clematis, mima32 strašno mi je žao što vam se to događa, nadam se da će ipak završiti bez operacije:love2:
Printable View
clematis, mima32 strašno mi je žao što vam se to događa, nadam se da će ipak završiti bez operacije:love2:
Clematis i meni su to rekli. Ali i da cekamo krvarenje a ja cijelo vrijeme krvaruckam. I u bolnici sam od proslog petka, odnosno 17.05. Drzi se draga :love2:
vatra jesi i ti radila koje pretrage?
clematis, mima32 nadam se da će sve prroći bez operacije, žao mi je da vam se to događa
clematis, mima32 žao mi je cure. Nadam se da će sve proći bez operacije..... Držim fige jako za što skoriji oporavak.
željikce isprazni inbox ;-)
Clematis, Mima 32, Nellie...žao mi je cure, držite se!:love2:
Clematis, mima32, držim fige da sve prođe na najbezbolniji mogući način, Nellie i tebi jedan :love2: i svima puno sreće za dalje
drage moje,ja sam ovdje nova,ali et voljela bih sa vama podijeliti svoja iskustva.....meni je ovo treci pokusaj ICSI u ovoj godini...prvi put 3 embrija 3 dan beta 0....drugi put bez transfera....a sada 3 put-danas mi je 5 dpt-u sljedecu subotu ako Bog da idem da vadim betu...
drage moje,ja sam nova kod vas....ove godine sam imala 3 pokusaja....prvi pokusaj 3 embrija 3 dan beta 0...:cry:drugi pokusaj bez transfera....:-(i ev sada ako Bog da u subotu tj.01.06.2013 idem da vadim betu...vracena 2 osmostanicna embrija 3 dan...nadam se pozitivnoj beti...javim se opet.voljela bih da podijelim sa vama iskustva..pozzzz
caooooo...
Ne znam di da pitam pa cu tu jer vas je najvise, bolovi su se smanjili ali lijeva strana prepona i taj donji dio trbuha su mi utrnuti, al ono full, potpuno mi je nejasno od cega i sta bi to sad bilo??
Clematis , mima32 jako mi je žao, držite se:love2:
Jejja,nemam ti nekaj pametnog za reči,samo šaljem veliki zagrljaj tebi i tonkici.
Tužnice moje,držite se..
Evo da i ode javim, jucer mi je krenila lagano krv i danas traje je da je lagano ali menga je izgleda stigla ranije, 7 dnt, tuzna ali idemo dalje.
Tonkica jesi se javila svom mpo dr? Imas bolove? Pokusaj mirovat skroz, ono wc-krevet, mozda jos stane :fige: uvjerava me frendica koja studira medicinu da ne znaci odmah da je gotovo, javi se svom dr.i pitaj!
Mene zanima, ako je jucerasnji izljev po nekom cudu bio implantacija, kada je moguce vidjeti rezultat na testu? Sad mi 9dnt izgleda prerano s obzirom da bi impl.trebala po pravilu biti 3dnt...
jejja budući da su ti vratili blasticu možeš slobodno pišnuti test ja sam ga radila deseti dan vračene 3 dnevne pa je pokazao plus
Jejja jesam reka je da povecam uduplo dozu utrogestana jos dva tri dana i da ako krene prava menga da prestanem a meni se sve cini da se povecava i krece prava
I da imam bolove
Brine me zbog moguce kasnije implantacije tj tek na 7dnt.. nije da mi se gleda u - i razbija glava jeli prerano, radje bi da sa sigurnoscu znam ako je - to je to ..zato pitam, koliko bi trebala pricekati ili je svejedno?
Tonkica :love2: drzat cu sve moguce fige da stane.. a ako i ne onda da imas snage otresti se i krenuti ispocetka..
Hvala ti Jejja bas si srce.
Ja bi na tvom mjestu test napravila u utorak bit ces sigurnija pa akp mozes strpi se jos malo bitno da ti je krv stala to je najbitnije bit ce to sve super
Berina, dobrodošla na forum. Znam kako ti je kad si tu skroz novi pa ti se postovi ne prikazuju odmah nego sa zakašnjenjem pa imaš osjećaj da te nitko ne vidi i ne čuje. U svakom slučaju, držim fige za 1.6. i ogromnu betu.
mima32 imas poruku
Berina ja nevidim tvoj post al vidim da ti druge cure pisu pa i ja zelim dobrodoslicu i da u subotu ugledas veliku betu, sretno.
Berina dobro nam došla i 01.06. se ekspresno preselila na trudnički pdf! Sretno!
Valiana....~~~~~~~~~~~~ za sutra :*
Valiana puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
valiana - čekamo trocifrenu betu :-D
svima za sutra ~~~~~~~~~~~~ sretno :fige::fige::fige::fige:
moj prirodnjak brzo počeo i brzo završio!
nema js..
a sad malo odmora...
kika222 kako si ti?
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama!!
jejja :fige: za implatacijsko i da bude +!!!!!!!!!
Clematis & Mima32 navijam da sve bude ok na kraju - prežao mi je.
kameleon :love2:
valiana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas punkcija i dobili smo 1js... Jupiiiiiiiii!!!!!!!! Sutra zovem.. Držite mi ručnonožne da se lijepo podijeli!!!! Valiana ~~~~~~~ javi se!!!! Kameleon ~~~~~~~ javi se!!!!
Valiana :fige: Kameleon draga :love2: bas mi je zao.. neka odmor posluzi da iduci put ide po planu. ~~~~~~~~ kome za sta treba..