jejja, moj je muž predao fotokopiju prve stranice te knjižice i pokazao original i nisu nam radili probleme.
Printable View
jejja, moj je muž predao fotokopiju prve stranice te knjižice i pokazao original i nisu nam radili probleme.
super, hvala na info Nina
to jejja, bas mi je drago da si i to rijesila... sta bi mi bez ovih curki ovdje?
samo da javim da je progesteron ok (prvo sam citala vrijednosti za folikularnu fazu i šok...) dobro da mi je nedavno tu netko objasnjavao... a i pms je i rasplakala sam se ko kisna godina i sva sam zbunj...cekam da krene M...e da i hiv-negativna..
pozz i malo da ~~~~~~ pusa!
Nadam se da doktori prate forum i rješavaju zagonetke tko se krije iza kojeg nicka u svoje slobodno vrijeme, a ne dok su na poslu. Na poslu bi se trebali posvetiti svakom neplodnom paru u smislu individualizacije terapije, posvetit se pacijeticama, dati odgovore na njihova pitanja, educirati ih, objasniti sve što se tiče konkretnog postupka... na poslu bi mogli čitati znanstvene novosti u svojjoj struci, a nikako ne što koja pacijetica piše na forumu. To mi je jako jadno.
Zbilja se nadam doktori da ne visite na forumu dok ste na poslu...
Tigrical kako je bilo?
Inesz potpisujem
vulkan zadnji puta ti je četvrtak doneso lijepu betu , pa neka ti sutra donese :heart::heart:
tigrical:lol: ok malo sam zbunjola.... ne znam zasto sam mislila da si u postupku, kad znam da nisi jos,al' ces uskoro...
argente joj da bar je, ovako ko zna kad cu doci na red za ponovne konzultacije...kako nam je krenulo...
ali ok barem smo se nasmijale... :mrgreen:
nisam kužila ovo...šta mislite da oni prate ove naše postove :kokice:
pozdrav curke,
vulkan iii koliko Vas ima:klap::joggler:
Evo nas cure,danas vidjeli jedno malo srčeko:heart: koje kuca za nas,veliki smo 9mm,želim da što prije i vi doživite ovakvu sreću!!!još ne vjerujem da nam se to dešava...
AAAAAAAAAAAA Vulkan došla sam samo poškicati da vidim tvoje :heart:
vulkan... :-D za srceko... :zaljubljen:
i ja jedva cekam da to iskusim... :-)
vulkan odlično
vita šta ima s vama?
Vulkan :-D :-D :-D Jako mi je drago za tebe i malo srčeko. Uživaj do kraja :heart:
vulkan :-D za vas i vaše malo :heart:
i ja jedva čekam to iskusiti... :-D
Vulkan ma predivno,cestitam za srceko.... Ne mogu ni zamislit kakva je to sreca....
Vulkan :klap: za :heart: samo nek se mrvica sad drzi za mamicu do kraja.. jedva cekam objaviti takav post...
Prosle moje druge konzultacije... nema ovulacije kod mene :-( ipak je ono moje stanje progesterona prenisko, cekam vjesticu pa HSG, racunam da bi to bilo za par dana,ako se ''gospodja'' udostoji doci kad bi trebala.. nakon toga ako sve bude ok 01/2013 AIH vjerojatno uz dodatak klomifena.. s obzirom da je Sgram dobar imamo ''izbor'' s cim cemo krenuti pa reko ajde mozda da krenem ispocetka pa vidim sta ce biti... i tako... sad cekanje..
jejja, žao mi je, ali posložiti će se tebi to!
Hoce da,hvala ti.. iako nisam najpametnija da li zaista krenuti s AIH ili zbog toga sto je malo uspjeha (samo 12 od 100 trudnoca u prosloj godini) ipak traziti neki drugi.. svaki savjet je dobrodosao..
Za početak, smatram da si krenula ok. Klomići će ti pomoći, TM ima dobar nalaz... Sretno!!!
Hvala Snekica, puno mi znace rijeci i potpore vas cura s foruma jer sam jos uvijek usamljena u svemu tome pa svako iskustvo podigne nadu.. E i jedan info, bolnica malo steka s reagensima pa ako vadite hormone spremite zivceke na moguca cekanja.. Trenutno su u obradi hormoni vadjeni pocetkom 10-og mjeseca...
Pozdrav cure!Nije me duze vrijeme bilo, al vidim lijepe novosti. Vulkan cestitam na srceku, sretno!!!!
Sta kad imas nizak progesteron,onda nema ovulacije? Ili? Kako znas? Bas mi je zao da je tako....ali barem krecete... Mi jos cekamo.. Uf...
da draga, tako ispada da ako je nizak 21 dan nije bilo ovulacije, a i po trakicama vidim da je nema, ovaj mjesec sam ih hrpu potrosila i nisam ju ulovila :lol: sad moram narucit nove da se zabavljam do 1-og mjeseca..
Kad ste vi na redu? U kojoj ste fazi cekanja? znam da ti je hiv negativan i progesteron ok a ostalo?
Meni je ovulacija 28 dan c. bila a mislili smo da je ni nema :0
28 dan c?? Svasta... Ko zna sta moja jaja rade,ako ih uopce ima...hmmm :lol:
I. Hepat.B negativna :lol:
A mm napokon vadio krv :-D i dr mu je dala da vadi masnoce i trigliceridi su mu 4 x poviseni,sad je na strogoj dijeti.mozda je i to uzrok loseg sgrama.a za briseve moramo cekati da dobije slobodan dan,a u pon starta i s novim poslom pa mu je bed pitat,ali ako nece on,cu ja zvat jer dok dodju nalazi a poslije opet moramo kod urologa,ko zna kad cemo mi na druge konzul. ali mi je drago da ste vi nasli problem i da se nesto pokrenulo.
Da, od 9dana sam isla na folikulometrije i tek 28 dan. Al bolje ista nego nista :)))). Sad smo jos na tempiranim odnosima. Obavili posao na 28.dan i sad cekamo. M bi trebala doc 7-8dana,ako ne 23.11.beta. Sad cemo vidjet sta ce bit ;))
Bubamara,pa koliko ti traju ciklusi?
35-40 a prosli nisam dobila 2 i pol mjeseca. Poremecaj neki bio, ocito.
ajmeee.... ajde nek M ne dodje!!! :fige:
Nadam se :)
Tnx ;)
bubamara samo nam reci kad vadis da te bombardiramo vibricama... ;-)
23.11 :)))))
cure, kako je prošla kavica...mislila sam na vas
Nismo se našle jer nas je bilo malo. Nadam se da ćemo se uskoro poonovno organizirati, samo ne ovaj vikend (mislim možete, ali bez mene :))