sad draga odmaraj i cuvaj mrvice:)
Printable View
Hrki,lijepe vijesti!!Čuvaj se,pazi se i mazi svoje male mrvice!!:klap:
Curke hvala vam na podršci i lijepim željama.Od :heart: vam želim da nadolazeći postupci budu jako, jako uspješni.
Hej cure koje ste dosle gore sa uputnicom za hormone od 2-5 dana, jeste i vi vadile inzulin i glukozu natašte..odnosno, pitanje je jel bi bilo prekasno doći tamo malo prije 9?
evo ja sam ti vadila nedavno, na redu sam bila malo poslije 8, neznam mislim da je ipak najbitnije da si natašte
evo i mene...jao koja je gužva bila u srijedu...ali neka jer je bilo puno punkcija i transfera....u 8 sam vadila krv,a za pregled sam došla na red u pola 1....rekao mi je da krećem u postupak sljedeći ciklus,dao nam je da ponovimo za hiv,hepatitis...te smo bili gore na 3 katu potpisati neke papire koje sam već u osijeku potpisala,draga soc radnica...lijepo smo se naprićali....došli smo kući u 6 sati....ali ja krećem u postupak sljedeći ciklus :-D! ako mi ne dođe cista neka jer je rekao ful stimulacija!!!
dobili nalaz od andr. ima oligo,20 % pokretnih i nešto pod upitnikom hypospermia??
piše da mora raditi briseve, uzv,pa za bakterije...i piše da mu je TSH povišen....nadam se da to nije nešto baš loše...
sandra to je odlično!!!!!!!! Sad brzo obaviti sve ovo što si navela i da dođete gore i konačno dobijete svoju bebicu ili bebice! ;) SRETNO!!!!!!!!!
Jel utrogestan mora uvijek biti u isto vrijeme?
mima235, ne moraš paziti baš točno u minutu, ali neka bude otprilike u isto doba dana. ja sam znala imati odstupanja i od 2 sata :mrgreen:, a ako ga baš ne bi nikako stigla staviti jer bi bila na poslu pa ne bi mogla odležati i sl., onda bi ga popila.
E thanks. Tako sam si mislila, al sam htjela provjeriti njihov stav. :-)
Zar se mora odlezati poslje utrica? Ja nakon sto ga stavim omah bauljam okolo..ne odlezim ni sekundu?!..
Cure odkud vam to da se mora ležat nakon utrića ja sam probala i jedno i drugo i ne iscuri mi ništa van uvijek se razgradi i izađe onaj višak kad se rastopi, čitam i na kutiji i ništa ne piše u uputstvima da se leži nakon primjene. Mislim da ako staviš dovoljno duboko u rodnicu rastopit će se i ovako i onako
eh zaboravila sam pitati da li mi nalaze od hormona šalju kući ili to odmah ide u karton....??
sanda docekat ce te nalazi u kartonu. ja sam prvi put vadila hormone prije nego sam bila kod dr.a. na pregledu (nisam jos bila njihov pacijent), pa sam po nalaze dosla za 10 dana. inace, vidjela sam te u srijedu - crna kosa, naocale? :-)
Ženo ti si fenomen! ja još nisam od nikog čula da im utrogestan malo ne iscuri... Čak i nakon ležanja... Ali nije bit samo u "iscurivanju"..ja sam isto čula da nema učinka ako se ne odleži, a i u praksi na VV to kažu. Čako po novom i na dan transfera naglase da se ujutro ranije stave..da se stigne odležat... da ima učinka ..
Sorry, prvi dio rečenice me zbunio... Ne iscuri ništa...heh... Pa ono.."ne iscuri" ni meni "loptica"...al otopljeno uvijek malo ima...čak i nakon pola sata odležano. A pogotovo ako stavim i odmah se krećem. Onda i više.
Ne znam kako je praksa na drugim bolnicama. Na vv naglašavaju ležanje, to znam :)
Pa ne znam bila sam i ja na vv i to sam jedino čula od jedne sestre nikad od dr. isto tako sam bila i na 3 druge klinike i nisam nikad čula da se mora ležati nakon primjene utriće, jedino ako se popije lijek mi je dr. R. sugeriraro da si daM choragon kao dodatnu zaštitu. Eto onda sam se s vremenom zapitala dali je to ležanje neka "urbana legenda" pročitana na forumu ili?
Zato je crinone gel zakon...ništa ne curi, nema ležanja, sve ostane tamo di treba i koristi se jednom dnevno:alexis:
Ja nisam jos niti sekunde odlezala nakon stavljanja utrica pa mi nije skoro nista iscurilo..mrvica samo..ne znam...
Bas cu pitat u pon.dal mogu koristiti taj crinone gel umkesto utrica
Ne bih rekla da je ležanje urbana legenda, ne mogu se zakleti ali prilično sam sigurna da su meni to savjetovale sestre s Humane...ali mora da sam i ja fenomen, jer ležala-ne ležala meni nikad ništa ne iscuri :) preciznije, iscuri mi toliko malo da ne moram staviti ni dnevni uložak.
A ovo da "nema učinka ako se ne odleži" ne kužim koji bi tu bio mehanizam, ako se upio-upio se, tijelu svejedno u kojem položaju :neznam:
Pa je...slažem se...samo što meni malo više (dosta više) iscuri bez ležanja... Pa nisam sigurna da li se upilo dovoljno. Meni je rečeno na VV da čak ako mislim da ne mogu odležat dovoljno, bolje popijem.
Ma možda sam ipak sam ja fenomen... :lol:u cijeloj priči..ne želim vas zbunjivat :)
stvarno mi nije jasno kako stavit utrogestan i ne odlezati i jos ti "skoro"nista ne iscuri....ne znam stvarno sto je kome receno ali koliko ja znam nakon stavljanja se mora odlezat minimum 30 minuta ja uvijek lezim 45 min do sat i nakon sat dva iscuri mi i to dosta znaci svoje je unutra odradio i ostatak iscurio...zato ne razumijem kako ako se krecete utrogestan se moze razgraditi unutra...stvarno mi nije jasno,a i zasto bi svi dr rekli odlezati barem pola sata...
gurnemo ga svojski pa onda radimo kegelove vježbe :lol:
zezam se, može biti da ovisi o količini sluzi ili tako nešto...
Ja uvijek ležim s utrićem pola sata i imam osjećaj da ipak čitav iscuri...ne odmah ali taman do vremena za drugi utrić...