Marlen, meni je to titranje bilo u zadnjem (neuspjesnom) postupku, pa zbog toga juce kao da sam predosjecala da nece na dobro. Bojim se da to fakat tijelo odbacuje embrion :(, a ne znam ima li lijeka za to?!
Printable View
Marlen, meni je to titranje bilo u zadnjem (neuspjesnom) postupku, pa zbog toga juce kao da sam predosjecala da nece na dobro. Bojim se da to fakat tijelo odbacuje embrion :(, a ne znam ima li lijeka za to?!
maja, jesi radila dodatne pretrage nakon 3 biokem.. trombofiliju, kariogram?
Jesam, sve. Heterozigot na MTHFR,a sve ostalo i ja i MM je OK...
Jutro svima!
Vec dva dana nikoga...gde ste?
Nova sam ali vas citam redovno i sad sam odlucila da vam se prikljucim-ukoliko me prihvatate?
Danas mi je 10 dpt dve blastice(fet).Test radila jutros-negativan..Ovo mi je prvi postupak sa smrzlicima a cetvrti po redu.
Simptoma kamara ali verovatno ni ovaj put nista jer valda bi se nesto trebalo videti s obzirom da su bile blastice...
Zelim vam svima uspeh i veliki plus na testu!
Ipak cekamo betu, dr kaze da sam test prerano radila i sve dok ne curim-dobro je!
Daj Boze!!!
Maja,zelim ti visoku betu!!!!
Ja sam vec dobila smedjkast iscedak i samo cekam da se ulije...I ovaj put nista...
tvigy, dobrodošla!
Žao mi je što nije upalilo ni ovaj put :love2:
Imaš još kojeg smrzlića?
Argente,hvala na dobrodoslici!
Ne,nemam vise nijednog..Kad se dobro ulije,zvacu Resa da vidim kad mogu ponovo..(jos uvek neznam tacno koliko puta imam pravo na uputnicu,3 ili 4...)
Verovatno iduci mesec jer je ovo bio prirodni ciklus(moja ovulacija,bez stoperice..samo prometrijum)
Tvigy, zao mi je zbog tebe :(, ali vjerujem sa ce ti sljedeci postupak biti dobitni. Ja sam danas 13dpt, jos malo do bete :) Hvala na podrsci i drzi mi fige!
Majo,sretno i da bude pozitivna beta(visoka!!)
Ja mislim da vec mozes raditi test-ako ti implantacija bila 8dpt sad bi vec i test mogao pokazati(mislim,ujutro da ga uradis)!
U svakom slucaju-drzim fige!
Kod mene ide pravo...
Sutra cu zvati dr da javim minus.
Nezna sta bi mogao biti razlog da se nijednom ne primi..to me pojede...
sutra beta....osjećam se kao da idem prvi put...jao meni :)
al svakako javim dali se krv opet urotila protiv mene :)
[QUOTE=tvigy;2229446]Majo,sretno i da bude pozitivna beta(visoka!!)
Ja mislim da vec mozes raditi test-ako ti implantacija bila 8dpt sad bi vec i test mogao pokazati(mislim,ujutro da ga uradis)!
U svakom slucaju-drzim!
Hvala tvigy, vjerujem da je tvoj iduci fakat dobitni ~~~~~~
a ja-ma ne radim vise test do bete, ne, neeeeee :)
Sretno, cure, sutra s betama! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
Cure,sretni i drzim fige za visoke bete!!!!
sretno cure,javite nam lijepe bete
Pratim s mobitela pa mi tesko pohvatati tko kada vadi betu.. Sretno svima, javite lijepe vijesti :-)
mishica čekamo te ~~~~~~~~~~~~~~
Niko nista ne javlja...:?::?:gde ste zene?
Nadam se da slave sa svojim mužekima :love:
Čekamo :štrika: da se veselimo s vama
Svima puno sretnih vibrica, to će biti taj dan!
mishice, ne javljaš se, nadam se da slaviš :-)
Bok cure, u subotu sam išla na transfer , od tada me bole grudi i imam grčeve u trbuhu, U subotu navečer i u nedjelju sam malčice krvarila, da li je to normalno ???
pa gdje nam je mishica?
MalaMa šta ti si 7 dnt već vadila betu?
mirelaj, grudi i grčevi mogu bit od stimulacije, ne znam u kakvom si postupku. i ja sam na dan transfera popodne malo krvarila. našla sam na netu da to može biti samo iz cervikalnog dijela zbog postupka i da je nemoguće da se nešto događa iz maternice jer je cerviks jako stisnut. prošlo je do drugog dana. vjerujem da je i kod tebe to.
cure hvala svima na podršci i vibricama, al plizz strpite se do sutra :)
Sta Mishica nije trebala jucer betu vadit? Kako god-Mishice, sretno!!! ~~~~~~~~~~~~
Evo i mene kod vas. Bila sam na transferu 1 lijepe blastociste.
Želim Vam svima pozitivnu betu!
Evo da i ovdje javim. Moja beta danas 227. Samo me nekako probada ko da ću dobit. Inače bi danas i bio taj dan da nisam trudna. Je to može bit od toga što sam se nahodala danas?
eto me cure :)
prekjučer mi je bila mala mala beta od 45 pa se nisam uopče usudila išta reči, al opet danas imamo nešto pa eto da s vama podijelim 13dpt 94 :)
bojim se veseliti...idemo dan po dan pa kako bude :)
hvala vam drage moje na vibrama i figama i svemu :*
Mishice,MalaMa-cestitam!!!!!Da se pravilno dupla i da bude sve o.k!!!
Moe-da izdrzis do bete!!!
Mirelaj-mene su samo grudi bolele(od stoperice),grcevi i krvarenje nista i nikad nisam docekala betu...zato su mozda ti tvoji grcevi i dobri,nesto se desava!Sretno!
Čestitam na betama cure! :-) Sretno dalje!!!
MalaMa i mishica_zg čestitam!
čeznem za danom kad će se meni to dogoditi! :trep: