Otkad sam se skinula s pilula, ne. Ovo je 3.ciklus nakon njih, i prvi put da se pojavio.
mi opet bebili pa sad ne vidim ,,pravo stanje" iscjetka :D
Printable View
Ja sam imala taj iscjedak zadnjih par puta. Trudna nisam. Dakle, bio je samo iscjedak.
Nadam se da je kod tebe drukciji slucaj :)
Jutro!
Glava me rastura, gladna sam, živčana sam kao pas ovih dana...S MM sam na pas mater da tako moram reći, sve me nervira, ako me krivo pogleda ja grizem! Baš sam u nekoj koma fazi, samu sebe bih pljusnula!
Chiara i kod mene je spotting dosad bio obavezno znak M, ali znaš kako je...Za sve postoji prvi put!
Dajte mi neku vodku ili nešto da se malo smirim! :D
Pridruzujem ti se November! :)
Trenutno sam zen nakon 2 caja, ali klomidi me peru kao nikada do sada. U 20 min sam uspjela umrijeti od smijeha i 2 puta tuliti ko da je smak svijeta. Uzas! Srecom, moj MM je najsmirenija osoba na svijetu. Sinoc me usred setnje s psima poslao doma jer sam jednog psa ucinila nervoznim, a drugi me gledao ko da me u zivotu nije vidio . Sutra zadnja tableta pa cu se valjda smiriti.
Jutro cure...
Evo za neke kavica a za neke :pivo: ili vodka... :-)
Munkica - na mene tako djeluje Duphaston i Utrogestan, uzas. Od klomica samo napuhnuta i glavobolje :/
Cure od mog ciklusa nista, ali iduci ciklus je IVF u planu. Kaze doktorica da iduci utorak dođem na dogovor. Aaaaaaaa!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mona bas mi je zao....:ghug:
Bokic curke. Giovi daj za mene jednu kratku. :lol:
Mona to bi isla u Petrovu na stimulirani ivf?
November mene utrogestan uspava i vrti mi se od njega i zato zaspem ko beba.
Chiara - da isla bi na stimulirani, ali premisljam se dal da idem u Petrovu prvi put pa iduci kod Škvorca ili da odmah idem kod Škvorca, ali to bi onda bilo onaj ciklus iza tek
Giovi - hvala :)
ja sat vremena sjedim pijem kafu i čitam o 40 tjedana trudnoče, razvoju od embrija do fetusa...pa do samog malog čovjeka...
zaključak: NISAM NORMALNA
trošim vrijeme za bezveze.
Mona onda cemo ici zajedno. :-D
Nivana mene je sram i reci sta sve citam. A pogotovo zadnjih dana. :mrgreen:
♥ lista za: 06.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Drage moje nemam što pametno za reći pa vas sve samo glim!
mami sretno danas na pregledu,javi sto kaze dr.
mona baš mi je žao što si još jedan ciklus propustila. Nadam se da će sljedeći postupak dovesti do plusa!
Dobro jutro, cure!
Mona i Marle, žao mi je i nadam se da će što prije biti dobrih vijesti:)
Mami, sretno! Što se tiče čitanja o trudnoći, mogu samo reći: da bar čitam.
Uveliko kupujem gluposti :D koje će mi tko zna kada trebati.
Jutroooo!
Evo mene popustila bijesna nervoza, sad sam dobra!
Nego, jučer u šetnji sa psom me je tako nešto ošinulo dolje, u maternici, kao da me netko nožem upiknuo, trajalo je sekundu ali me paraliziralo! I odmah kasnije ništa. Navečer me još jednom presjeklo, a odnos je bio onako, dosta nekako bolan, nije smio preduboko ići jer me baš bolilo.
Upala sumnjam da je neka jer nema nikakvih simptoma...
