Predivno hvala na linku maria!
Printable View
Predivno hvala na linku maria!
Ma, neka im taj jedan dan u životu bude dozvoljeno divljanje, ako divljati žele.
Ne odem na Korzo i riješen problem. Tko baš mora među maturante, neka potrpi. Jedan dan!! Neka im ga.
Od danas će biti normalni, dobro, od danas popodne, kad se probude :)
Sjetim se sebe i tog dana - ma baš smo se veselili i stvarali buku. Istina je i da nismo pili. Ja jednostavno taj dan prorijedim odlaske u gužvu, pa ni ne skužim da je norijada.
Danas iza podne počinju prijave kandidata u sustav. :-)))
Na web stranici naše OŠ :
LJETNI UPISNI ROK Početak prijava u sustav 25.05.2018. Početak prijava obrazovnih programa 26.06.2018. Završetak prijave obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere 02.07.2018. Provođenje dodatnih ispita i provjera te unos rezultata 03.07.2018.-
06.07.2018.Rok za dostavu dokumentacije redovitih učenika (stručno mišljenje HZZ-a i ostali dokumenti kojima se ostvaruju dodatna prava za upis) 26.6.2018. Brisanje s lista kandidata koji nisu zadovoljili preduvjete 09.07.2018. Završetak prijava obrazovnih programa i početak ispisa prijavnica 10.07.2018. Krajnji rok za potpisivanje prijavnica (u osnovnoj školi) 12.07.2018. Brisanje s lista kandidata koji nisu zadovoljili preduvjete ili potpisali prijavnice Objava konačnih ljestvica poretka 13.07.2018. Dostava dokumenata koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja srednje škole (potvrda školske medicine, potvrda obiteljskog liječnika ili liječnička svjedodžba medicine rada, i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis) u srednju školu 13.07.2018.-
19.07.2018.Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. razred srednje škole (upisnice) u srednju školu u koju se učenik upisao (škole same određuju točne datume za zaprimanje upisnica) Objava okvirnog broja slobodnih mjesta za jesenski upisni rok 20.07.2018. Službena objava slobodnih mjesta za jesenski upisni rok 11.08.2018.
Sve je na ovom linku: https://www.upisi.hr/upisi/, ovu stranicu trebamo pratiti vezano za upise u srednju školu.
znači prijava nije s lozinkom iz eimenika nego neka koju nam škola posebno da?
jedno pitanje vezano za dvojezicni program u jezičnim gimnazijama
kako se boduje test na npr. engleskom, dali se bodovi skupljeni na testu pribrajaju bodovima skupljenim na temelju ocjena (to bi onda znacilo da dijete koje ima 5,0 sve razrede moze imati puno vise od maksimalnog broja bodova) ili postoji neka drugacija racunica?
laumi ako citas, znam da je tvoja kcer prosle godine pisala za dvojezicni englski pa ako imas koju info, zahvalna sam.
ne upisujemo se ove godine ali slijedece da
GDPR stupio na snagu.
Da li su vaši šesnaestgodišnjaci i stariji potpisali dozvolu da smijete vidjeti ocjene i izostanke?
nda, znaš kak ću ga pitat za dozvolu ako još bude potrebe za tim godinu dvije prije faksa. nekako se nadam da neće...
nisu kolko ja znam, ja tak i tak ulazim na dječju fintu
Prošla godina u XVI gimnaziji
http://www.gimnazija-sesnaesta-zg.sk...engleskog_.pdf
pepi, hvala puno, to sam trazila
primjeri proslogodisnjih testova za dvojezicni se nigdje nemogu naci jel tako?
Veli moj dx ih nisu tražili neke suglasnosti,
Valjda bi to trebalo na skole.hr poslati mada tu adresu ne upotrebljava
Valjda bi onaj tko održava e dnevnike trebao implementirati rješenje da se ne može vidjeti podatke bez privole, inače bi mogli platiti opake kazne.
pa je li očekuju da se brinem o djetetu od 16. do 18. godine, dolazim na informacije, roditeljske sastanke, opravdam izostanke, plaćam izlete i sve drugo vezano uz školu? ako da, ne znam kakva je to logika :zbunj:
poslije 18 jasno. kad je stariji napunio 18 još prije 7,8 godina mi više nije bilo vidljivo na e banking njegovo stanje u ZABA iako sam mu ja uplaćivala pare na račun. ok, dobivao je nešto i preko studentskog.
zašto 16 nema mi logike, tad si svakako još srednjoškolac. te fore sa starijim maloljetnikom su glupe u ovom kontekstu.
To je EU zakon ili odluka, ne znam baš.
da,pa... ne moze me traziti jest ili da mu operem gace, to ja dobrovoljno.
o cem mi pricamo,ovo je najgluplja odredba ikad.
dokle god se od mene ocekuje da skrbim o njemu na bilo koji nacin ne planiram od njega traziti bilo kakva dopustenja .
Jučer je bio dan otvorenih vrata XV gimnazije- MIOC-a
I znanstvena konferencija darovitih učenika.
Znanstveni radovi i prezentacije su bili odlični i poučni jako dobro posjećeni.
Ponosni smo na naše male znanstvenike; Antu, Jelenu, Magdu, Elu, Nelu, Andreu i sve ostale; ukupno 74 darovita učenika- znanstvenika :heart::heart::heart:
Prijemni za MIOC je 4.7.
Upisi su 13. i 16. tog.
Idem sad gledat jesu li i druge škole objavile termin upisa
ako koga zanima X da uzaludno ne traži, jer ima stara i novija verzija https://deseta-gimnazija.hr/wp/
ne, al mi treba dan upisa za V.tu
Ma ona ne pazi na satu. Link sam joj odmah poslala porukom.
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20180529
O superodlikašima: pokazao se točan moj dojam da u nas nema puno takvih učenika.