Ginger, nadam se samo da si se javila radi sata. a vjezbanje, ma daaaaaj polako. vrag odnia prišu.
uzivaj sa smotuljkom :kiss:
Printable View
Ginger, nadam se samo da si se javila radi sata. a vjezbanje, ma daaaaaj polako. vrag odnia prišu.
uzivaj sa smotuljkom :kiss:
ginger, draga tisuću poljubaca za vas :kiss:
i za moju summer povratnicu :kiss:
ja sam u suludoj gužvi na svim frontima, i nemam baš snage za Zuzku, ali sam zadnjih dana radila jogu sa Adriene i to mi je super. Dobila sam veću upalu trbušnih s njom nego sa zwow! A i psihički mi jako prija, jedino mi bude smiješno kad ona kaže nešto u stilu "budite svjesni zvukova oko sebe", a ja čujem svoga sina kako pjeva dok sjedi na wcu (jer uvijek zaboravi zatvorit vrata), kćer mi ukrala joga block pa se igra da je to rođendanska torta i pjeva "jeda jodedaaa tiiii", dok se opuštam mačka mi legne na trbuh :lool:
uglavnom, Flopi, mene ta ženska silno na tebe podsjeća, i po nastupu,a i fizički ti liči :)
spajka :-* jesam, zbog sata
frka me da ga ne zeznem
ma racunam da nista prije jeseni
dok se oporavim, pa selidba za koja dva mjeseca, onda ljeto....oduzit ce se...
tang :lool:
I mene, apsolutno!
Baš svaki put se sjetim Flopi i imam osjećaj da smo se podružile, i tako to bude u njeno doba, oko 6 ujutro :-)
Lili, čestitam!!! Bravo!
Ginger, pusa mrvi! Sat punim preko iphone priključka. Moram ga spojit na update, nešto mi šteka zadnje vrijeme.
bok cure, eto mene nakon tri dan sl.puta i tri dana odmaranja ...ovo mi je sluzbeno najduži rest nakon dužeg vremena..danas ubijam. iako imam raspored ubitačan ali nedam se smesti.
nemam pojma sta ću danas, neki bodyweight pošto sam ljenčarila. inače bravo za sve vas koji ste bili vrijedni!
Lili, čestitam! Baš ste smiješne s carica. :) Ginger, polako.
Magriz i kosulja :lool:
Ginger legendo ti zaboravila herniju :-) ja bih ti savjetovala da na you tubeu potrazis tutorials za svoj Garmin i lijepo te vodi.
ivana s mene je update zezao nedavno a onda sam izbrisala sve treninge sa sata (nasla negdje na netu) i proradilo je. Imamo isti Garmin pq vjerujem da ce tako i tebi.
ovdje je takoo toplooo,ljeto stiglo. Odoh jest i prodjirat malo.
ajmeee, koji compliment tang i ivana! :kiss:
ona je meni divna, spontana, topla i nekako autentična
ne liči mi na mene
al kad vi velite :lool:
Magriz lol na košulju!
Ginger, ja punim garmin na laptop
a nisam ga nikad s ničim sinkronizirala ni apdejtala, ma grozna sam za te stvari
jedva sam se odlučila interval namjestiti nedavno a imam ga pola godine :roll:
summer, polako, vidiš da to dobro ide kad si mogla i trčkarati!
jeste vidjele da nam je kiša u nedjelju?
uglavnom,ja se ubih ovaj vikend
vrt, trava, okućnica, trčanje, yoga, gosti, ma majko mila
vrti mi se u glavi...
sve bi a znam da ne mogu sve
i opet mi teško pustiti bilo što...
Sani hug!
Lili bravo za tvoje putešestvije!
Ginger, ja sam carica koja je tek nakon 6 mjeseci počela vježbati, ali nisam ti mjerodavna. Prije a ni tokom trudnoće se nisam bavila vježbanjem, ne kao sada. Povremeno bi to bilo sobno biciklo ili vijaca ali ne u kontinuitetu.
Prijavljujem ops resistance. Valjda sam se dobro odmorila pa nije bio strašan.
S njim sa započela zadnju sedmicu programa, i dalje ne znam sta ću. Tony mi je drag da bi se najradije vratila na P90X3, a Black Fire me privlači. Naravno, još me muči klupica :lool:.
Ajd imam par dana da se skontam.
Flopi bas si bila vrijedna. Dosta mi je bilo samo pročitati sta si sve radila.
