Da i ja mislim da ti je dm i muller najbolji.
Printable View
Da i ja mislim da ti je dm i muller najbolji.
Trazimo kupace gacice za majusnu guzu, za decka 10 mj.
Idemo cesto na kupanje, a ne bi mu vise stavljala pelene za kupanje.
Imaš u H&Mu, preslatkih, a imaju ono malo podebljanje za "kruti sadržaj", ako se dogodi
Toplomjer za vodu? Za zeleni čaj, voda treba biti između 60 - 80 stupnjeva.
Svi novi dućani od čajeva i začina ih imaju. Jednostavnija metoda od mjerenja je ... tajmer. Kad voda zakuha u jednom određenom loncu, treba joj prilično podjednaka količina vremena čekanja da postigne "radnu temperaturu". Pri tome ćeš samo za rijetke čajeve naći pouzdano točnu temperaturu, npr. Gyokuro, ali ti je svakako najbolje idealnu temperaturu odšacati prema okusu, a ne toplpmjeru.
Hvala, Davor! Zvala sam Kuću zelenog čaja, imaju toplomjer, košta oko 90 kn. Za sada zakuham vodu u kuhalu pa uspem hladne vode da ju rashladim. Na većini zelenih čajeva koje sam kupila u spomenutoj Kući piše da temperatura vode bude 90 stupnjeva, ali mi se to čini prevruće :unsure:
gdje ima dobrih i povoljnih kupaonskih tepiha? postojeći se već raspadaju
Ja sam uzimala u lidu kad budu na akciji i odlični su mi...
Da li ima gdje za kupiti ovakva metla:
http://img.tjskl.org.cn/pic/z277c4c8...onge_broom.jpg
Nema dlake, već spužvu. Imala sam ju jednom davno i super mi je bila... niikad ju više nisam našla.
Dodavanje hladne vode ti nije isto kao postupno hlađenje na radnu temperaturu. Ne bih ulazio u razloge, ali nekakva razlika postoji.
Otkrio sam da praktično svi čajevi, uključivo zelene, ispadnu odlično kada ih skuham u moki za kavu. Naravno, treba ti čista moka koja nije "aromatizirana" kavom i odgovarajuće veličine. Pokazalo se da se na taj način izvuče maksimum arome iz čajeva. Jedina "mana" je da se na istom čaju može skuhati samo jedna runda, ali vrhunska.
Tajna je najvjerojatnije u nižoj temperaturi od temperature ključanja, jer tijelo moke ohladi vodu na ~90°C i onda čaj ispadne super. Malo je manje poznato da i kava traži isto tako nešto nižu temperaturu za maksimum arome. Prikladno.
gdje kupiti Scholl papuče u Zagrebu? Postoji li još dućan u King Crossu?
zna biti po ljekarnama.
mislim da više nema u kingu tog dućana.
možda i hospitalije, danas kad budem išla na posao mogu provjeriti, prolazim pokraj jedne.
gdje kupiti onu "kabanicu za jedenje" :-) daklem ono čudo koje se navuče klincu sprijeda kad ide jest, da razmaže hranu samo po glavi i rukama, a ostatak tijela je zaštićen. znam da ima u ikei, ali negdje kod nas možda?
doduše, kad joj pokušam staviti podbradak od nepropusnog materijala poludi zbog šuškanja koje joj je jako privlačno i pokušava ga cijelog zgurati u usta. tako ako postoji šuškavija i manje šuškava verzija kabanice, ja bih onu manje šuškavu.
haljine za curu, vel. 10.
sa sljokica, tilom i slicno, ali da nisu roze boje. malo svecanije...
Jeste li možda vidjele tanje majce dugih rukava za dečke vel. 8, ne preskupe
http://m.hm.com/gb/product/01465?art...ILL_LIFE_FRONT
Ja kupila 5 komada sinu, prugaste i sive, super su mi jer idu na sve i ne trebaju se peglati
Tu su samo prugaste na slici, ali ima i čisto sivih, bijelih i tamnoplavih
meni se užasno pokvarila kvaliteta HM majica, a moj je odrasao na njima. Svaka pošiljka je sve gora
Gdje kupiti SKOLSKI RUKSAK VELIKE ZAPREMNINE?
E. sam ove godine kupila novi Lottov jer ima sve vise i vise knjiga i biljeznica koje mora svakodnevno nositi u skolu (iako imaju sk. ormarice, no imaju puno zadace i skoro sve nose svakodevno kuci), medjutim danas je na jednom mjestu pukao po savu.
Ne mora biti na likove, zapravo bilo bi pozeljno da nije, bitno je da stane u njega jako puno toga.
Gdje kuputi shoping torbu za stokke kolica? Po trgovinama koliko vidim imaju samo one torbe za bebine stvari..A meni treba ona sto se stavlja dolje na kolica..
ja sam naručila jednu s bang good stranice. cijena oko 3 dolara :). poštarina je besplatna. čekam je već poduže, jer nisu imali neke artikle koje sam također naručila. ali nije mi još hitno pa mi se isplati.
evo linka http://www.banggood.com/Wholesale-Ba...b-p-56034.html
Tih plastičnih zaštita za jelo bez rukava ima u C&A, mislim da su oko 40kn. I moj se na početku bunio kad bih mu je stavljala, a poslije mu je to bilo obavezno, obožavao je svoju (nažalost raspala se od silne upotrebe).
Gdje mogu nabaviti PAIPO cigaretehttps://www.google.hr/search?hl=hr&s...2F%3B448%3B200..po informaciji- prestali su ih proizvoditi..no zanima me znate li ljekarnu ili neku osobu koja ima neku zalihu...:?: