je, 2 embrija 8st
Printable View
je, 2 embrija 8st
transfer sutra ,znači drugu dan...sad me to malo spucalo zašto drugi dan ili su loše ili ....ma neznam
imala sam biokemisku sa tranferom drugi dan a na treći nula beta
a tješim se zato što je vikend pa da dr P u nedelju nema da je zato u subotu
neznam koliko ih je samo to mi je sestra L rekla ,
ne znam koliko je drugi dan dobar dan
Koje su stimulacije sada na firulama? Da li je Menopur ili Gonal?
Bolje sam reagirala na Menopur+Decap. u cito,nego na Gonal+Decap. na firule.
sretna iz tvojih usta u Božije uši.
bebi utješit će te cure sa više iskustva jer je meni tek prvi put, ali virujem da dr znaju najbolje šta i kako
klara ja sam bila na gonalu i orgalutranu.
pozz svim curama :)
Znate li dali je se itko pripremao u Citu za Prag ??
bebi,neznam zašto je već drugi dan sigurno će ti dr sutra objasnit,ali sigurno nije zato šta je 3 dan nedjelja ja sam u ned imala punkciju!
ma ovo je prvi put da je tako otresao a nebi se ni zaklela da ja nisam bila u elementu a on da je rekao da je bilo ovo radit prije 10god.ma ko če ga znat,ja sam emotivka teška,mene i reklama zna rasplakat pa to skrivam nekim nazovi humorom :) uglavnom bilo pa prošlo a klara što se stimulacija tiče stvarno mi je svaki put prilagođavao ali moje reakcije su čudne
1.ivf 20 gonala i dec.-10 fol.6js 2 oplođene
2.ivf 40 gonala i cetr.-8fol.4js 2 oplođene
3.ivf femara,more puregona,menopur,cetr.-15 fol,7js sve nezrele ( ovo je zanimljivo-raslo je 8fol. a zadnja 4 dana mi je dodao menopur i poiskakalo još 7fol.,moja pretpostavka da su u njima i bile stanice ali nisu stigle sazrit )
4.ivf femara,37 menopura i decap.-4 folikula???
tako da ko če ga znat, a moja najveća boljka je ustvari što dalje od 6st.embrija nikad nisam došla
sara10 reci svom mužeku da u onim papirima što ih je potpisao na dan vjenčanja piše da će na sve što tražiš od njega odgovarat sa- da,draga! :)
bebi transfer drugi dan ne mora značit ništa loše dapače ima tu forumašica koje su ostale trudne s dvodnevnim embrijima a i di im može bit bolje nego kod mame prema tome ne zamaraj se nikakvim crnim mislima,sretno sutra i čvrsto ih stisni :)
Nego šta Sissy, hoće,hoće, mora....ako želi potomka.....
Baš smo danas razgovarali, napravit će on spermokulturu, tj. bakteriologiju ejakulata, ovo što je sretna pisala da je njen muž radio (ma radio je moj i to, al davno prije 2 godine kad smo se pripremali za 1. pokušaj), pa će se valjda vidit ako ima neka bakterija.
Što se stimulacije tiče, nisam je ja još dobila, to kad dođem prije menz. u 11 mjes. i mene baš zanima kakvu će mi stimulaciju dati, a vidio je kakva je bila u cita, a rekao je da to isto uglavnom. bila sam na Femari + Menopuri + Cetrotide rezultat 8js-a, 5 oplođenih, u zadnjem postupku Laterilan + Puregon + orgalutran (ne znam jel se točno tako piše, to je umisto cetritide, tako dr. reka) i dobili isto 8 js-a od čega pet 8-staničnih. Baš me zanima šta ću u bolnici dobit.
Sissy ima takvih dana da su i dr. ludi i kažu svašta to ne bi trebali...i meni je reka da, iako je mm-ov nalaz loš, da nisam ni ja u najboljim godinama za prvo dijete (znam to i sama), da bi prvo trebalo do 25. god, a sa reproduktivnim sustavom završit do 35.g, a svi znamo da su se danas granice itekako pomakle zbog raznih okolnosti...