Ajme dodje mi da ti dodjem u posjet s klupicom :lool:
Super je BF, probaj!
Prijateljica mi dala usb od 32 gb da joj snimim stogod za vjezbat, nije sve stalo od programa koje imam na laptopu :škartoc: :lool:
Ispričavam se na upadu, čitam vas tu i tamo i moram Ginger preporučiti Bodyfit by Amy i njen postanatalni program. Naravno, kad dođeš do faze za vježbanje.
Žena je isto carica i ima cijeli niz videa za "popravak" dijastaze/hernije. Treninzi idu postepeno, daje različite opcije za istu vježbu, zavisno od kondicije i faze oporavka i kasnije uz cardio kombinira uvijek i nešto za core. Uz nju sam došla od dijastaze kao rupetine, širine dlana, do 1 prsta. I pet dana u tjednu dižem se u 5 ujutro da bi odradila neki njen cardio+core od pol ure prije posla.
Još jednom, ne zamjerite za upad. Lijepi pozdrav svima!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
eryngium, samo ti upadni! ovdje su svi dobrodošli
Tang, potpisujem te u svakoj riječi, od gužve životne, do sličnosti Flopičine i Adrienne
Ginger, uživaj i ljubni malu mirišljavu Upsićku :heart:
bravo svim vrijednicama!
neka bude kisa. bar necemo umrijeti pd vrucine :)
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
BabyFit by Amy Post Natal Workouts: http://www.youtube.com/playlist?list...HH_TtMyhT2jLIo
Nadam se da sam dobro linkala, malo mi to preko moba teže ide. Trebala bi biti cijela lista postnatalnih videa al uglavnom svi ovi kraći od 10min su za core.
Ja sam mislila baš za hermiu, to nije izdvojeno?
Misliš da piše samo "za herniju" pa ispod lista filmića? To nisam vidjela ali ni tražila.
Ovdje je izdvojen taj set postnatalnih vježbi kao njena zasebna serija od nekih cca 15ak videa. U sklopu njih su ti samo za oporavak trbušnog zida i ima ih najviše. A i u dijelu cardio filmića se na kraju opet posveti vježbama samo za core. Tako da je meni cijeli taj set baš potaman. Sad se držim ovih cardio+core kombinacija. Nisam još spremna napustiti postnatalni program.
eryngium samo se ti nama javljaj pa ovo i je topic za vježbačice.
Potpis pod curke za flopi yogu :-)
Bas je smirena i draga..a takva nam je i flopi!
Lili, uzivaj!
Magriz, skroz te kuzim za kosulju.
Drvila sam opet danas po tatinom upperu, i odradila svih 15 serija.
Cisto da me boli sve drugo vise od grla.
J-la, pa kako ces se rastati od tony-a?
Mb, bravo za desetku!
Ginger, ljubi sve a posebno malu Ups :heart:
Sani :-P
Nemam pojma :lool:.
Treba mi nešto što ima pisani raspored, ne mogu birati dane kad bi upper a kad lower. Bas sam neka lijena po tom pitanju. Jillian mi se ne da, Insanity me odbija i sve što podrazumijeva razne vrste skakanja.
Skontat ću se do sljedeće sedmice. Valjda :lool:.
J-la, ja bas mislim da bi tebi tati 'sjela'
I nema tu vrdnja sad bi ovo sad ono. Evo ja ti napisem raspored :mrgreen:
Upper
Lower
Cardio & abs
Full body
Rest
Full body
Rest
Krenes redom od najstarijih treninga.
A kad smo kod tati, ja sam odradila upper i abse.
Od jucer sam fasovala upalu u dupetu, pa me zateze. Od dana prije gornji dio osjetim pa sam sada upper jer klin se klinom izbija. Valjda. Sutra cu vam znati reci :lol:
Eryngium, dobrodosla :-)
Magriz i sani, rikavam :lol:
Sutra citam, veceras samo prijavak,tabata hiit(8 rundi,4 vjezbe ,20/10)+ 4X100j.rope,50jump.jacks sa bandsom.
Hvala na dobrodošlici! Baš ste drage! :*
Nova dobrodosla!
Zhang :mrgreen:
Sejvam ovi tvoj raspored negdi za kad se nakanim vjezbat s Tati.
Jucer rest. Dosla kuci iza 19h a maza se zalio na glavobolju, skontam tek poslin da ima fibru :/
Pa sam lezala s njim umisto da vjezbam. Ali ionako je bilo vrime za rest :)
došla prijaviti da sam i muža nagovorila da ide sa mnom na trening. i to odmah na military pro :mrgreen:
zaključak je da sam izdržljivija od njega :mrgreen:
zadovoljna sam.
MB :lool:
kisa, u nedjelju. ako bude padalo prilicno sam sigurna da ja necu trcati. nije mi o glavu. icu dalje al trcati po kisi :nope:, prevelik sam hedonist za tako neku vratolomiju. prije god dvije i bi, al ove godine teeeeeeeeskooooooooooooo.
eryngium dobro dolsa. ovdje se ne upada, ovdje se uskace i nastalja skakutati ;)
Angi naravno da si izdrzljivija od njega, ja bih odmah to potpisala, iako ti ne znam muza.
eryngium, dobro dosla!
Zhang, hihihi, jesam zla, al volim procitati da imas upalu :-P
Sani :lol:
Mogi ti reci da teniska loptica cuda radi za upalu. Ne osjetim nis vise danas.
Ali jucer sam bila svjesna velike vecine dijelova tijela :lool:
pozdrav djevojke!
ja sam došla prijaviti svoje 1. službeno trčanje u sklopu rekreacije (jB2B ne računam, to je bilo više za sportski duh s ekipom s posla)
jučer sam imala rutu cca 3 km total (dosta sam trčala, jedan dio brzo hodala), za početak odlično!
poslije sam doma odradila još malo snage prema vlastitom nahođenju...
pokušavala sam ukalkulirati što i kako, pa kad je već počelo sad lijepo vrijeme, zašto ne iskoristiti!
i prijavljujem subotnju kofi s Rahelom! podružile se, popile kavu, zaključile kako je svijet mali... 8-)
klinci se skompali i već dogovaraju daljnja druženja... :lool:
danas doma snaga, poslije folklorna proba pa će tamo biti cardio...
sutra planiram plivanje dok mi je malac na treningu na bazenu...
baš sam se odlučila trgnuti s obzriom na probleme s križima
bravo za sve odvježbano i otrčano!
cure :-*
eryngium hvala!
treba ovaj link zakeljit tamo na temu...
zhang, a kaj radis s tom teniskom lopticom? kak masiras?
spajka hedonist :lool: I hear you, sister!
mb, selimo par ulica dalje :mrgreen:
u novi i veci stan
Jadro, super je bebuska, uzivamo skroz :-)
puno ciki i puno spava, seke bi ju samo navlacile...jadno dijete, lol
sad mi nije jasno zasto sam se ukakila od straha kad sam saznala da sam trudna :lool:
mislim, znam, al opet...predivna je i sve se isplatilo :heart:
Ginger, imas ovdje:
http://athletestreatingathletes.com/...uscle-massage/
Boxica, sto je s krizima?
U principu, bol u lumbalnom dijelu je (izmedju ostalog) poslijedica slabog gluteusa. Jacaj dupe :mrgreen:
Spajka, ne zezaj! Po kisi ti je puno lakse nego po suncu, vjeruj mi. I meni je dugo u glavi kisa bila bauk i nije da bas idem na trcanje ako vani pljusti ali za utrku kisa je spas. Idealno bi bilo oblacno i oko 10 stupnjeva. Ali ako treba birat kisa ili zvizdan, nema sumnje.
Jutros, prije kise :mrgreen:, 8km, 5:41, HR 159, ne vjerujem svojim ocima, mislim na puls.
Zhang i Sani, skroz ste lude s Tati, kako se rasturite svako malo!
sve znam, jačati trbuh i dupe! 8-)
ma prije 15 godina mi je disk iskliznuo uslijed nošenja teških stvari i sad kad god je nezgodan pokret, pomakne se i sve boli...
i ako se zapustim (evo sad zadnje je dva tjedna) počne boluckati...
ako zapuštanje traje dulje, onda se uštekam obavezno i moram na fizikalnu...
ivana s wow pace i puls :naklon:
meni se nikako ne spusta ispod 167 a i to je super, najcesce je preko 170 :/
i ja se nadam kisi, bolje nego sunce.
spajka :lool:
osusit ce se tenisice, ne brini :)
a ako bude sunce stvarno ce bit zvizdan u tu uru. ja sam prije dvi god na wingsima po oblacnom danu izgorila ko nikad u zivotu :lool: