sissy75 prvotno napisa
drage moje curke evo mene sa lošim vijestima,transfera nije bilo jer se nijedna stanica nije oplodila,trebala sam doć po otpusno pismo i to je to. malo je reč da sam ostala paf ali eto shit happends i najčešće meni :) Na pitanje šta je bilo dr.Mrgud ni sam nezna šta bi rekao a toga mi je već pun kufer,prošli put 7 nezrelih js pa se isto slijegalo ramenima a na današnje slijeganje mi je puko film. Ja znam da se takve stvari događaju ali kad prevrtim ovaj pdf nisam baš naišla da se vama curama s cita to događalo i sad sam na sto muka šta napravit. Probat na cito za mene nažalost nije opcija jer jednostavno nemam financija za to ali me sad lovi panika da ču ispalit ova zadnja dva stimulirana na ništa. Spomenio mi je lošu ovarijsku rezervu pa sam posli razmišljala kako amh od 22,04 može bit loša ovarijska rezerva??? jesam ja munjena ili tu nešto nije kako treba? ima li koja od vas koju pametnu ideju šta da radim i kud da se okrenem jer sam ja jednostavno neznam šta da radim. Zagreb,VV možda? heeeeeeeeelp