Sissy sretno sutra na punkciji!!!
Bebi sretno na transferu!!
Jojo držim ti velike, velike, fige da je to to :fige:
Sissy sretno na punkciji,da sve 4 budu odlična,javi se kako je prošlo.
Bebi i ti se javi nakon transfera,sretno vam.
Sara pa ti dobiješ odlične embrije,znači da je spermogram dobar za icsi.,meni da je dobit 8.st.embrije ja bi skakala do neba,jer sam sa takvim ostajala trudna.
Ajme super nadam se da ćemo skupa u 11.mj vatati dr.B humanoj i piti kave.
sissy čekamo izvještaj?
bebi?
jojo jel kupljen test?
Da, da sretna odlični su bili ovi zadnji naši embriji, al eto nije se nijedan primio. Sretna, nadam se da hoćemo, vidjeti, upoznati se i piti kave, volila bi. A dobila sam nalaz feritina koji iznosi 20, jel to malo? Čini mi se medic. genet. je rekla da mora biti min 40. Da li ima koja iskustva s tim i što bi mi bilo dobro koristiti za povećati feritin? Mislim, počela bi odmah s nečim iz ljekarne, a svakako će mi medic. genet. reći šta trebam točno, ali kod nje se tek trebam naručit za kontrolu. Ovo je biće za neku drugu temu, al eto pitam ako neka od vas ima iskustva.
Sissy nam je biće ošamušena od punkcije, nadam se da je sve dobro prošlo, čekamo te sissy :cekam:
Bebi, jojo ?????
evo me,naravno da sam zaspala :) pa ovako-od 4 folikula 3js što je ok,bilo me strah da neće ni to bit a sve ostalo ču saznat u ponedeljak oko podne.
sara feritin je željezo jeli? ja sam jedno 6mj.uzimala ferrum ako je to to a feritin nisam nikad vadila
bebi di si???
Sissy, odlično, bravooo!! Jedva čekam ponediljak!! Kako je prošla punkcija, jel bila bolna i tko ti je radio, dr. B??
uvijek dr.B na punkciji, dobro je bilo iako mi je jedan folikul bio na nezgodno mjesto pa me malo raskrečio da ga ulovi :) ali sve u svemu ok,preživila sam punkciju 15 folikula pa je ovo bilo ko od šale. Malo me boli sad valjda kako je čačkao ali mirujem pa če proć. Sad bi ja jednu toljagu u glavu pa da se probudim tek u ponediljak i to oko podne :)
a di su nam jojo i bebi??
sissy super držim :fige: za tulum u labu!
hvala željkice i sve ostale,stvarno ste fenomenalna podrška i uz vas je sve lakše:heart:
Sissy ma bit ce tu barem dvije kvalitetne mrvice koje ces morat cuvat barem sljedecih 9 mj. :) dobro ce njih dr tandara smiksat:)
Zeljkice test je kupljen jos jucer, ali spremljen duboko u ladicu i bas ga nemam hrabrosti napravit. Nemam nikakvih simptoma pa me to muci, osim boli kao da cu svaki tren dobit.
Bebi kakva je situacija, kako je proslo??
Jojo koji ti je ono danas dnt? Hoće sutra pasti testić ili ipak čekaš betu i kad je beta?? Jojo držimo :fige::fige:
drage moje, test je napravljen i imam plussssssssssssss:-D. neznam šta bi vam više rekla, puno je tu emocija. ne virujem svojim očima pa ću tokom dana napravit još jedan, čisto da se uvjerim, uglavnom javim vam se popodne:-)
jojo sretan tebi moj rodjenda haha ma suze su mi krenile od srece :) bravo curo bravo
jojo znala sam!čim si ti spominjala one bolove al nisam tila ništa unaprijed govorit!!!!!!!nemaš pojme kako mi je drago :-D ajme super čestitam!!!!!!!!!!
