da, da zwow 2! joj ta vjezba mi je najteza! tu sve sva zapetljam :rofl: al aj nekako sam i nju (kilavo :rofl:)
ajme, falila mi je ova zuzka :mrgreen:
odo se sad otusirat :)
Printable View
da, da zwow 2! joj ta vjezba mi je najteza! tu sve sva zapetljam :rofl: al aj nekako sam i nju (kilavo :rofl:)
ajme, falila mi je ova zuzka :mrgreen:
odo se sad otusirat :)
ok vise ni smajlice ne znam :lool:
a kad sam se pogledala u ogledalo umrla sam od smija,
ta tamnocrvena boja se ne moze opisat :lool:
Uopce ne zelim znati kakav je taj vas trening :mrgreen:
I prijavljujem 500m bapsko-prsnim stilom :lool:
mm me nagovorio na plivanje s njim
Sad sam trebala i 8.dan 30ds-a, al sustigla me zelucana viroza srednje kceri :roll:
pogledala sam novi Zuzin video. izgleda super. ima jump tuckova i dive bombera i pistola :uteg:
jutros sam napravila onu tabatu koja je bila u subotu na rasporedu, sad mogu reci da sam napravila sve od prošlotjednog schedula i još dodatne: zwow 59, zwow 49 (365 reps) i još jutarnje svingove. baš sam zadovoljna.
ja petak nisam nadoknadila, cak me i balerina sinoc u krevetu podsjetila na to :lol:
a nista taj 4. tjedan focusa cu ponocviti ovaj tjedan, ponavljanje je majka znanja :lool:
Zhang, Sasa, Ginger ~~~~~ za bubane!
MB, Anci, bravo za dvicu!!!!! Vrijednice!!
Zhang, i ja imam zapisane u tekici one treninge koje smo radile, a bome i vremena su tu :)
Spajka :lol:
Ja sam jučer odmorila. Ovo mi je prvi vikend u 2,5 mjeseca da nisam išla na Sljeme ni pješke, ni bicom :(
Jutros: po principu 9/11/9: PU, press, leđa, biceps, triceps, squat, lunge, sumo titraji i RDL. + 150 swing. Za upper 5kg, triceps 3,2kg, noge BV 14kg a RDL i swing 16 kg girja. Večeras počinje novi swing challenge...
hvala svima na vibrama, mala se jučer probudila zdrava! yay! više ne znam što se pisalo.. ja sam uglavnom napravila novi trening. silan acrdio, puls ode u nebeske visine. anci nemoj muljati na zadnjoj vježbi- puno je zahtjevnije kada se provlačiš i vraćaš, osobito ako se zadrži forma i ne stavlja noga na pod. trebalo mi je 20 sekundi manje nego zuziki, dakle oko 25min. jako je dobar trening. za staru godinu smo radili onaj koji ima 50 po 50 ponavljanja, dosadan je ubibože, najgori su turkish get upsi, meni je taj trening jako nedinamičan. a poslije nove godine smo radili it will rain sweat, onih 10x10x10 vježbi koji sam ja radila ovo ljeto na mljetu opet i taj doživljavam boljim.
e da, betty cestitam. jel i spajka nešto položila?
svim viroznima želim što brži oporavak!
nisam ja nista polozila, od kad mi rekse da DNA ima 12 niti ja nikako nauciti popravak. a morala bi do kraja godine. betty je svoje polozila.
super za curu, sad mozes lakse disati.
Anci nemoj muljati :lool: :lool:
Luda si :D
Necu muljati, ja kad obecam, onda mi vjeruj :mrgreen:
Dala si mi savjet gdje da stavim noge, a gdje ruke i sad vise nemam izgovora.
Svjesna sam ja da je to teze, zato me to stalno i muci. Vidis da sam iskreno sve priznala.
Bravo za tvoj trening i zdravu curku!!
e spajka, nikad ne znas. :mrgreen: udubi se ti malo u tih 12 niti :mrgreen:, mozda dobis neki europski grant. :lol:
e da anci, radila sam za vikend po onom receptu po kojem i ti radiš, hamburgere, napravila sam i domaća peciva i umake, prefino.... idući vikend ću opet!
Bas mi je drago! Daj recept za domaca peciva.
zanimaju i mene peciva, ja sam radila neka s coolinarike,
http://www.coolinarika.com/recept/somuncici/
nije da su mi vauuuuuuuuuuuuuuuuu
betty bravo za ispit :klap:
vibre za bolesnike ~~~~~~~~~
ja sam slabo vježbala, u subotu redovan trening, u nedjelju neplanirani ali odlični dernek. Danas ono, tko rakiju večera, vodu doručkuje :-/
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/brioche-buns
evo ga.
još sam ispekla paprike, i napravila neki umak od jogurta, feta sira i korijandra. ma za prste polizati.
hvala cure! baš mi je kamen pao sa srca, ispit je bio za certifikat, još mi je firma to platila pa mi je bilo psihički puno teže nego što bi mi bilo da idem za svoj račun
jučer nažalost ništa od vježbanja, došli doma u 8 navečer, a onda me čekala piramida straha za opeglati
jutros pak sam morala juriti na poštu po paket jer mi je bio zadnji dan
nadam se da ću popodne nešto ugurati, iako mi je stan ko da je bomba pala
Ja cu danas odmor. Malo sam umorna. Popodne sam jos zivjela u uvjerenju da cu ovaj novi zuzkin, ali nema sanse da se pomaknem.
ako kazem da u cetvrak idem na godisnji sve do nove godine, onda je jasno koliko sam preko godine odmarala. Sad ga moram iskoristiti inace mi propada. A i dobro ce mi doci. :-)
I ja cu danas odmor
Neispavana sam, sa zelucanom virozom
Plus srednja kcer i baka s virozom...
Nadam se da smo do cetvrtka svi zdravi, jer bi muz i ja s najmladjom trebali na put...
betty, mislim da sam vec cestitala, ako nisam - bravo!!
Sasa, ja ne mogu sve! Napravila sam jednu rundu i osjecam mucninu. Trajala je oko 13 minuta! Ne mogu vjerovati da su ti sve za 18!! Mislim, vjerujem ti.
Ovo mi je najteze dosad.
Ne znam jel zato sto sam bas umorna i sad sam dosla doma (izasla u 7:10!).
Zhang, odmaraj :hug:
Ma kakvih 18, malo manje od 25! I je, jako tezak cardio, puno puno teskih skokova.
Aha, lakse mi je :D
Mene su ubili rock star burpiji. Jos uvijek mi je slabo! :lool:
Danas w3 BR-a.
Odradila sam sve sklekove kako treba. Jeeiii!!
Betty, čestitke! Znam kako je.
Odlicno, Cubana!
Jučer sam neplanski odradila 500 swingova uz ACDC. Vilenjak je ušao u ne vikend fazu pa mi je trebao pošteniji trening.
Čak sam poslije mogla bez problema 10 muških sklekova sa zadrškom, a snagu nisam pola godine radila. I usput sam odvalila kbellom psa u glavu (živ je i dobro).
Cubana :klap: bravo!
Ja mislim da te sklekove nikad necu moci
palci super!
i ajme za pesa
zhang dobar odmor.
ja cardio sinoc.
cubana, palci, spajka :klap:
ginger sve smo to mislile :mrgreen: moci ces, moci :)
spajka bravo za cardio
ja ga tako ne voleeeem
mb, nisam bas sigurna
e da, spajka, LOL na 12 niti
Tnx.
Tako je, još sam prošli tjedan drugu seriju radila na koljenima.
Al prošli tjedan sam vježbala samo 2 dana u tjednu tako da mi je ovaj tjedan zapravo pravi week3 :)
Kad sam na ljeto radila piyo sklekovi su mi bili koma, a pogotovo zato što Chalene radi one triceps sklekove, sa rukama uz tijelo.
To je pak posebno teško :)
Danas je neki cardio koji sam vec radila pa razmisljam da umjesto njega radim ono od jucer. Nekako osjecam dug :D
Vidjet cu kad cu doci doma.
Ajme, palci, jadan pas... Dobro da je ok!
upravo sam pogledala oni od jucer. ako se ne pronadje kljuc od dvorane onda cu taj :mrgreen:
I ja sam užasno slaba u sklekovima, ko da nemam ništa snage u rukama :-/
ali polako, svaki dan jedan više pa će biti bolje. Već ipak vidim neku razliku od početka vježbanja do sad (mjesec i pol je prošlo).
palci, jadan pas!
danas mi je step. ubit će me čučnjevi uz stepper, već vidim :-/
za skelkove nisu samo vazne ruke, vec cijeli core. ako ja jos dobro pratim na nastavi.
nego tek sad skuzih za psa, ne znam da li da se nasmijem, jer zamisljam scenu, no ipak mi je zao zivotinje. pazi na ukucane palci, nije to bas da si ga klepila papucom.
a cardio valjda svi mrze, ali sjecam se ljetos kad sam s alfe prelazila na betu kako sam tu mantrala samo da nije prvi cardio samo da nije prvi cardio i vola bio je cardio. od njega i da oces ne mozes pobjeci. tj mozes ali uz cardio :lool:
meni je alfa bila dosadna. ja volim cardio :)
spajka :lol:
Zhang, zasluženi odmor, a bome i godišnji! Zavidim, ja potrošila svoje na bolesne ono po dan/dva...
Anci, pa i ta jedna runda, ako je tako paklena, čuda vrijedi!
Sasa, naklon!
Ginger, nadam se da ozdravite svi do puta ~~~~~~~~~
MB, dam ti ruku, i meni je cardio čist ok :) recimo meni je Speed 3.0 bio odličan! Doduše, danas ga vjerojatno ne bi odradila ni upola dobro ko kad sam radila sve po kalendaru...
Sklekovi će doć na svoje, samo treba bit uporan ;)
Palči, kod tebe se ostvarila moja mora...glavno da je pas dobro. Kad swingam onda sam ili u drugoj sobi (skoro pa uvijek), ili su posloženi u suprotnom kutu di ih stalno držim na oku. A i naviknuti su na moje urlanje ako se samo i pomaknu dok mašem....jadničci moji. Sad samo govore jedan drugome: stani, mama vježba :lol:
PS. jutros 400 swing 12kg, večeras yoga.
i Palči, SUPER za 500kom!!!!!!!!!
ajme palči jadan pas, ja sam ko danci, jako se jako bojim da nekog ne lupim kb. ja sam danas napravila ovaj cash#3 koji je stavila po rasporedu, ali 6 rundi umjesto 3, jer je 3 fakat premalo i zwow 61.
anci probaj danas opet, i pij puno vode kroz dan jer se luđački znojis na tom treningu i moguće da ti je od toga pozlilo jučer!
dobro gdje je betty? trijezni se ili čisti stan?:storma: