Stiperica rijesena,hvala bogu!!Sada treba samo sto mirnije docekati petak ujutro?!?!Ako ide prema upisu u labu...ja sam tek 5.po redu!!grrr...kako to docekati?!No,i to ce proci!
Printable View
Stiperica rijesena,hvala bogu!!Sada treba samo sto mirnije docekati petak ujutro?!?!Ako ide prema upisu u labu...ja sam tek 5.po redu!!grrr...kako to docekati?!No,i to ce proci!
Eva133 i hrky...hvala vam curke na pozitivnim vibricama!!!hug,hug!!
tina, ako ideš na pregled onda ne ideš u salu već u sobu kod dr. Sad više nisam sigurna jel ti to prvi put da si gore, no kad dođeš na VV ideš na 2. kat i čim izađeš iz lifta dijagonalno u samom kutu je soba od sestara kojima se trebaš javiti. dalje će ti sve sestre reći.
to je bilo čisto informativno... :) nije mi prvi puta da idem, nadam se da će mi ovaj puta reći da krećemo u naš prvi postupak... :)
Ako sam sve dobro popratila, sutra je veselo dopodne na VV! Držim vam svima fige, saljem puno dobrih vibrica da sve bude točno onako kako si priželjkujete. Što manje boli, što kvalitetnije js i ogromne bete uskoro!!! :)Sretno svima!!!!
marincezg po mojoj procjeni 7-8 punkcija, 6-7 transfera svaki dan, al to je samo okvirno...
Je počele su velike gužve,cure svima sretno!
sretno cure sutra na punkciji:)
Cure, mislim na vas! Nadam se da će sve biti poprilično brzo bez obzira na gužvanac... Sretno svima!!!!
drage curke možda sam off topic, ali trebam vašu pomoć!
Na uzv prije 4 dana mi je dr ( moj lokalni ginić) vidio cistu žutog tijela veličine 15mm, ja bi trebala dobiti u ponedjeljak i krenuti s 2x menopura od 2-6 dc!
Jel imao tko iskustva s tom cistom? Jel smijem uopće s njom u posatupak? MOLIM VAS; BILO TKO!?! NEKAKAVA SAVJET I ISKUSTVO!
mare, ja ti nažalost ne znam ništa o takvim cistama, no nadam se da će ti već netko od cura znati pomoći. sretno!
da vam se javim, lijepe moje, punkcija je prosla ok, radila je doktorica, dr. a. nije bilo, dobili smo 10 oocita :-D sutra u pol 9 zovem da vidim kakva je situacija. ljubim as sve i hvala na vibricama.
bubekica, pa to je prekrasno!!!!!! Držim fige za ODLIČAN tulum u labu i da ti dr. sutra kaže prekrasne vijesti! Držim fige da sve bude onako kako si i sama želiš!
Mare85 lutealne ciste nisu rijetkost, najcesce nestanu sa menstruacijom bez ikakvih smetnji (pogotovo kad je ovako mala kao kod tebe). Ovdje mozes procitati malo o njihovom nastanku http://www.cybermed.hr/centri_a_z/ci...sta_na_jajniku.
Vjerojatno bi trebala provjeriti prije stimulacije je li jos tu, ali ne vjerujem da ce biti ikakvih problema.
Evo i ja sam ziva,punkcija obavljena!!Dobila sam 7 jajnih stanica!Sutra takodjer kao i bubekica zovem gore da vidim kada mi je transfer?!!veliki pozdrav svima!!
Richy, odlično! I ja sam imala 7! Želim ti veliku betu za cca 14 dana!!!!
Bubekica,Richy odlično.Sada navijamo za nezaboravni tulum u labu:klap:.
Evo konacno stigla doma, nakon par sati cekanja... Blago mi je povisen prolaktin i moram vaditi nakon toga se javljam dr. za kontracepciju i postupak... Ipak necu biti izuzetak... :(
123beba,hrki....hvala vam curke na potpori!!
Cure, ima li novosti oko licence??
Licence za sto? Za smrzavanje imaju vec cca mjesec dana.
E to ne znam. Mi smo bili moguci kandidati za tesa, pisalo nam na kartonu, ali paralelno s mojom punkcijom. Mozda najbolje da nazoves i pitas iduci tjedan, znam da su prije 10ak dana dobilo novu prostoriju za smrzavanje.
Aha, tesa i tese nije isto, nemam info za tese, sry.
Mi imamo punkciju i rekla mi je jucer da ce paralelno i mene i njega punktirati... Da nema nikakvih problema...
može broj mobitela dr.A na pp,ako netko ima.
hrki jesi nabavila broj? jel sve u redu?
ej bok...
evo da se i ja uključim