hvala ti, nadam se da će i kod nas biti tako :)
Printable View
gdje kupiti odjeću za dečka 13g. sa jačim ramenima, guzom i nogama (ne debelog). sve majice su mu uske u ramenima i oko ruke s predugim rukavima isto tak i hlače. isto tak gdje kupiti odjeću za bucmastu curicu 9g? gdje god pogledamo sve je nekak usko s dugim rukavima i za jednog i za drugog.
Mi smo kabanicu za klopanje kupili u Sparu ...30-ak kn je bila.
ne znam tko je mc, ali mom su do nedavno i te uske stvari bile preširoke. Sada se malo popunio. Kod cure je obrnuti problem.
To je kod ponude naših dućana loše - nema izbora za različite konstitucije, što za odrasle što za djecu
I ja se slažem s curama moj 9. godišnjak je jači, ali nikako nije debeo, ali nema šanse nać hlaće, gore su mu u struku preširoke (naravno 14-ica), a dolje ih jedva navuče kak su uske, katastrofa. Košulja 14-ica u ramenima ga steže, sva se ježim, moram ovih dana u nabavu obleke za prvu pričest (niš posebno neka lijepa košuljica i tamnije hlače keperice, ili nešto slično), a sve kaj sam dosad gledala 0 bodova, poludit ću. Za školu još nekak nađemo jer je gosponu najljepše u trenirkama , al za ovakve prigode je katastrofa.
gdje da kupim pamučne deblje tajice za curu 9 god.? ovo sve što sam našla sa dosta tanke
Gdje kupiti nepromočivu pregaču za curu od 17 mjeseci?
Vrece za sjedenje sa stiroporom, kozne... Di su dobre?
Jel valjaju te, ima li tko iskustva s njihovim?
Danas je moda tih uskih krojeva pa ako dijete nije vitko ili mršavo nema šanse da nešto nađete u dućanima osim da pogledate u NAMI, MANI i moj prijedlog su vam (barem za trenirke, tajice, pamučne majice) dućani koji prodaju šivanu robu tipa TOM-GRAD u Maksimirskoj a često vam se takva roba prodaje i na štandovima tipa Borongaj (ukoliko ne zazirete od takve kupnje).
Ja sam se uvjerila da su veličine dovoljno velike i komotne a i cijena je pristupačna, a pamuk kvalitetan u pravilu (govorim o šivaonama).
S2000, vreće, prije koju godinu uzela ih u Emmezeti i još uvijek su super.
Mojca, ja sam prije uvođenja dohrane Gigi kupila gumenu...pa nije pregaču, nije ni kabanicu (nema kapuljaču), nešto kao kutu, s rukavima, iza se kopča, od Baby Bjorna u Baby centru. Tek sad joj je dobra, obukla sam joj je neki dan kad sam pokušavala biti kreativna majka i, kao, igrati se onim tvojim bojama, ali nisam znala što se s tim točno radi, a ona me blijedo gledala zašto sam joj sprljala prste pa ih je brisala u tu kabanicu pregaču :) Uglavnom, preporučam je :)))
ima li gdje u ovo doba godine za lupiti povoljnih ruksaka za školarca
Imaš u Mulleru i torbi i ruksaka, sad trenutno imaju i dosta modela na akciji.
Ak je za ozbiljnijeg školarca, sportskih ima Hervis.
hervis baš mi nema ponudu bila danas.
Narodne novine imaju ruksake/torbe na sniženju
viš viš tam bi se trebalo odšetat, fala.
sad gledam njihov web dosta tog nedostupnog, moram u grad po viđenju videti
zna netko gdje ima povoljan plastifikator? ne treba biti skupi, treba mi za kucnu upotrebu, i folije bih odma kupila.
cula sam da zna lidl imat povoljnih, sad gledam njihovu ponudu na netu i nigdje ne vidim..
pa ako netko zna / vidi povoljne plastifikatore molila bi da javi
Gdje bi se mogle kupiti one zmije od cvrste spuzve koje klinci koriste za plivanje? Trebaju nam za podmetanje ispod autosjedalice Kako bi napravili pravilan nagib. Zvala sam baumax, pevec, hervis. Svi Oni to drze samo ljeti. P.s. nisam iz zagreba
Tražim fora tika - taka budilicu. Trebam prijedloge (osim urara)...
Drvene štapiće za potiskivanje kožice na noktima? Prije ih je bilo u Sephori, više ne mogu naći. Tražila u DM-u, Irisu...
Djecju trenirku ali da je izvana onako suskava a unutra podstavljena pamucnim materijalom. Naravno i da je povoljna do 200 kn
Hvala svima. Zaro, bas idemo u mueller pa cemo pogledati.
Jel ima negdje za kupiti kisne hlace za curicu 4g a koje nisu podstavljene već samo običan šuškavac s gumom dolje i naramenicama gore? Treba mi kad idemo u vikendicu, dosta je blatno i onda je dijete blatno od glave do pete, pa bih trebala nesto sto se lagano samo navuce na obicne hlace i gumene cizme. I da taj komadic jeftinog suskavca ne kosta 100+ kn
Gdje ima odvojeno za kupiti ona spužvasta navlaka na čičak za volan bicikle, gledam po web shopovima kojih ima more a toga nema, ili bar ja ne znam kako se to zove pa ne mogu naći?