Hope, to je tako predivno!!!!!! Čuvaj to malo srčeko, mazi ga i pazi! :)
Printable View
Hope, to je tako predivno!!!!!! Čuvaj to malo srčeko, mazi ga i pazi! :)
hvala vam cure:)mazim ja mrvicu stalno:)od srca vam zelim sto prije tu radost
hope31 bravo za vaše malo hrabro srce! :-D
hvala vam drage moje punoooo:)
Hope31 to su divne vijesti. Mislim da nam svima daju nadu. I nasa srceka ce ubrzo kucati. Sigurna sam. Cuvaj mrvicu. :-*
evo mene s brda, u petak je punkcija! :-) drzte mi fige, mislim da ce biti bolno, jako sam burno reagirala...
bubekica sretno u petak:)bit ce sve ok,sve mi izdrzimo za nase mrvice...
Bubekica,mislit cu na tebe u petak- sve ce bit ok,ne noj se..
Hope- cestitam na malenom srceku:) divno
Hope31,iskrene cestitke!!Bubekice...vidimo se u petak na punkciji!!!Danas primam stopericu i punkija u petak i kod mene....sretna sam,ali i pod laganom tremom!Ja sam vec bila 5.po redu upisana za petak na punkciju,i jos dvije cure iza mene su cekale na upis za petak!!Bit ce nas podosta,cini se!!
hope čestitam ti draga.
Richy sretno.
hvala vam svima puno drage moje:)
Poz..cure, molim vas inf. nakon SD odlučili smo se za VV, i zvala sam sestru za prvi pregled kod dr.A i 07.11.12. smo naručeni poslije 10h, e sad trebam sve papire koje imam sa SD-a ponijeti sa sobom ili... ( pauzirali smo 2g ) nemam ništa friško.. dali će to biti pregled ili samo konzultacije, kakve su liste za ljekove? ( koliko se dugo čeka na njih ) oprostite na poduljem postu..:) ... i naravno čestitke svim suborkama i koje su uspjele.. i koje hoćemo.. :)
cure hvala svima!
richy vidimo se! znas li mozda dal na punkciju idemo tim redom kojim smo zapisane? mislim da prije mene nitko nije isao u lab...
sivka ponesi sve papire, vjerojatno ce te doktor pregledati uzv da vidi kakva je situacija i napisati koje nalaze moras ponavljati. liste za lijekove na vv nema, kad skupite sve potrebne nalaze kreces. i pripremi se na cekanje na prvi pregled, velike su guzve.
bubekica, hvala puno na lijepoj vijesti uljepšala si nam većer!! nema beda za čekanje spremni smo na sve! :)
hrki hvala! opustit cu se, budem im pjevala :lol:
Tu ti se punkcije ne rade pod anestezijom.U 7;45 sestra prozove sve cure koje su za punkciju .Tada dobiješ dvije pikice (jedna za smirenje a, druga protiv bolova),nakon toga izmjeri svima tlak i do 8;45 ste slobodne tj.vraćate se u čekaonu. Nakon pražnjenja mjehura vraćate se u predsalu za punkcije i čekaš svoj red.
Što se tiče boli sve ovisi koliko imaš folikulića,nije isto jedan, dva ili više.Vjeruj mi sve se da izdržati jer ekipa koja je uz tebe je stvarno super .Ako si doktorova
pacijentica on radi punkciju, a ona priča sa tobom, drži te za ruku i obrnuto ako si njezina pacijentica.Nakon što si gotova sa punkcijom kažu ti koliko jajnih stanica si dobila. Zatim izlaziš iz sale i malo si odležiš na krevetu.
A gdje se nalazi ta sala? U petak i ja idem doduse na pregled, zelim vam vam svu srecu i da imamo samo dobre vijesti...
Cure sretno u petak! ~~~~~~~~ za što više js i što bezbolniju punkciju!
Ja vam se nažalost neću još pridružiti jer sam danas dobila kontracepciju na mjesec dana pa u prosincu postupak. Tužna sam, ali bit ću bolje sutra...
Odi na depilaciju i frizuru, to sam ja planirala u iducih mjesec dok cekam nalaz, a vidis kako me zeznulo, nisam nis stigla, sva sreca da postoje zileti :lol: