Vrci bravo
Printable View
Vrci bravo
Hvala svima, ali ja ću samo reći bravo i za Betaplus
Dr kaže da je ostalo na biologiji, tu se više ne može ništa.
Vrci bas sam sretna da si se javila sa dobrim vijestima. Od srca ti zelim da uzivas u trudnoci do kraja.
Draga Moe avatar ti je medeni :zaljubljen:
Bila sam uzbudjena cijeli postupak, sve dok nisam ugledala minus na testu, ponovit cu sutra ali hmmm...sto raci nego da ne odustajemo.
Hvala Moe al ovaj postupak je u proslosti, sad u nove pobjede.
Jao dreamgirl jako mi je žao :(
U petak sam primila brevactide danas radim test clearblue i pokazo mi je + ne mogu disati, tresem se ,jesam li stvarno ulovila bingo
Zima TO JE TO! Cestitam!
Hvala ti
Evo da javim, danas na 6+1 bebi kuca srce :-)
Jep :-)
E koliko je tvoja bebica bila velika na 6+1?
piše u nalazima EO=3,8mm, ŽV=3,4mm
moja beba tada nije odgovarala veličini za 6+1, bila je manja, ali već na slijedećem uzv je prešišala očekivanu veličinu. jučer je uzv pokazivao 17+4, a bila sam 16+6.
Nemoj se previše zamarati s veličinom.... bude to sve došlo na svoje :yes:
Meni je žumančana 3,8mm, beba 4,3mm. Ispada da je sve u redu
Sad se lakše diše
Bravo, Vrci.
Želim ti dalje puno sreće i školsku trudnoću!
Vrci, bravo! sad uživaj
Vrci super!!! :-D:-D:-D:-D Uspjela si konačno! :mrgreen:
Jedan cilj postignut, idemo dalje :-D
Vjerujem da će i vama promjena goditi, samo hrabro naprijed
Vrci čestitam :-D :-D:-D sretno do kraja!!!!!!!!!!!!!
Moja beta je 559
Zima77 :-D
Vrci :klap: za junačko :heart:
Zima77, sretno dalje
Zima!!!!
Zima77 lijepa vijest, sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrci i Zima čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bok svima :)
uskoro sam u postupku u Beti+ i na popisu svega sto im trebam donjeti prije samog postupka je i potvrda o izvanbracnoj zajednici ovjerene kod javnog biljeznika. sad vidim na mpo topicima da se pise da tu potvrdu obicno traze samo na VV... jel ju mozda netko od vas donosio u Betu? ajde da je jednom dovoljno, ali bas za svaki postupak...hmm
koliko ja znam, u svim klinikama se mora donijeti ili vjencani list ili ta potvrda, ako ste u izvanbracnoj zajednici
mi jesmo nosili vjencani list
ja sam je nosila u Betu plus, na njoj treba pisati nešto ovog tipa:
OBRAZAC IZJAVE O IZVANBRAČNOJ ZAJEDNICI
Radi ostvarivanja prava na medicinsku oplodnju, slobodnom voljom izjavljujemo da živimo u izvanbračnoj zajednici kao životnoj zajednici neudane žene i neoženjenog muškarca, te da niti jedno od nas ne živi u drugoj izvanbračnoj zajednici u smislu Zakona o medicinskoj oplodnji.
Mjesto i datum:
Ime, prezime i OIB izvanbračnih drugova:
Potpisi izvanbračnih drugova:
i odnijeli smo je samo prvi put
sushi,
ovo što traže na VV jest ovjerena izjava na pristanak postupka medicinski potpomognute oplodnje.
sve klinike traže vjenčani list ili kod izvanbračnih partnera ovjernu izjavu o zajednici.
hvala vam! sad mi je jasno da se to na VV odnosilo na drugo :oops:
vec sam ju potvrdila, tnx tetadoktor...samo mi nije bilo jasno zasto bi se donosila svaki put. znam da su sanse za uspjesan aih male, pa vec racunam na vise postupaka
naravno da cu javljati novosti :)
Pozdrav!
Dugo me nije bilo...
Imamo u planu krenuti u nove pohode po drugu bebu pa me zanima od cura koje su nedavno bile kod dr.Lučingera, koliko se ćeka na postupak i kada je on na godišnjem odmoru ako neko ima info.
Hvala
Koliko znam, on je na godišnjem do kraja kolovoza. A mislim da kod njega nema čekanja, odmah možeš u postupak, ako sve imaš što je potrebno :-)
Vrci, hvala.
A ni neznam sta sve treba. Imamo sve papire po milinovicevom zakonu, ave potvrde i sva cuda. Nemamo samo nove nalaze, briseve i ostalo sto treba, ali to smo u mjesec dana gotovi.
Znaci on je sad na g.o.?
I ako znas, kolika je cijena ICSI stimuliranog postupka. Bila je kad smo mi uspjeli 9.200,00kn. Jel to sad sta poskupilo ili nije? Nadam se da nije, ali sta je tu je. Vidim da si i ti bila kod njega i to u potpisu pise da ste uspjeli iz prvog puta?
Uh, sad sam vidjela da je Betaplus!!! Prebrzo pisem ;-)