Eszter1, riječi ti se pozlatile :)
Printable View
Eszter1, riječi ti se pozlatile :)
Evo kod mene negativan test 12 dana nakon inseminacije. Svakako betu vadim u petak pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
DalmaIB držim fige danas. Sretno!
Pozdrav svima,
kako vas vjerno i svakodnevno pratim, ima već sigurno godina i pol. Tiho se veselim vašim uspjesima i pozitivnim betama. Svojim komentarima i međusobnom bodrenju dale ste mi nadu da ću i ja sa suprugom imati bebicu.
Imam 30. god. , bez jajnika sam te planiramo ići na potpomognutu sa doniranom jajnom stanicom, svjesna sam da borba može potrajati, no isto tako se bojim s obzirom na godine da možda kasnim.
Odabrala sam Makedoniju s obzirom da hzzo pokriva troškove oplodnje, a i čitajući ovdje vidim da ima pozitivnih ishoda.
U fazi smo prikupljanja svih nalaza koje su potrebni. 02.06. sam naručena u Petrovoj kod doktorice i tada bi trebali krenuti u proceduru, čekamo još mužev spermiogram, i nikako da nam se jave, koliko ste dugo vi čekale?
Možete mi ukratko objasniti svoju proceduru, još se nisam javila u Sistinu doktorima, da li je već kasno i dal bi trebala prije Petrove? Na koji način dolje me prime na liječenje i u proceduru? Planiramo na početku jeseni prvi puta ići na mpo, dali je to realno?
Hvala unaprijed na odgovorima i pomoći :)
Želim vam svu sreću i pozitivne bete! :)
Od samog početka vas pratim, čestitke od srca i neka je sve u najboljem redu :)
Ja sebi još uvik ne dam da se veselim dok ne vidim troznamenkastu brojku. Trenutno sam na 45.9, a prosjek za 14 dana od ovulacije/punkcije po tablici na str.bete+ je 48.
Ponavljam u petak pa ću si onda dat dozvolu za veselje ;-)
Ezster odlično duplanje, čestitam još jednom
Afrodita dok god beta ne kaže svoje testove zanemarujemo. :fige:
Alisa sretno :-)
Dalma
Dalma čestitam...Afrodita i meni je test dan prije bete bio negativan
Ajme Dalmal pa čestitam :heart:
Pisala sam već da je vrijeme da dvodnevni embrij preraste u lijepu pozitivnu betu, bravo :)
I to još s transferom na petak 13-ti!
Onda su oni dobro govorili da su uvjereni da su se kod mene oba bila primila u prvom postupku jer je beta bila dosta veća od tvoje sad na 12 dnt.
Dalma čestitam!!!
Bravo Dalma!
Dalma odlično, čestitam! Duplanje će biti savršeno sigurna sam!
Dot99 nikad nije kasno! Ja ti mogu reći kako sam ja napravila ali nisam iz ZG.
Ja sam se javila u Acibadem Bobanu i dok sam čekala njihove papire dogovoriti termin kod svog MPO dr. Ona mi ispisala zahtjev za inozemno liječenje, kad je stigao predračun i potvrda iz Acibadema sve sam zajedno sa svojim i suprugovim nalazima poslala u HZZO.
U HZZO je sve skupa trajalo mj dana s tim da su meni ivf odbili i poslali me na inseminaciju prvo. Kad sam dobila rješenje iz HZZO-A doslovno sam ga u ponedjeljak mailom poslala u Makedoniju i u četvrtak smo već bili tamo na prvim konzultacijama i pregledu.
Hvala cure :-)
Dr.L kaže da je dobra beta za 12dnt i za 10 dana uzv.
Al ja ću za svoj mir ponovit u petak betu ;-)
DalmalB :heart::heart::heart::heart:
E procvjetam kad čujem da je nekome uspjelo jer me onda uhvati totalno pozitivna vibra da će i nama uspjeti. Sad sam trenutno u fazi da sam izbedirana i mislim da nikad kraja ovome.
Dalma veselim se ko da sam ja trudna.
Alisa jedva čekam tvoju pozitivnu betu.
Pozdrav drage cure!
Pretraživala sam forum i pročitala hrpu postova, ali nekako ne nalazim informacije koje bi mi trebale. Imam 39 godina i odlučila sam otići na potpomognutu kao samica. Život mi se totalno izokrenuo u zadnjih par mjeseci, veza mi se raspala i sada sam odlučila da ne želim više ništa čekti. Da li bi neka od vas bila tako dobra da mi napiše što gdje i kako?
Definitivno bih išla u Sistinu, ali trenutno mi je glava puna svega i baš sam se izgubila. Kome bih se trebala javiti (na službeni mail od klinike ili nekom od doktora koje ovdje spominjete), koliko se čeka termin, kako ide postupak, koliko puta bi trebala ići tamo, koja je cijena, da li trebam neke pretrage napraviti prije nego krenem u to?
Hvala na svakoj informaciji.
Dalma :heart: držim fige za dobar rast bete sutra
Curke bok, danas sam bila na prvom uzv...dr. kaže da je danas 5+2 (transfer je bio 6.5. dva trodnevna) i na uzv se vidi GV 0.67x0.60 u maternici, ne vidi ŽV i EO...pitala sam jel to normalno, rekla je da je i da je rano...a ja sad paničarim ko luda jel je prije pregleda pitala kad je bio transfer i komentirala da ćemo danas sve vidjet...