Jutro cure. Kuham vam kavu i caj.
chiara prihvacam kavicu......
novembar mi smo isti dc ali kod mene suprotno...ja dobre volje skroz...otkad sam imala onaj obilni iscjedak sad vise nista....malo boli jajnik desni ali to je sve...
giovi...kakvo je stanje kod tebe??
Jutro cure...ja evo popila vec 2 kave i cekam...nadam se da ne cekam ali opet cekam...:lol:
I razmisljam izvaditi sladoled iz skrinje... :-D
Giovi tako sam i ja neki dan, ali je bio bljak. Onaj sto se reze, bio je nedavno otvoren. Sladoled je dobar samo kad se otvori, poslije ne. :coffee:
Mami cekamo te...
Chiara u billi sam uzela onaj bas sto se reze,tipa je nekadasnjeg straussa ako se sjecate...i naravno da sam cim sam odgovorila otisla gurnuti nos u skrinju i evo nema ga vise! :lol:
Ja ga otvorila,ja ga pojela...:-o
♥ lista za: 07.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice:
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Ola!!!
Evo lista na brzinu i odoh se otuširat i jurim pa vam javim. Naručena sam u 17.30.
Mami sretno. Popiskila sam minus. Ali reda radi sutra vadim betu.
Chiara - zao mi je za minus :( jel neki dobar test bio? Iduci ciklus je nas, nista ne brini :)
Kinez :mrgreen: one step. Suzdrzavala sam se 1 sat i 45 min i isla pisati. S tim da sam popila 1 casu vode. Mislim da je test tocno pokazao s obzirom na spotting i dan ciklusa.
Evo me! Sve ok, maternica, jajnici ok. Kaže da ima iscjetka i dala mi neke vaginalete, kao neka upalica al ništa strašno. Folikul 22.6. Dakle akcija. Spoting vjerovatno hormonski, može mi dat pilule ilu dufaston ili da uzmem nešto na prirodnoj bazi.
Chiara žao mi je.
Mami drago mi je da je sve u redu...
Chiara kakvo je to piskanje navecer? Ja ni to ne racunam...i drzimmmm najvece fige sutraaaa za betuuuuuu...:angel:
Giovi do sada bi mi se trebalo pokazati u svako doba dana ako sam trudna. Meni je 20 dana proslo od ovulacije.
Ma mali kinezi znaju lagati... ;-)
Dugo me nije bilo i vrijedno sam čitala (i u ove dane dosta radila).
Mona, još jedan ciklus iza tebe... I Iza tebe Chiara... :( Grlim i želim vam da vam je ovaj zadnji.
November, Munkica jel grizete još uvijek? :) Ok, upravo pročitala da November više ne grize. Ja kako čitam, tako pišem :lol:
ovako je meni bilo prošli ili pretprošli ciklus, ne sjećam se točno kad. Zabolilo me, presjeklo da sam se morala pridržati jer kao da su mi se noge paralizirale na trenutak i pokleknula sam.
Folikul 22,6cm na 11dc? to je uobičajeno ili veliko?
ja ovaj mjesec ne osjećam ništa slično ovulacijskom. :unsure:
Mami - tebi je ovulacija onda svaki tren, tako rano? Jesi znala da tako rano ovuliras? Bilo bi dobro da pijes duphaston nakon ovulacije, da ti osigura dobar drugi dio ciklusa ;) i da se mrvica lakše primi :)
Ja sam dobila duphaston kad je trebalo zadržati plod. To je ono što ja znam o njemu.
Da, daje se i odmah nakon ovulacije jer mozda je razina progesterona niska i plod se ne moze primiti. A piju ga i trudnice da zadrže plod.
A meni nije jasno zasto ga kod nas mpo doktori daju na transferu, a vani se od punkcije dobiva. Mami dosta ti je rano O-12 dc, sutra. Skoro si kao ja. Meni je 10 dc bila.
Radi štednje? :|
Ali utrogestan je besplatan preko HZZO-a , a u ta 3 dana bih potrosila 18 tabletica-to nije niti 1 kutija. :nope: