do kad ovo traje?
Printable View
u lidlu od cetvrtka tablete za pranje posudja 25kn 60 kom. zna li netko kolika je cijena istih u dm-a, ona njihova marka? jeli 30 ili 36?
Jelka kupili i mi prošli mjesec i super nam je. Išli neki dan po povrat mervera i uzeli odmah i frotir navlaku (zaboravila sam tada uzeti sa sjedalicom).
hvala kloolk, znaci 30kn je paket, uz popust od 15% i bodove ipak cu onda u dm-a
Mislim da je bila 29 EURa samo u bijeloj boji.
Ima li netko neki link za popuste i akcije u Areni s kuponima iz Storyja, a za plaćanje Dinersom?
Hervis -20% na obuću Converse
5. stranica kataloga
Muller (Wesr Gate) 25% popusta na sve igračke, ovaj vikend poslije 18 sati.
Ovaj vikend je u Mulleru popust na svu dekorativnu kozmetiku, uključujući Chanel i Dior.
Chanel? U kojem Mulleru?
jucer vidjela da u seuper/maxi konzumima traje rasprodaja skuplje kozmetike (loreal) za 10 kn komad
1.6. u konzumu -30% na igračke
U Muleru sniženje pojedinih Goetz lutaka sa 400 na 119 kuna. ( Evo je u kutiji u ormaru, čeka prigodu, a ja ju svako malo škicnem i ne mogu se nadiviti).
U Tehnomarketu imaju veliku rasprodaju svega i svačega od jučer, došlo mi na mail.
Ako ima u našem, riječkom, onda je sigurno i u Zg. No, vjerujem da treba imati sreće i naletjeti, jer su lutke prekrasne i da brzo prođu.
Ja sam dobila mail da je u Limoniju u Ilici 14 od petka 31. 05. od 10 h sniženje na redovan asortiman 50% - plaćanje gotovinom (imam njihovu karticu pa provjerite je li ju nužno posjedovati).
Izgleda da Limoni odlazi u povijest.
Nedugo je tako bila rasprodaja u onoj poslovnici kod Frankopanske i ničeg interesantnog nije bilo.
Ni jedne crne maskare, kreme skroz probrane, a parfemi preskupi i uz popust...imam osjećaj da su sad robu koja im je ostala iz zatvorenih prodavaonica prebacili u Ilicu i rade rasprodaju prije konačnog zatvaranja.
Što se tiče Goetz lutaka, ja sam ih vidjela u West Gate-u. Dve-tri su bile prije tjedan dana i bilo mi je žao što moju curku ne zanimaju.
Ovaj vikend u C&A u WG popust 20% na sve.
evo popisa artikala
http://www.technomarket.hr/userfiles...asprodaja!.pdf
i mi smo bili u Tehnomarketu i skoro ništa nije sniženo.
I mi smo dobili mail navlakušu. Proizvoda iz navedenog maila nema.
u Arena centru zatvaraju dućan Puma, kupili dječje tenisice za 180 i kopačke za 150 kn. Originalne cijene bile 499 i 349 kn.
Cure, jel´bila koja u Limoniju na rasprodaji?
Danas ne radim pa nisam u centru, a zanima me kakva je situacija?
Čujem, čujem, da je red od barem sto ljudi ispred :lol:
Nema šanse da bi čekala.
Mi smo samo produžile dalje. Ono je prestrašno! Čeka se valjda sat vremena.
znate li za neki popust na donje rublje i čarape tipa Galeb, Lisca?
Evo zgodnih popusta u West gate-u od danas http://westgate-shopping.com/cr/938/
Skidat ćemo se preko ljeta iz pelena, pa trebamo nakupovati malih muških gaćica :mama: Gdje ima jeftinih pamučnih modela?