Dalma jesi radila betu danas?
47sati nakon prve bete ova druga je više nego dupla. Došli smo na troznamenkasti broj -> 105 :-D
Ne mogu opisat osjećaj...al znate i same :heart:
Ezster možda je bila kasnija implantacija, ne brini. Sve je ok :-)
Dalma, divnooo, čestitam. ❤️
Dalma čestitam...
DalmaIB čestitam
Moja beta očekivano 0.
Idemo u druge pobjede.
Dalmaaa čestitam, baš sam sretna zbog tebe, kao da je moja beta
Dalma čestitam!!!
Danas sam 10 dnt i beta 0. Nema smisla čekati do utorka, prekinut ću terapiju, osjećam se grozno od nje...
Alisa žao mi je
Baš sam se nadala da će biti to to.
Ne odustajemo.
Jel ti ovo prvi puta ili fet? Sorry nisam popamtila!
Alisa❤️
Ovo mi je fet. Odlučila sam da ću se ipak loviti za slamke i nastaviti do utorka....znam, znam...ah..ako ništa, nastavljam dok ne potrošim sve što imam, a to su još 2 slamke sjemena.
Alisa, pa može ti beta možda porasti za par dana, malo si uranila.
A koliko Estrofema dnevno piješ?
Koliki je bio endo prije FETa?
Kaja, a bila sam nestrpljiva čekati do utorka jer bi se trebala bar nekakva brojka vidjeti.....Čitala sam sad da je ipak moguće ( u malom postotku krajnje uspješnosti) da se još ne očitava beta na 10.dan, pa nastavljam s terapijom...kao, fet je bio u 13 h, mjerila danas ujutro, to je kao 9 i pol dana
Smijem se sama sebi, al kaj da radim he he
6 mg estrofema dnevno,
endo bio 8, 1 6 dana prije
Ma kako 6 dana prije,ako je 16 onda sve normalno,a i 3 komada Estrofema dnevno nije puno,ne kužim. . .
Meni je bio prošli FET 4X2mg Estrofema i sve uobičajeno bilo.
10 dana prije uzv-a sam počela piti Estrofem, na uzv je endo bio 8,1, a 6 dana nakon uzv-a je bio FET. Znači 16 dana estrofema prije FETa. To je bio jedini UZV.
Alisa i Afrodita žao mi je zbog negativnih beta...što reći pametno sad :/
Alisa realno gledano i ruku na srce na 10 dnt trodnevnih embrija bi se pokazala bar nekakva beta, bojim se da se od 0 tu ipak ne može očekivati pozitivno. Po meni nije rano vađena beta. Ipak se u ovakvim situacijama sve puno brže odvija već kod inseminacije i prirodnih začeća jer je embrij već u maternici.
Zato sam vam još prije ostavila link od kolika beta na koji dan čisto da vidite, iznimka od toliko cura na forumu su Inesz i Ginger gdje je se iz iznimno niske bete u startu razvile ipak uredne trudnoće. Al to je toliko mal broj u odnosu na ovoliko cura na forumu.
Obično se treća beta pokaže ok i znatno skoči što kod Inesz nije bio slučaj već nešto drugo pa pročitajte da sad sve ne pišem tu.
P.S. Inesz oprosti što sam te uzela kao primjer, nadam se da nećeš zamjeriti:*
LaraLana, znam....ne nadam se nešto, ali nisam se osjećala baš dobro sa sobom da na svoju ruku prestanem s terapijom na 10.dan...
Cure, kakva su iskustva s novim krugom stimulacije odmah nakon neuspjelog FET-a? Znam da se između 2 stimulacije preporuča neka pauza od 3 mjeseca, ali između ova dva postupka? Ako bih željela na stimulaciju u 7.mj, znači da bih odmah s ovom menstruacijom (koja će početi čim prestanem s terapijom) trebala krenuti s pilulama (oba ova puta sam išla s dugim protokolima). Jel bio tko u takvoj situaciji?
Hvala cure :-D Nadam se da ću nastavit sa dobrim vijestima :-)
Alisa žao mi je :-(
Ja sam iza svakog postupka pauzirala dva ciklusa. Nisam imala neku strašnu stimulaciju - clomifen i 3-5 gonala (menopura) 150ij.
Za iza FETa ti ne znam ništa reć, nisam nikad imala šta zamrznuti. Potrošila sam sve slamčice tako da je ova pozitivna beta još slađa.
Šta se simptoma tiče....ima tri dana mi se malo manta..čitala sam da je to jer se krvotok proširuje da bi bolje opskrbivao maternicu... Svaki novi simptom me veseli ahahaha.
LaraLana na UZV ću u drugi ponediljak.
Sretno Dalma!!!!
Alisa, drži se,možda se čudo dogodi.
Ako ne,u nove akcije,do pobjede!!!
Afrodita, žao mi zbog neuspjeha.
Ideš dalje na inseminacije ili IVF?
Branca,gdje si,kako si?
Nadam se da će sada biti ivf. Dr. L je definitivno za ivf. Moram slomiti moju MPO dr i da, moram dobiti od HZZO odobrenje.
Jel netko ima situacija da je potrošio sve slamke donora i da je morao ponovno "naručiti". U slučaju da ni ovaj put ne uspije mi bi istog donora. ne želim se coprati sada ali baš me zanima da li je itko imao takvu situaciju.