Mislim da se pravila mjenjaju od klinike do klinike.Da na VV sestra kaže da se nakon stavljanja utrića odleži barem 30 min.i isto tako stavljaju se ujutro na dan transfera.
Printable View
Mislim da se pravila mjenjaju od klinike do klinike.Da na VV sestra kaže da se nakon stavljanja utrića odleži barem 30 min.i isto tako stavljaju se ujutro na dan transfera.
Curke, kad dolazim na prvu folikulometriju, dal se javljam sestrama ili oni imaju neki popis po kojem prozivaju? Rekli su da dodjem u pol 8, ima li smisla doc ranije ili?
Sanda, kad te vidim, javit cu ti se, ali koliko sam skuzila tebe sad nema ovaj mjesec, zar ne?
I ja sam primijetila da se curke druze, ja jos ne znam nikog, valjda se zblizimo na folikulometrijama i punkciji :-)
Bubekice...i ja dolazim u ponedjeljak oko 7.30.I taja dan ti je prva folikulometrija!Samo se javiš sestrama da si stigla...doktor odmah zove unutra...tada još ne bude gužve, barem nije bilo kada sam ja bila u prvom postupku na folikulometrijama!Ma bude to za čas gotovo...:klap:Vidimo se onda valjda?!:yes:
ne trebaš se javljati sestrama, dr ima kod sebe liste od cura koje su za folikulometriju. samo se sjedneš u čekaonu i čekaš da te zove. ne proziva se po redu kako je tko došao nego valjda ima po nekom ključu složene liste. nekad (rijetko) počne zvati u ordinaciju već oko 7.15-7.20 tako da možeš tada doći ali ranije nema smisla.
Vidimo, vidimo, obecajem da cu nabacit smajl :-)
Kitty, hvala! Super info :-)
pitanjce....da li znate možda gdje se može iznajmiti soba blizu VV-a....ako krenem u postupak,putovanje mi i nije baš neki dobar izbor....zbog folikulimetrija...?
osijek-zg....uh...
ako netko zna,javite mi se!
hvala...
Vidim da sam potaknula raspravu o utrićima. Sestra mi je rekla da ih stavljam ujutro tako da se probudim pola sata prije i odležim, popodne ako ne mogu ležati da
mogu popiti, a nevečer prije spavanja, pa to nije problem. Ja zaboravila pitati da li to mora biti u točno isto vrijeme jer zbog rada u smjenama se nikad ne budim ni ne idem spavati u isto vrijeme. :-)
I ja sam od dr. Jukić dobila informaciju da nije bitno točno svakih 8 sati, pitala sam baš zato što ih ne mogu umetati zbog posla pa je rekla nek stavim kad dođem doma.
Moja M polako kreće pa se nadam da sam od srijede pikalica :fige:
Muma, evo šaljem ti puno , puno pozitivnih vibica za srijedu. Da kreneš u dobitni postupak :klap:
Hvala hrki! Tebi želim da se na moj ročkas počastiš s jednom troznamenkastom betom!
Cure, molim današnji izvještaj...kakva je situacija gore. Trebam nazvat doktoricu, zovem, ali pretpostavljam da je gužva i da još nije iz sale došla :)
Ufff ja trebam baš doktoricu! Ali pregledi ti i budu kasnije. Jer od 9 su oni u sali...a prije 9 su folikulometrije. Tako da ti je dobro rekla :)
Znam da je sala od 9h, ali do sad su mi uvijek rekli doći 3.dc u 8h (valjda pod pretpostavkom da će im folikulometrije biti gotove do 8, max 8.30). Probaj ju zvati iza 11h.
Hocu, hvala! :)
Da curke velike su gužve,pa su sada pregledi kasnije iza 11 kad izađu iz sale.Naoružajte se strpljenjem.
ja idem sutra na prvi uzv pa mi je isto rečeno da ne moram prije 10:30 doći, ogromne su gužve ali mislim da će to biti i puno kasnije
Ja sam sad zvala sestre jer nisam uspjela doc do doktorice pa sam pomislila da mozda nije dezurna......ali....kazu sestre da je nesnosna guzva ida zovem iza 12.....ccccc
Evo napokon smo uspjele popričat. Situacija je slijedeća: produžujem kontracepciju do petka..i onda krećem. Rekla mi je ubaciti Fragmin ovaj put (s obzirom na nalaz) :)
Danas sam obavila prvu folikulometriju...za sada sve ok...idem opet u srijedu!Guzve su dosta velike...
pozdrav, evo ja u srijedu na ponavljanje briseva nakon terapije za ubijanje streptokoka i ako smo ga se riješili krajem 11 mj idemo po smrzliće
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas
Pozz svima!da se i ja napokon javim sa svojim vijestima. Ugl bila u cet na vv. Vadila hormone u 8, strpljivo cekala dr. do 11,30. Koliko sam nacula imali su 5transfeta i 2 inseminacije taj dan. Kako sam nova u ovim vodama ne znam dal je to puno ili malo. Ja dobila kontracepciju i ako su hormoni ok iduci ciklus krecemo. Do tad sam se naoruzala strpljenjem. Sretno svima... :-)
pitanje....kada sam se prvi puta naručivala sestra me naručila kod doktorice,a sva tri dolaska je bio dr A. ali se kao vodim kod doktorice....e ja sada više ni ne želim kod nje,pošto smo se sve dogovarali kod dr A...ćak misllim da mi je i sam on rekao da će nas on voditi....da li to moram naglasiti kod sestara kada dođem ili ne?!
i još jedno pitanje....šta ako mi ispadne 3 dc nedjelja? da li mi taj ciklus propada ili se ipak javljam....nekako!?
malo sam računala i trebala bi dobiti 15.11.,a to spada petak,znaći 3 dc je nedjelja....ali to sam računala po ciklusu dužine 25 dc....jer sam tako ovaj mj dobila....uh,nadam se da ću dobiti 16.11. jer mi tada 3 dc spada u ponedjeljak..a jesam ga spetljala....:lol:
sanda, ako ti 3.dc padne na nedjelju, onda dođeš na pregled u subotu 2.dc. sretno!
sanda ako dobis u petak, zoves u petak i gore si u subotu, ako dobis u subotu, ne zoves nego samo dodjes u ponedjeljak.
[QUOTE=kitty;2259755]sanda, ako ti 3.dc padne na nedjelju, onda dođeš na pregled u subotu 2.dc. sretno![/Q
hvala ti puno...ma dok ja to sve pohvatam...moram zvati da se bar najavim?!
evo da se i ja javim,danas prosao prvi uzv i kuca nam malo srce nase:)
hope31 predivno! :-D