A baš to, istina. :lool:
Printable View
Jutro curke!
Vikiiii, kako ste vas dvoje? Kaj ima?
jutroo ,ah dobro smo valjda.. sve mi je teze a jos 2 mj ispred nas, okretanje u krevetu mi je postalo mucno , trtica mi puca ,sve u svemu dobro smo:lol::lol:
Viki bas mi je drago da ti je tako. Nakon onog pocetka bas bas bas mi je drago ❤️
Ajde javi obavezno. Sto to uopce moze znaciti?
Meni danas 5 ili 6 dpo(po mojim nekim pretpostavkama). Nemam nikakve simptome nicega. Prosli tj koji dan nakon o me probolo nesto u predjelu maternice kao da su se kisici maternice stisli i potegli mi nju prema dolje, i ono dolje prema njoj. To je jedini osjecaj koji sam imala hahaha. Ostatak vremena nesto skroz slabo da ne znam dali je to dio mog tijela ili umislam. Desna (.) boli onako ko i inace. Nista posebno. Mozda i manje nego inace. I to je to ja mislim.
Jel to cijelo vrijeme isti doktor? Ja imam osjecaj da on donosi zakljucke malo prebrzo i da te plasi s time.
Oke, nisam bila nikad trudna, ali mislim da dva mjeseca prije poroda bas o kilazi pricati... Kod tebe je mozda par dana manja trudnoca nego oni racunaju. Jer svaki put kao s necim nije zadovoljan pa je na sljedecem pregledu sve oke. Samo hrabro i pozitivno.
Ak te tjesi ja jedva cekam da mi bude tesko okretati se, i da me boli i da mi bude muka i sve. A kad dodem do toga bumo vidli haha
Rekla sam to već i Viki, ali napisat ću i ovdje, možda nekom nekad zatreba. Za muževu kćer su stalno govorili da je premala beba i to je potrajalo kroz cijelo zadnje tromjesečje. Na kraju je rođena sa 3400 i onda su doktori rekli da se oko težine može pogriješiti čak i do 500 g.
Meni su pregled prebacili na četvrtak, trebao je biti u petak. Ginekolog je službeno odsutan u petak pa eto. I bolje, jedva čekam. :)
:heart:
Lista za 09.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~34.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~20.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~20.dc
justme409~~~~~~~~~~~~19.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~17.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~15.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~13.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~8.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~6.dc
hej cure! kako ste? Anđeo,ima li nekih novosti? test? M? slabo se javljas...
ja sam isto brzinski na forumu ovih dana jer sam u poslu preko glave. ali vas pratim,bez brige. mene bole bradavice jos od O prije 5 dana (ako je bila) i grudnjak mi bas smeta. jucer sam imala jako los dan,od jutra sam bila uzaaasno nervozna. 10 puta sam se s muzem zakacila a bezveze haha. rekao mi je da su to trudnicki hormoni i da se zato nece ljutit na mene hahahahaha. ja sam po njemu vec 3 mjeseca trudna hahahaha. ali dobro dok me trpi ovakvu. da sam na njegovom mjestu ja bi vec 100 puta samu sebe katapultirala u 3 lijepe hahah smireno moje.
a moze biti zastoj u razvoju, posteljica oslabi pa ne odraduje funkciju dobro vise
sto se tice simptoma nemoj na to gledati tako rano, keni su simptomi sva 3 puta krenuli tek sa 5-6 tt ,do tada nista posebno, mozda 2-3 dana pred mengu osjecaj kao da cu dobiti i to je to.. sjecam se sa elenom sam imala uzasnoo duge cikluse i nisam ni ocekivala T , a bila sam uvjerena po simptomima da cu svaki tren procuriti,a nisam
Ja sam bila kod ginića, napravili uzv i kaze da je sve ok, JS jima dovoljno, sluznica je tanka. Velika mogucnost postoji da je bila biokemijska T. Ciklusi ovako dugi vjerojatno zbog godina ali sve je ok.
ma je isti dr.i dobar jr dr. i nije me htio splasiti cak mi nije htio reci na kaj cilja nego je reko ok idemo dalje vidimo se za 3 tj pa cemo izmjeriti opet, bio je nepovoljan polozaj za izmjeriti,sakrio se bebac iza posteljice..ali ja kao ja sam odmah skuzila o cemu se radi, reko pre malo je dobik u 4 tj,kaze mozda ali necemo sad stvarati odmah paniku,vidimo se za 3 tj.. kaze mozda sam zadnji put izmjerio 100g vise sada 100g manje i to mi fali, kao uvz. nije vaga..
