Ginger draga al vikend s muzem wauu....pa to je bolje od svih nasih vjezbanja.
nek ste uzivali tako i treba.
Printable View
Ginger draga al vikend s muzem wauu....pa to je bolje od svih nasih vjezbanja.
nek ste uzivali tako i treba.
ginger neka ste uzivali :)
nisi rekla di ste bili :)
bilo mi je hladno za trcanje, morat cu ranije ic trcat pa sam napravila zwow 60, predvidjam upalu sutra :lool:
Danas lijena za vjezbanje. Al grabljala sam lisce cijelo prijepodne i bila u setnji pa neka se i to pribroji.
Inace ja svoj plan vjezbanja smislim dok u krevetu uspavljujem klince.iako cesto ubacim/izbacim stogod tijekom.al istina je da se cesto zaljepim na neke vjezbe pa zanemarim druge.zato ubacim koji zuskin ili vec neki drugi strucniji wo. Trebala bi u svakom slucaju raditi vise vjezbi za ledja.pogotovo kad je ljeto gototovo pa se fokus sa dupeta i trbuha moze malo skrenuti i na druge dijelove!
Jucer 10 min zagrijavanje trcanjem na 5:35 pa dionice 4 x 1000 km pejds 4:45 s pauzama 2:30 min i za kraj 5 min pejs 5:35.
Slozio nam trener.
Nisam bila sigurna hocu li moci al eto uspjela sam. Bome bjese zahtjevno posebno disanje u dionicama jer su bile duge.
ja sam sinoć napravila ponovo onaj zuzin kettlebell za početnike, samo umjesto clean and press sam radila pendulums. Nisam ipak dupli napravila, ali sam se lijepo zapuhala
inače, ajde, aktivirala sam se s vježbanjem, ispadne 4 puta tjedno šta je u mom ritmu možda i maksimum, uvijek zamislim 5-6, ali ispadne 4.
S druge strane, hranim se katastrofa. jedem puuuno slatkog, a dosta i peciva, kruha.. i to se vidi, slažu mi se jastučići na slabim točkama.
a totalno mi se ne da mijenjat navike, izgubila sam inspiraciju i za pravljenje obroka za nosit na posao. Lastane help :mrgreen:
ja sam sinoc trcala, 4,6 km, pola sata cca (jos ne mjerim tocno nikakvim uredjajem), malo smo skratile rutu jer je prijateljica imala neke obaveze
citav dan je bas puhala bura, ali uz more je bilo lijepo i nije bilo hladno
bas mi pase trcanje, nakon toliko vjezbanja doma daje skroz neki drugi osjecaj, glava mi se puno bolje isprazni, osjecam se resetirano
a taj mi osjecaj treba jer mi je na poslu bas ludnica
jedva cekam vikend
i onaj jadni pilates ceka red jer dodjem doma, rucam, odmorim i poigram se s djecom i onda se opet spojim na posao 2-3 sata
valjda cu veceras uspjeti
summer :klap: bas mi je drago da ti se svidja trcanje :)
tangerina, ne znam, imam isti problem :mrgreen:
ok, imam upalu danas, jedva hodam :lool:
danas ne znam sta cu stic i kad, cimavici bi trebao poceti pilates danas, drzite fige da joj se svidi :)
Pridruzujem se oko lose prehrane.dobro,nije bas losa ali pocela sam kiksati.malo malo se hvatam kruha kojeg nisam duugo jela.pa tovarim rucak duplo. Meni slatko nije bed.ja se volim konkretno najesti.i puno.a bila sam se navikla lijepo na manje kolicine bez puno UH. Jos i dojimo sve manje kako uvodimo dohranu. Nisam se vagala dugo,zassd sam zadovoljna ali ako se opet ne dovedem u red oko jela zali boze mog vjezbanja.
danas pilates. morala sam i ja odradit sat :mrgreen:
cak mislim da cu ostat, svidilo mi se :mrgreen:
Odvela cimavicu a ostala ona :lool:
spajka :lool:
i ona je radila ;)
junkie :lool:
ja i dalje nista...
al je, Lili, vikend je bio lijek za duh i tijelo :mrgreen:
Samo da vam mahnem, drago mi je da ste se sve redom aktivirale i dobro vam ide!
