak bi trebalo biti vise.Zelim ti da se sto prije oporavis:heart:
Ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ljubilica-sretno pikalice moja...pratim te...počela sam raditi pa mogu makar malo više škicnuti ovdje nego doma...
HK-hrabro dalje draga...
HK,aj izvadi betu sutra dok budeš na pregledu.
sarazg33,pa sve te oču pitati..nekak često dolaziš na ovu temu,hm..a ti počela več raditi.
Evo me s pregleda. Uradila sam betu, bice gotova oko 11.
Na pregledu se vidno ljusti sluznica. Sve ukazuje na mensturalno krvarenje.
Znakova VM nema. Kaze doktorica da sve izgleda ok.