Joj Sandra daj reci šta je bilo,ako znaš,jel se šta dogodilo bebi ili njoj,sad si nas zabrinula?
Printable View
Joj Sandra daj reci šta je bilo,ako znaš,jel se šta dogodilo bebi ili njoj,sad si nas zabrinula?
šta se događa???????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tikicu i bebu!
:heart::heart::heart:: za tikicu i bebu!
Nažalost, vibrice neće upaliti...
Puno snage dragoj tikici da izdrži ovu bol:cry:
Drage naše trudnice, čuvajte se... Mogu zamislit kako vam je pročitati ovu veliku tugu,
najbolje znam kako je mene (ne-trudnicu) uznemirilo, kako je tek vama...
Cure, ne znam di bi drugdje pitala pa možda nektko od vas ima iskustva... Kakva je poliklinika Zahi za 4d uzv? Naime, u 20 tt ću na uzv kod Kosa no sad sam htjela samo na neki kontrolni pregled u 15tt...
ja ne znam za ovu drugu kliniku, ali dr kos je cudo sto se tice ultrazvuka.... vrijedi svake kune! i znanje i oprema!
strategija, kako je?
venddy, jos na lijevom boku, dobro sve?
tikica78 rodila?!
Curke evo meni danas 24tt i točno 4tj da nisam stala na noge. Jučer sam imala uzv i obje bebice dobro napreduju ali sve su manje šanse za donju. Nema plodne vode i kako je već sada jako nisko uskoro neće imati mjesta za pravilan razvoj iako ima solidnih 800g. Već se i sad počela savijati. Skoz sam otvorena tako da moja mrvica sada kao čep čuva svog bracu ili seku. S gornjom je sve super. Ima već skoro 1kg i samo nam tjedni fale. Ja se nekako držim iako svako malo neki šokovi. Povišene jetrene probe, nisam mogla mokriti pa imam kateter, nakon toga i zatvor, par dana sam krvarila a iscijedak stalno. Idemo dalje dan po dan...
Wenddy, analoneta kako ste?
Tikice78 :kiss:
drži se i izdrži!
~~~~ za tebe i tvoje bebice:heart:
Strategija, puno pozitivnih vibrica šaljem, nadam se od srca da ćeš "izdurati" još koji tjedan i da će se obje bebe izboriti, kao i mala Mila, eto i ona je rođena u 25. tjednu:heart:
Analoneta, milion vibrica tebi i tvojoj hrabroj curici, možda se ipak sve na dobro okrene :love2:
strategija, mislimo na tebe i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam što dulje izdržite :heart:
Ja dajem instrukcije djevojci koja je rođena sa 700g....Danas je prekrasna cura odličnog zdravlja, i ove će godine napuniti 18 godina :-)
strategija draga drži se! na kraju ipak može biti sve u redu i sa drugom mrvicom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strategija puno dobrih vibrica za tebe i tvoje bebice da sve bude kako treba i da se obje bebice izbore
Strategija do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti i tvoje bebe izdržite što duže u komadu!!!
Strategija ~~~~~~~~~~~~1 da izdržite što dulje, mislimo na vas
Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strategija ,drži se! :fige:
strategija svu snagu ovog svijeta ti zelim!!
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas .....23 na kontrolu za zg.pa cemo vidjeti.ja u nedjelju sam 36tt.....osjacaj je kao da imam kamen u stomaku... tvrd je ,pocela se izgleda spustat,boli,svrbi na mjestima di se podboci,ajme meni pocelo je biti nepodnosljivo još pogotovo kada se cijela pocne micati...vidjet cemo sta ce reci na pregledu ja imam nekako osjecaj da necu docekati termin a vidjet cemo jer neznam kad sam prvorotkinja...ali poceo mi neki obilniji iscjedak(ali pratim da nije cep jer imam ja do zg.se sta vozit ako uvati ali ja se dubokkoooo nadam da nece i ta ce se sve desit tamo i da ce me ostavit u bolnici ako budu posumljali) i nije vise preaktivna ,bice da joj sad postalo ozbiljno tijesno unutri...a meneeee lagano pere panika....
strategija i analoneta - drzite se! Nadam se da se vase bebice nece jos zuriti s izlaskom. Ovo sto kaze sejla takodjer ohrabruje.
Pitanje svim trudnicama - dok kojeg tjedna ste pile folnu, odnosno, kada ste pocele uzimati jos neki pripravak (Prenatal, Pronatal ili sl)?
strategija i analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam još u nekom laganini modu, kad sam jutros vidjela da je tikica78 rodila (a mi imale isti dan transfer) uhvatila me panika, pa još nemam ni spremljenu torbu za rodilište! huh, a vani ovaj snijeg zapadao, nije ni za ići u neku nabavku...
inače kod nas sve ok, kontrola za tjedan dana pa ćemo vidjeti koliko je maleni narastao i jel se sprema uskoro van :-).
draga ja nisam nikad nista pila osim magnezija, dr. je po krvnoj slici rekao da nista ne trebam, da cemo pratiti stanje i ako sta bude trebalo da ce on dati!! nisam ni folnu dobila!!!
ja bih ti svakako preporucila da se savjetujes sa doktorom... nije dobro necega premalo u organizmu, ali nije dobro ni previse!! ja nista nikad nebi na svoju ruku pila!!
Strategija draga...samo polako ...sve ce to na dobro izaci....poljubac hrabrim mrvicama....
Ja sam počela piti Prenatal mjesec dana prije zahvata, u trudnoći me gin pitala uzimam li kakve vitamine, ja sam rekla koje i to je bilo to.....pijem još uvijek, a namjeravam i za vrijeme dojenja (u principu sam se prebacila na svaki drugi dan, tako nekako). Znam da se neke cure žale da se od vitamina prekomjerno debljaju, kod mene to nikako nije slučaj.....
analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I ja pijem vitamine predvidjenje za trudnocu....pocela sam ih piti kada sam krenula u postupak stim sto sam uz njih ido 15 nedelje pila i ekstra folnu...Sada folnu vise ne pijem ali uzimam Omegu...
E sad ja imam jedno pitanje...zadnjih dana jako lose spavam,nervozna sam,place mi se na sitnicu...mislila sam da probam malo jacu dozu magnezijuma i ako ga ima u ovim vitaminima sto pijem...
Ja nisam neki strasljiv tip,panicar ali se nesto cudno uvuklo u mene i nece da me pusti...Znam lezati u krevetu satima,mrtva umorna i ne mogu da spavam...svasta mi se mota po glavi... a ja ne umjem da se toga otresem,izjutra rano ustajem,opet umorna i tako u krug..Citala sam da je magnezijum dobar za opustanje...mozda meni treba malo jaca doza zbog svega..ne znam..sta mislite...
strategija i analoneta držite se i vibram iz sve snage za vaše mrvice~~~~~~~~~~~
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržite čim duže
analoneta i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja ne znam jel je moguce da nakon toliko postova upozorenja cure sebi opet same prepisuju vitamine magnezije, samo zato jer su to trudnicke ili zato sto ih neko pije... Cure zovite dr-a i pitajte, isto tako i prestanak uzimanja ljekova i vitamina moze biti opasan za bebu... Meni je cak moj dr rekao, ako ista uzimas ne prestajati, kad sam krenula u postupak... Cure pa nije dobro ni caj piti npr... Bobicasto voce, uvin h, menta ili kopriva... Sokove od tamnih bobica itd.... I sad si vi neke vitamine uzimate same od sebe zato sto pise za trudnice!!! Nemojte to raditi!
Ne ponavljam ja to zato sto me bas briga za vas i vase bebe!!