Ja sam opet s malom bila u bolnici ovih dana, otpusteni smo danas ali do daljnjega idemo u dnevnu bol. na terapiju. Mene je ovo stanje s malom skroz izbacilo iz svakog ritma tako da ne stignem pazit uopce na prehranu, a precesto pojedem neki slatkis u nedostatku vremena/volje za icim normalnim. Danas sam ipak kupila nekakve konopljine keksice, da je bar malo zdravije :lool:
Nadam se sutra focusu ili trcanju, jedva cekam!
ivana s, joj, što je malenoj, promaklo mi?
nadam se da će se brzo oporavit svakako, mišica mala
moja je prehlađena, ništa strašno ali je grintava silno, cijelo popodne čitam o zečićima i pandicama, onda joj je trebalo sto godina da zaspe i sad mi nije ni do vježbanja ni do ičeg drugog osim tuša i spavanja
Tangerina, tri puta smo bili u bolnici u zadnjih mjesec dana, uroinfekcije, pijelonefritis, katastrofa. Uz to je cijelo vrijeme na antibiotiku a nikako skroz ozdraviti.
Ivana s ~~~~~~~~~~ vibram da bude bolje brzo
Tangerina odmori :love:
Ivana saljem vibre...
Vecerasnji mix: 3 serije
30sek jumping jacks
6burpees
15 bugarskih/svaka
15 cucanj pa noga u stranu/svaka
30 sek vijaca
6burpees
20 most sa nogama na kaucu
15 donckey/svaka
30 sek mounting climbers
6burpees
20 trbusnjaka
20 noge u zrak pa ispruzi
30 sek plank jacks
6burpees
30 trbusnjaka koljeno lakat
15 side plank pa ruka ispod/svaka
Majke ti..necu vise ovo sve ispisivati..
tigrić bravo!
mb super za pilates
ja sam shvatila da samo mala ide, prvi put
kad majka rasturila :lol:
ivanas uh :love2:
Lilii jesam, aktivirala sam se, hvala
vidim da si ti full u trčanju, bravo
danas planiram 6w6p
a onda plan što dalje..
baš se veselim novom planu :-)
ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sinoc sam samo mozak trenirala
tigric bravo :klap: i svaka cast sta imas volje sama sebi slagat, meni triba da mi neko kaze radi to i to :mrgreen:
flopice, to je i bio dogovor da ide samo ona ali u ovoj grupi su bile starije zene/cure, zapravo se radi o basic pilatesu
pa je primjeren i za nju i za mene :mrgreen:
zato je tila da ostanem i ja, srecom bila sam u tajicama.
jedva cekam iduci sat :mrgreen: :lool:
ajem malena beba, kako ste slatke, vi ste meni ko Gilmorice :)
tang :lool: :kiss:
ivana s ~~~~~~~
Baš Gilmorice. :-)
Ova bura je katastrofa. Ne da mi se nosom provirit van.
Jučer wo1 i wo2 iz BR.
Cure moje,
procitat cu postove poslije al moram vam se pohvalit da sam sretna i presretna jer je napokon moj.
Kupila sam si svog zeljenog ljepotana : Garmin Forerunner 220 boja mi je mrak. Sad idu svi oni smajlici koji skacu, trube i vesele se.
ma sretna sam ko malo dite, kupila gaprije pola sata :-)
Evo ga:
Bravo Lili, kupila si sa ili bez HRM?
Spajalice, uzela sam sa HRM.
uz popust 20% zato sto sam u skoli trcanja. Ispalo na kraju 1600 kn na 6 rata :-)
mogu s njim i plivat i svasta nesto.
joj fali mi Danči da onako sustavno sve redom pobroji što je tko odradio, ja to ne znam tako dobro al bravo bravo cure :klap: ne zamjerite što ne nabrajam pojedinačno (al sve sam iščitala) ipak se moram žurit čitat uputstva od Garmina :sing:, nestrpljiva sam :mrgreen:
ivana puno vibrica za slatkicu, stvarno ste se namučile.
Sutra trening dužine :-D, al nisam sigurna hoću li uspjet podesit na Garminu sve što treba, nema veze.
maruska, 2 wo, bravo :klap:
lili super je sat, bas ti zavidim trenutno :mrgreen:
i boja mi se svidja :povrsna:
kod mene bura pa danas rest a trcanje sutra
Lili drago mi je sto si se pocastila! Vecerasnji hiit wo preuzet sa facea,sa one girly fit.ali prepolovljen na pola.dakle svaka vjezba 20 sek/10 sek odmor po 4 puta (umjesto njenih 8).skok cucanj,skakajuci iskoraci,jumping jack cucanj, burpees i mount.clim sa sklekom. i za kraj moj dodatak po 30 ponavljanja trbusnjaka..pa lakat koljeno.most na jednoj nozi,podizanje nogu.eto gac.
U letu duplic petkom
Lili uzivaj.
Ola, cure!
Malo sam se odmakla s teme, nista posebno, samo sam osjetila malo zamor i potrebu da se maknem i malo ne pisem.
Ne znam ni sad hocu li redovito pisati, no osjecam da mi fale neke cure odavde :heart: pa sam morala doci skicnuti sto rade! :)
Sretna sam zbog novih trkacica :jeeej: i sto ste i dalje sve ustrajne u vjezbanju.
Ja sam i dalje redovita. S razlikom da me vise nije briga koliko brzo trcim :lool: jer mi je to postalo opterecujuce. To mjerenje.
Sad samo trcim, bolje je.
Cekanje pred glazbenom skolim kratim trceci po okolnim ulicama. Vise mi se ni kci ne zgrazava, prvo ju je bilo malo sram zbog drugih roditelja koji dolaze "normalno" obuceni.
Neki dan sam ja bila direkt s posla u haljini i cizmama i bila je jako sretna sto sam dosla po nju takva :D
Druga stvar- mala je krenula na plivanje pa plivam u traci do nje sto mi je genijalno otkrice! Dva outa tjedno super aktivnosti, a oko tebe mladici sa six packovima! :mljac:
Ostale dane vjezbam zuzi ili neki homemade. Super su mi novi zuzini lufted butt. Dupe otpada.
Ubacuje sad svako malo 100 svingova u komadu i meni je to tesko :D iako sam napravila tri puta to.
Citam slabije jer sam si uzela nesto debelo :D za sto teba vise od tri stranice u danu pa to zvacem vec preko mjesec.
Serije pobozno gledam.
Pijem kavu s danci.
To je to od nevjezbalackog zivota :D
Pusa svima!
Flopi, ako mozes, potrazi si negdje zcut program. Svidjet ce ti se i traju taman koliko trazis. A intenzivni su. Radi ih zuzi, naravno :)
Ako ne mozes naci, javi mi se :*
Anci :heart:
tako me razveselio tvoj post
baš danas završavam 6w6p
hvala na preporuci
super za trčanje
I plivanje :lol:
Lili super ti je stvarčica!
mb ti si čudo, bravo
poticajna majka :zaljubljen:
ma bravo za sve vas vrijedne!
jučer sam bila na nekom druženju
I tako, nakon kave, neka luda čežnja za baklavom se javila
odem do slastičarne, naručim baklavu, pogledam u jednu divnu šaumrolu pa naručim i nju...
i još pola prijateljičine bohem kocke smažem :škartoc:
al su bili fini, baš sam guštala...
Anci, sto citas?
Cesto skicnem onaj citalacki topic, za pokupit ideje.
Trenutno J.Barnes: Osjecaj kraja.
Imas kakvu prepkruku?
tang, bila sam do Ljevaka.
Nova finska gramatika - 100 kn.
Uzela sam Karte za izgubljene ljubavnike za 40 kn.
anci <3
umirem na dijete koje te se srami :lool:
bravo za plivanje :klap:
flopi :lool:
nisam vam rekla da sam prije pilatesa bila na kolacima s cimavicom :oops:
danas trcanje, bas se veselim!
Citam Korekcije.
Ljetos sam citala dosta toga dobrog:
Noseni valovima.
Ja volim kad su knjige onako bas dobro pisane, kad nema banalnih recenica i kad su tema medjuljudski odnosi.
Teske teme me ne odbijaju.
Kad nije crno bijelo, kad ni likovi nisu takvi.
Ovo je roman o odnosima u braku, malo izvan braka
Fali mi pola posta?!
Potamnjivanje- jako dobra, ali jako teska i opterecujuca knjiga.
John Green :)
Alaska i Greska u nasim zvijezdama- dusu isplakala i na filmu i na knjizi.