Ja sam i u H&M-u i C&A nalazila pakete od 3 para gaćica za 20 kn - sniženo.
Jednom je u C&A čak bio paket od 3 za 14 kn.
Printable View
ja sam kupovala u lidlu 7 komada gaćica mislim 44kn, nadam se da će biti opet uskoro!
Hvala svima :)
u HM snižanje na određene artikle, kod nas u os tek slažu, pa sam vidjela majice, košulje po 35 kn, hlače duge po 50 kn, ima gaćica i tako svašta..(odjel do 128 vel)
Bila sam danas u HM-u, stavili su tonu stvari na sniženje, ženskih, dječjih - ima jakoooo puno za klince od 86-128 i curke i dečke, za one veće malo je manji izbor, no svakako se ispalti ići!
Jutros mi je blagajnica u dm-u rekla da će u ponedjeljak u svim prodavaonicama imati popust od 15 % na sav asortiman. Slave rođendan. Još je rekla da će Ornel biti 50 % snižen i Faks po nekoj super cijeni. A ja baš jutros nakupovala i svašta za 350 kn... :nope:
deeyoo - to samo u Zg ili baš svi DM-ovi?
Hmmm... Iskreno - ne znam točno, ali mislim da to vrijedi za cijelu Hrvatsku. Malo sam googlala i vidim da slave 40. rođendan postojanja. Tako da bi moglo vrijediti za sve.
Eto, navaliiiii!!! :mrgreen:
E pa meni fale pelene, ako je zaista 15% popusta na sve ima da se opremim do jeseni :mrgreen:
15% rođendan, 15% na cijelu kupovinu; 40 kuna popusta svaki drugi paket pampersa....hihihihihi čini mi se da ću se obradovati
meni ove godine nije došel, prošle je.
Ja imala nedugo rodendan i nista nisam dobila. Tj ni jedne godine nisam dobila.
ja sam ove godine dobila prvi put
Meni obično dolaze svi kuponi, sada ništa...možda još dođe, al nekak sumljam.8-)
na lokalnom radiu (Dubrovnik) lidl najavljiva za sutra mega rasprodaju neprehrambenih proizvoda, znam da ste prije pisali za zagreb da je bilo ponegdje. kod nas prvi put, pa cu vidjet popodne poslje posla sta ce ostati. valjda ce bit i u drugim butigama
Danas je MM otišao kupiti klimu u Europatrade i kaže mu žena "Dobijete na poklon usisavač ako hoćete". :-o :zbunj: :lool: Pa naravno da hoće! :lool:
To je ova akcija:
http://www.europatrade.hr/Files/Bann...3-8db4ea73a565
:klap:
Popusti u C&A. Sina sam lijepo obukla za jesen/zimu jer su majice dugih rukava snižene s 99 na 39 kn (vel. 146/152). Ima i sniženja ljetne odjeće.
U Shoosteru -30% na sve plus popust koji imate na loyaliti kartici. Samo za vlasnike kartice.
Aha. Baš sam kupila maloj i još dobila veći popust od očekivanog
Do 25.06.
Za sav asortiman u trgovinama.
Ispunis tamo pristupnicu i odmah dobijes privremenu karticu. I onda koliko kupujes toliko ti po nekim tablicama raste popust koji ostvarujes pri svakoj kupnji.
Ako netko zeli, ja sam skroz blizu CC1 Jankomir, imam 8% na kartici, pa mogu posuditi karticu. Znaci onda imas 38% popusta.
Ali samo danas i sutra, onda putujemo.
za kupnju autosjedalice Peg Perego daju Clima cover navlaku na poklon
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
bila drugi dan, ima svasta. al stvarno treba kopati i imati dosta vremena. meni se zurilo i uhvatila sam samo dvije majice kratki rukav za djecaka 134/140 za 20kn i dugu pidjamu isti broj ista cijena. bilo je i dosta pidjama tog broja za curice, majice dugi rukav za djecake, fleece jakne 86 i 98, nesto za bebe, grudnjaci, ponesto za vrt, kuhinjskih pomagala, anatomski jastuci... ali sve u totalnom kaosu
Benetton ima popust na sve 30%
Mana u Avenue Mallu se zatvara pa imaju sniženje do 60%. Uglavnom je ostalo robice za klince.
C&A -20% na kupaće
Jel bio netko danas u H&M -u navodno da je snizenje od 70%?