U 10 ili 10.30. Nisam sad 100% sigurna. Bilo je to u 8.mjesecu. Možda je sad malo kasno, ali probaj!
Printable View
U 10 ili 10.30. Nisam sad 100% sigurna. Bilo je to u 8.mjesecu. Možda je sad malo kasno, ali probaj!
Ma svejedno mi, jos nisam sigurna da bude sluzbeno 1dc. Racunam da je,a zovem sutra odmah ujutro
Vrci, kod mene je polustimulacija počela s drugim danom ciklusa. Zvrcni sutra ujutro ako ih nisi danas dobila na telefon.
Ma imam upute, 3-7 dc po 2 klomifena na dan, 7dc uzv i ondabposlije gonali.
Samo me zanima jel moram kupiti gonale prije (a nemam nikakav papir kao dokaz ljekarni da mi trebaju). 7dc mi je sub, a kod L-a sam prvi gonal dobila mislim na 8dc.
To ih moram sutra pitati. Ak u sub nemam gonale, a trebat ce mi u ned, mozda bude frka
Vrci ja sam kupovala gonale dolje kod Lucija bez recepta..
Prijateljica isto tako neki dan, mislim u sasvim dr ljekarni..
Da, i ja ću dolje u ljekarnu kod Lučija po gonale, najjeftiniji su tamo. Dobila sam preporuku za još jednu ljekarnu, pitala sam ih, ali su gonali skuplji. Tj. mislim da je cijena ista, samo što u onoj do Lučija ima popust za gotovinu
Željkica, suborko moja, jako mi je drago da je bila 3.sreća. Ja sebi računam da bude 3.postupak sad, FET ja ne brojim u to...
Betaplus je objavila podatke o uspješnosti postupaka za 2012. godinu.
Sretna sam da sam dio "pozitivne" statistike u finalu, nakon što sam im 2 puta pokvarila rezultate :)
Moe, proletila sam preko tog izještaja o uspješnost... nigdje ne vidim broj postupaka koje su odradili...
mislim da je to jedan od ključnih podataka...
jeftiniji vam je gonal u ljekarni filipović, u zagorskoj, i to skoro 10kn, i jedni i drugi imaju popust na gotovinu, i decapeptyl je tamo jeftiniji
Mislim da je i ovo ok, obzirom da drugi ne objavljuju ni to.
(Ne sumnjam da se kod njih na licu mjesta može saznati broj postupaka po kategorijama koje nekog zanimaju, da ne skrivaju to od (potencijalnih) pacijenata. Bar preda mnom nisu :))
izvještaj Betaplusa o uspješnosti za 2012 nema ni broja transfera, ni broja postupaka, ni broja ostvarenih trudnoća. :-(
Cito objavljuje neku vrstu statistike uspješnosti.
Gledam druge webove, vidim samo poliklinika IVF ima objavljene rezultate (i to isto u postocima).
Na webu od Cita najnovija vijest je iz 2011. ili ja ne znam pronaći...?
ja se ionako nikad ne bih odličila za neku polikliniku temeljem njihovih stat. podataka koje sami objavljuju, već prvenstveno po preporuci pacijenata.
mislim da je statistika nepouzdana i večinom prikazana kako bi oni htjeli da to izgleda, pogotovo kad nema revizije nadležne institucije...
Mislim da su sve klinike s rezultatima tu negdje...
Naravno da se za kliniku/liječnika odlučujemo na temelju vlastite procjene, iskustva, osjećaja ili iskustva drugih koje smo čuli/pročitali. Povjerenje i sigurnost je ključ svega.
Ima i na stranicama Betaplusa statistika za 2012. S moba sam pa ne mogu staviti link
ovo zadnje potpisujem u vezi statistike... i meni je na početku kod izbora klinike bilo važno što drugi kažu o toj klinici, skupljala podatke gdje su drugi uspjeli itd. na kraju smo se vratili tamo gdje smo i počeli čisto radi praktičnosti sve drugo nam je bilo teško izvedivo
Ups,nisam vidjela da ste vec pisali za Betaplus, post mi je visak...
Pozdrav svima!
Krećem u MPO vode,pa imam neka pitanja...za početak ćemo ići u državnu kliniku SD na prvi pregled i čuti što će tamo reći. Budući da je spermiogram loš,moj ginić mi je rekao da smo najvjerojatnije kandidati za ivf. Ali već vidim da ću u državnoj klinici samo izgubiti strpljenje,a i problem mi je zbog posla stalno putovati u ZG.
Moje pitanje je: Rade li privatne klinike (prvenstveno mislim na BetaPlus) preko ljeta (7. i 8.mj.) ili vikendom (npr.nedjeljom)? I može li se dogovoriti da se dolazi poslijepodne na folikulometriju i ostale preglede?
Tako isto i meni. Nitko mi ne može zamijeniti moju doktoricu D. S njom se osjećam opušteno i normalno, imam potpuno povjerenje i znam da je stručnjak.
Može jedno padobransko pitanje?
Po vašim postovima vidim da je moguće u IVF poliklinici obaviti ivf na teret HZZO-a.
Koliko se čeka na red, i da li su i ljekovi pokriveni?
veronika, najbolje nazovi i provjeri, ako ti niko ovdje ne odgovori
Matt, krivo si shvatio mislim. Ono je pitanje jel Betaplus radi popodne i nedjeljom
da se i ja malo javim :-)
1 aih u prirodnom ciklusu -
2 aih u stimulativnom ciklusu folikuli prestali rasti, dobila sam oko 10 folikula ali su narasli do nekih 10 mm , i na kraju odustali. idemo dalje :-D
7.4 menga
9.4 klomifen 2x1 - 5 dana , pila sam do 13.4
17.4 inekcije (zaboravila sam kako se zove )
18.4 inekcija
kakva su vaša iskustva s aih u stimulativnom ciklusu????
Doktorica mi savjetuje da jos jedan mjesec pokušam aih u prirodnom ciklus , i da više nebi pokušavala s aih-om u stimulativnom , pa tek onda na ivf ako ne uspije.
Malianđelak kod kog si u postupku?
Inače koliko ja znam AIH se izbjegava raditi u stimuliranom ciklusu jedino sa klomifenom, pa neznam baš koliko ćeš tu dobiti tuđa iskustva. Drago mi je da će ti ipak u AIH u prirodnom ciklusu pokušati sljedeći mjesec
Dragi svi ja vas sve skupa još jednom pozivam da nam se pridružite ovu subotu u našoj šetnji po centru.
Evo, imamo otvoren i facebook event gdje možete vidjeti par fotki od prošle godine, čisto za inspiraciju i motivaciju!
https://www.facebook.com/#!/events/526745720701549/
Vidimo se!
A popisati se i eventualno dogovoriti za društvo možete i ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/79293-Z...ost-27-04-2013
neko zatišje ovdje ja krećem idući mj jedva čekam
Zima77 SRETNO i neka ti ovaj postupak bude dobitni!!!