ja imam kalup za 12 muffina i to je dovoljno za nas 4, još i ostane za drugi dan
u kalup stavim papirnate košarice iz mullera
kaj radite sa 60-80 muffina? :)
Printable View
ma pretjerala sam malo sa deset tura, ali 12 bi nam def. bilo premalo, gladuši smo
baš ću pogledati u mileru i kauflandu, ove u ofertisimi su bile one male, za rafaelo kuglice
crveni donji dio - takko
Gdje bi moglo biti povoljnih triciklića? Mislili smo to uzeti malom za drugi rođendan, ali je zbog zime sad ponuda koma, a i tamo gdje ih ima su paprenih cijena. Ako ništa drugo, pričekat će s poklon (nije da će nam zamjerit), no ako ste vidjeli negdje, molim preporuke!
Ja sam ih vidjela u Baby Centru, e sad samo ne znam cijene.
E, i u Bubamari u King Crossu.
Gdje bi molim mogla kupiti manju količinu "dugodlakog" umjetnog krzna, treba mi za zamijenit ofucanu zvjerku na kapuljači zimske jakne/anoraka, nakon povratka iz kemijske čistionice izgleda jako bolesno, a jakna mi je draga i topla?
ako dođeš u Zg, ima ih u Maksimirskoj Black bull jeans shop
moje su bez tregera, ali koliko se sjećam bilo je i nekih baš haljinica
možda da ih probaš nazvati? 1 2325 475, 1 2325 632
jeans@blackbull.hr
btw, ja imam traper suknju i od krem samta br. 36, do koljena, super stoje
Hvala ani4, na bubamarinim stranicama je svakako povoljniji raspon cijena nego što sam vidjela dosad, iako bi moglo to i niže još.... nego, offtopic, jel itko vidio OVO čudo i kak to funkcionira?
gdje kupiti- lijepe aplikacije za ukrašavanje odjeće..netko bi rekao zakrpe...ali mene zanimaju dječji motivi, možda likovi iz crtića itd. ima ih gdje većih?
Htjela bih ukrasiti kutu tete u vrtiću-hvala
Hvala puno! Užicam neku od mobilnijih frendica kad budu išle u Zg. Može i bez tregera. Mm ide poslovno, ali mislim da ne smijem pitati da ide u šoping sve i kad bi stigao.
Dobro će doći na patike za po kvartu sa mališom. :-)
Jeste li možda vidjele ima li negdje za kupiti kostim Kapetana Kuke, vel.10?
Ako netko još uvijek traži one kalupe za muffine... Evo. :)
Gdje što povoljnije kupiti kalupe za muffine(12 kom) da nisu silikonski već oni obični?
žKupila bih si neku fensi torbu a kako takvu nisam kupila godinama pozatvaralo mi sve dućane.
Dakle zna li netko ima li u Zgb više igdje za kupiti Mandarina Duck torbi?
Živjela sam u nadi da ću kupiti Lacoste torbu, ali u međuvremenu su i njih ukinuli u Maras dućanima pa se pitam - ima li ih gdje drugdje za kupiti?
Zadnje kaj ja znam je da ih je bilo. kaptol centru. Postoji li taj dućan još uvijek, stvarno ne znam.
i ja volim te torbe, ali se zadnja nije pokazala baš dobrom
sto se zatvorio m duck u gundulicevoj? nisam imala pojma.
gdje povoljno uokviriti djecje slike?
curka mi ide u likovni studio i ima prekrasnih slika koje mi je zao spremiti negdje, pa bi ih stavila u njezinu sobicu na jedan zid.
Ja zadnje kod nas znam dućan u Gundulićevoj koji se pred koju godinu zatvorio.
Gdje kupiti povoljno muško rublje (prvenstveno bokserice)? Nedavno su bile u Lidlu za 22 kn/kom (to je valjda neka realna cijena? Dugo nisam kupovala pa ne znam :mrgreen:), ali sam ih promašila (bila u rodilištu i tako to :)).
mislim da se ok i povoljno rublje može naći i u c&a. još pogotovo ako bude na akciji.
[QUOTE=mishekica;2337470]Gdje kupiti povoljno muško rublje (prvenstveno bokserice)? Nedavno su bile u Lidlu za 22 kn/kom (to je valjda neka realna cijena? Dugo nisam kupovala pa ne znam :mrgreen:), ali sam ih promašila (bila u rodilištu i tako to :))
Dević u Areni, sav veš je prilično jeftin i ok!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
gdje kupiti vulgaris štapni mikser i koliki je to cjenovni razred?
gdje kupiti neku plasticnu kosaricu, nesto poput one za kvacice, al da je malo veca, da mi moze visiti nad kadom u kojoj su igracke za kupanje.