Da. Mozda imas curku :)
Printable View
curke, ja sam doslovno ds ne budem prosta u dreku :-(
Stigao nalaz krvi koji je uredan a urin - koma
Leukociti 25-30 (0-2)
Eritrociti 7-9 (0-2)
Pl.epitel nesto (0-1)
Bakterije dosta (0/neg)
Sutra obavezno napraviti UK
Pa od cega? Kako? Cijelu trudnocu sam sa urednim nalazima i sad pred kraj sranje. I sto je najbolje, veceras mi je 3.vag i taj nalaz UK sumnjam da moze biti mjerodavan :-/
Ti daj uzorak prema pravilu,to kaj urin sada nije uredan ne znaci da ce uk biti losa.Meni je vise manje uvijek koma a uk sterilna.
Vaginaleta ne bi trebala utjecati na uk ako dobro operes i pazis da se sve sto se trebalo iscijedit, iscijedilo prije pranja :-)
Drzim fige za sterilan nalaz i da je ovo samo kontaminacija iz rodnice.
ljubilice, nadam se da će sve biti u redu :taps:
Biti ce to ok.Ja sam citav dan uzbudena zbog tog otvaranja, bar znam da sam se sa razlogom tak osjecala i da mi intuicija jos uvijek nepogrjesiva.
E
Evo mene iz bolnice,i dalje prst otvorena..na mirovanju..jucer na 36+1 deckic procijenjen na 2904g! Samo da se jos malo strpi..nista ,dan po dan..
Saraya bit će dečkić na toplom. Sretnoooooo
Nemam pojma al eto rade torch u centralnom labu.Sutra će mi biti gotovi svi nalazi osim genitalnog herpesa koji se čeka 2 mjeseca jer im skup reagens. Dokotra zanima toksoplazma, citomegaloviurs, a čitajući o torchu na netu nisam ni naletila na parvo B19. Nadam se da je sve ok. Brinu me najviše curicine komorice koje je Roso rekao da su malo izražajnije, za 1mm veće nego što bi on volio, al ssu unutar fizioloških vrijednosti. To mi ginekolog mora posebno pratiti na pregledima.
Držim fige da dečkić ostane još na toplom u pupi pa da u miru i opušteno odeš na dogovoreni carski. U bolnici si na sigurnom i miruješ. Bit će sve super! Nadam se da se dobro osjećaš, bez bolova. Osim što boravak u bolnici i nije najbolji provod.
ja se fizički dobro osjećam. Još imam energije. Za sada. :)
Pa kako ne, to je antibiotik. A i kako da se ocjedi kad lezim cijelu noc a ujutro dajem prvi urin? I da koji je meni prvi urin kad pisam 3-4x kroz noc!??!?! :lol: Dr mi je rekla da prvo dam urin pa onda krenem sa vag. A sad ih vec koristim i moram jos jednu pretragu napraviti. I da, Medazol mi uopce ne curi van. Ne moram nikakav ulozak nositi. Ali jedva ga uguram kako je suh.
Hej!
Jesi li bila na pregledu, kako je proslo?
Ok, ispao mi cep,mislim da nije citav ali najvise do sada,grumen kao malo manje od pola dlana,nema krvi.Fuck a danas moram kupiti finalno.
Maybe ;)
Bila sam, sve izgleda ok i sve je na svom mjestu ali za srceko se jos moram strpit. Rame je malo popustilo
Sent from my [625 using Tapatalk
14 726
KrisZg, požuri u finalni shopping :dancingfever:
Ima ko kakvu pametnu
Ja cu u pon opet vadit pa kud puklo da puklo. Izgubit nemam kaj ak cu malo pricekat....
nivesa šta je sa srčekom? nisam popratila pa me sad zbunjuje potpis..
U srijedu ga nije bilo
Nivesa, beta raste a vrijeme očekivanog i normalnog duplanja na tako veliku betu je iznad 96 sati.
Ponavljaj betu jedino kako bi se uvjerila da raste, a o duplanju nemoj razmišljati.
Sada ti je puno bitnji uzv.
Da se plod razvija i srce prokuca.
Ako imaš mogućnost idući tjedan otići na pregled kod dobrog ginekologa sa kvalitetnim uzv?
A u pon idem u vinogradsku na isti uzv ko i neki dan. Nemam love za privatnike
Biti ce srceko u pon~~~~~~~~~~~~
Mob me nesto zeza, vec sam napisala post a mislim da nije poslao.Jos sam u komadu,cep i dalje ispada,sijeva mi u grlicu,trudovi su bezbolni i cesti, samo neki bole.Sutra imamo neki rockas a ja bih se najradije sakrila sa mm, nervira me biti medu ljudima.I pritisak zna biti nepodnosljiv u kontrakciji,kao da ce mi mjehur pasti van.
Kris pa kak ces na rockas a pripremas se za porod??? I ja bi na tvom mjestu ostala doma sa muzem.
KrisZg???
Imam osjećaj da mi je lice naotečeno, oči su mi teške...ali kad se vidim nije da mi je lice duplo. Kad googlam vidim da se spominje preeklamsija?!?!? Znam da je naoticanje normalno. Ruke i noge su normalne. Tlak mi je nizak.
Da se zabrinjavam?
naotecenost nije u osjecaju kao ni preeklampsija nije u niskom tlaku