ali da kn racuna od zadnjr M a meni je O kasnila 5 dana znaci cius nije bio 28 dana nego 33 cca ,objasnjavam mu to ali kaze mi gledamo od zadnje M ,a po tome je kilaza dobra ,on je gledao za 30+1 tt i imao bebac oko 1200g ,a u biti je po O 29 + 2 cca, qli ga brine dobiveno u 4 tj ne po tj tt..
ajde jos 2 tj pa cemo vidjeti
eh da sto se tice simptoma prije M jedini koji sam uvijek imala je zimica i tresavica, uzasno mi je bilo hladno pogotovo na vecer.. ono do kosti hladno .
Ma viki, i sam je rekao da nije mogao dobro izmjeriti. Ja sam sigurna da je to i istina potpuna. Ja sam sigurna da ce taj decko biti cudo kad se rodi. Isto ti nama javi kad ti gin potvrdi da je sve ok.
Jutro cure :kiss:
Kako ste?
Ma te mjere su zeznute, rijetko kad se pogodi jer bas ko sto Viki kaze, nije uzv vaga.
Jooooj cure blazena odbrojavanja, ja kak sam mjenjala mob nisam prenjela podatke. I sad sam isla 2 odbrojavanja unazad (otkad sam se prikljucila) i fino si unjela podatke od Ozujka od kad smo krenuli na kontrole.
I vidim da sam dva puta bila na 8dc na uzv-u. Folikuli jednom 16mm a drugi put dva, 19 i 21mm... Ajme... Kud im se zuri tak rasti!
Riri i Viki, jedva cekam preglede vase!
Hahahaha dobro dođe forumašenje. :lool:
Ja ću morati redovitije krenuti s trakicama baš sam pričala s dr.: rekao mi je da počnem cca osmi dan i kad se pojave crtice unutar 36 sati dolazi do ovulacije.
I ja sam tako jednom trazila u 2017.svoje simptome. Majke mi da cu danas popodne opet hahahaha. Da bas vidim.
Mene jucer 3, 4 puta neki grc, probadanje, ne znam ni kako opisati, doli u katernici al mali desno. Ito je to. I (.) (.)
I to je to. I bas se dobro osjecam. Smireno. Cak ni sve na poslu ne uzimam k srcu. Jel nesto ili su napokon moje vjezbe samokontrole urodile plodom, ne znam.
JustMe kaj god da je dobro je! Smirenosti nikad previse. A ovi simptomi, znas i sama. Sve to moze i ne mora biti, ali zato smo tu da nam javljas.
Lista za 10.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~35.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~21.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~21.dc
justme409~~~~~~~~~~~~20.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~18.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~16.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~14.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~9.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~7.dc
Bok cure....kako ste mi danas.....ima li plusica.niisam bas bila aktivna dva tri dana....❤❤
Ja sam se prehladila. :roll: Susjeda me pitala jučer jel bi joj pričuvala dijete dok ode obaviti nešto u gradu, a dijete bilo bolesno.
Noćas mi je bila užasna noć. Kuk me baš jako bolio tako da sam na pola sata sna još 2 sata plakala i tako stalno. I sad si mislim kako ću otići spavati da nadoknadim i krene me boliti glava i grlo. Jedva čekam da prođe ovaj glupi dan. :lool:
Jagodica bas to. Pokusavam sloziti u glavi pricu da ce doci kad bude vrijeme. Kao i sve ostalo u mom životu. Naravno da se nadam da je ovaj mj bas to vrijeme. Ali znam da necu ocajavati ako i ne bude. Biti cu mrvicu razocarana, ali drugi dan ce me proci vec.
A e, znam. Imam posebnu srecu voditi neku vrstu dnevnika pa se povremeno vracati na to da vidim. Ali, da, znamo da jos min 7 dana nista necemo znati
Ja sam nedavno razmisljala (a kad ja razmisljam znate da ide neka filozofija :mrgreen: ) o onome kako kazu nekad da cekamo da nasa beba nas izabere za roditelje. I pokusavam si u glavi posloziti neku teoriju da ako ta dusica koja nama odluci doci moze vidjeti nas put (da ne kazem borbu), da cu sve podnjeti stojecki, hrabro i sa smijeskom. Nek bude ponosna na nas ako nas vidi!
P.s. Riri mani se smrkave djece!! Imas i vise nego dobar razlog odbiti dadiljanje ovih nekoliko mjeseci (a kasnije jos vise)
Jelena, jel prosla viroza skroz? Ima kakvih naznala ovulacije? Jel se pokriva!
Ako ljudi znaju da si t, bez beda odbijes. Il kako je meni jedna frendicabdugo govorila kako se osjeca slabo. I nismo isle na trening. Dok nisam ubrala da je trudna hahahahaha
Viditi cemo. Mislim da cu 10, 11 dpo isprobati test. Pa nakon toga 13. Pa 15
. I onda cu potrositi sve testove za t i necu vise kupovati
Hahaha slabost, dobar izgovor. Ne znaju. Ajme kako sam ja mislila kad zatrudnim napisat ću si na čelo da sam trudna, a sad kad jesam, nikome mi se ne da govoriti. :lool: Uopće ne znam zašto, samo znam da nemam nikakvu potrebu.
Jelena, ozdravi brzo! Baš što kažeš neka viroza, to valjda uvijek tako kad prolazi ljeto.
Dok god zna samo malo ljudi nekako je privatno. Tako ja nekako mislim... Javit cu ti kad ja budem kako ja mislim...
Dakle cure moje, da vam ispričam priču. :lool:
Moja zadnja dva dana - prvo kuk, to sam vam rekla. Onda prehlada, i to sam vam rekla. E sad idemo dalje.. Sinoć htjela jastuke sa balkona staviti unutra zbog kiše. I kako sam uzela jastuk, tako sam očito i osu uhvatila za ruku i nije joj se svidjelo. :mrgreen: Ali to nije sve. Kasnije se idem tuširati. Zamantalo mi se kad sam izlazila i padnem. I padnem koljenom na onaj metal od tuš kabine gdje idu klizna vrata. Osjetim kako peče, pogledam i skoro padnem u nesvijest od šoka zbog dubine rane. Da skratim priču - 7 šavova. Eto. Sad čekam da mi muž skuha kavu, možda je uspijem popiti bez da napravim neko sranje. :lool:
Ajme Riri tebe je baš krenulo...nisam praznovjerna ali u petak ti je petak 13. pa se pazi dodatno :lol:
Lista za 11.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~36.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~22.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~22.dc
justme409~~~~~~~~~~~~21.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~19.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~17.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~15.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~14.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~10.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~8.dc
Riri, reci molim te muzu nek te zaveze za radijator! Pa bas te je krenulo, ne mogu vjerovati. Jos kad trbuh naraste pa ti teziste porementi, najbolje da ne mrdas!
Ne mogu ti vise reci ni da usporis jer ono, tusirat se moras...
Meni zavrsila M i odma krenuo onaj ovulacijski "egg white"... Budem krenula danas s lh
jutro cure! gdje su nam anđeo,ljube,iva...? slabo se javljaju.
Riri,dobijas udarce sa svih strana hahaha. e nije ti dosadno. cuvaj se.
mene jos uvijek grudi bole. i to na mahove osjetim kao da mi bradavice gore. raspolozenje mi je low sve ove dane. lako me izbacit iz takta. jucer me cijeli dan mucila nadutost. bila sam napuhana kao balon i izgledao mi je trbuh kao da ce eksplodirat. popila sam kamilicu i spasmex prije spavanja i hvala bogu danas sam ko nova.
Hahahaha Mašnice i zaboravila sam na njega ali sad kad kažeš možda ne bi bilo loše malo bolje paziti. :lool:
Jagodice :lol: Sam je rekao da mi od sada ide iza leđa što god radila haha. Nadam se da se meni potrefilo tako da sve nezgode obavim odjednom pa da do kraja budem mirna. :lool:
Andydea drago mi je da si bolje danas. :)
Riri bas te krenulo. Uzassss. Sad s tim savovima ces malo odmoriti prisilno.
Andydea drzim to fige da svi ti simptomi dobri simptomi budu.
Ja sam jucer i jutros sva placljiva opet. Plakala sam valjda na sve... A nisam inace od plakanja previse. I meni prsa ufff. Pogotovo desna, ona uvik vise. I bradavica nekako cudno pecka, boli, ne znam ni koji je to osjećaj.
Snovi su zanimljvi i opet se budim u neko glupo vrijeme, tipa u 6... To mi se povremeno dogadja u pmsu, ali nije mi tipicni znak, i u obe trudnoce redovito mi se dogadjalo. I vruce mi jeee. Jucer mi je bilo hladno uzasno, a danas me peru valovi vrucine kao da iznutra gorim...
Andydea sjeti me, koliko ti traju ciklusi?