sissy sretan rođendan:balon: i želim ti da za 14 dana ugledaš plus!!!!!!!! ovo zaslužuje zdravicu :pivo:
a di nam je lara ??????
evo me.....:kiss:
nisam vas zaboravila al nisam imala internet.
jojo ženo čestitam ti od srca :-D
sissy sretan rođendan i da nas i ti uskoro obraduješ.
evo da nazdravim i ja :pivo:
željkice :kiss: tebi i tvom malom frajeru
svima ostalim :kiss:
ja sam bila na uzv sa 5+5 ,sve je kako treba biti vidljiva GV sa ŽV i odjecima ploda
JOJO pa ne mogu vjerovat IZ PRVE, bravo, bravo, bravo....čestitam ti od srca...puno mi je drago...daješ nam podstrek za dalje......:klap::-D
Sissy sretan ti rođendan draga naša, neka ti ova godina bude najljepša i da dočekaš ispunjenje svoga sna !!! Držimo fige za sutra, da se sve tri lijepo oplode!!
Lara, bravo, samo neka se nastavi tako do kraja školski!!
A jojo, jojo, što si me iznenadila, predivno!! Čekamo betu da nam javiš, kada ćeš vadit betu?
Jojo ajme divnooooo :-D :-D
Sissy sretan rodendan I da za 14 dana dobijes najljepsi poklon!!
Bebi jel bio transfer?
Bebi ??????????
hvala cure :) pošto još danas mogu onda evo jedna za sve nas :pivo: hehe
nadam se da bebi ima loš internet i da je sve ok
To Sissy, živila ti nama, čin, čin :sing:
A di nam je jojo, rekla se javit popodne, biće je smantana od sreće, a tko ne bi bio!!!
Bebi čekamo te....
evo me cure moje, nravano da sam smantana od sreće, puno osjećaja mi se danas pomišalo:-) nisam radila test popodne jer svakako sutra mislim ić izvadit betu, mada dr smatra da ne treba beta ako je test pozitivan i to 12dnt.
sissy sretan ti rođenadan!!!! Mila moja želim ti sve ono šta sam želila sebi. neću ti reć - opusti se sutra, neću jer to nema smisla. ja sam svaki dan, cili dan razmišljala o postupku, transferu, testu....
još jedan put vam hvala na podršci!
sad čekamo bebi i sissy da nas obraduju:-D
evo i mene ....
prvo da čestitam jojo od srca prvi put i sreća je vjerovatno neopisiva ...čestitam ti draga od srca i da sve bude 5
a sa mnom je ovako sve je ok ...samo mi muž nije dao mrdnut iz kreveta u onaj dan transfera i juče
sve je prošlo ok imam 3 embrija jedan malo slabiji slabo se dijeli a ova 2 kao ok
pa vidjet ćemo -nije mi dao neko objašnjenje zašto 2. dan samo da se ne zna nikad šta je bolje možda ova kombinacija za mene bude dobitna
sad samo čekam i čekam ....nisam nešto strašno ni napuhana
budite spremne sad na moja glupa i manje glupa pitanja do bete
i još ovo na kraju je spomenu nešto da sam dobila kao embriogen a ja nisam baš najbolje razumjela šta je to
jojo, čestitam ženo, jupiiiiii :-D:-D:-D baš si me obradovala!
sissy75, bebi, sretno, da nas obradujete kao i jojo :)
jojo čestitam! gdje si bila u postupku?
ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretna meni ti i na otpusnom pismu pise- test na urin 14dnt, ali sam ja svakako zbog sebe isla vadit betu koja je 285:)
Klara bila sam u postupku u kbc-u.
Bebi neka se mrvice lipo uhvate za svoju mamu.
Sissy javi se....
jojo :-D za betu oćeš je ponavljat?
bebi držim :fige: da se mrvice čvrsto prime!!!!!!!!
sissy?
baš sam happy zbog lare i jojo sad cure nemojte prekinut ovaj sretni niz bebi i sissy sad čekamo vaše troznamenkaste bete a onda nam je sara na redu,moj mali miško dobiva društvo he he !:kiss: