Analoneta,bas mi je tesko citati tvoj post,svaka cast vama na tolikoj snazi..
~~~~~~~~~~~~~~za vasu bebicu i vas.
Printable View
Analoneta,bas mi je tesko citati tvoj post,svaka cast vama na tolikoj snazi..
~~~~~~~~~~~~~~za vasu bebicu i vas.
Sonja29 hvala:zaljubljen:
Bab sretno do kraja....Zelim ti skolsku trudnocu:klap:
Analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbolji moguci ishod
Sto se nase MPO price tice,bila sam spremna ici u postupke sve dok fizicki mogu izdrzati(zdravstveno nam placa 6 postupaka stimulacije,FET i embriotransferi se tu ne racunaju),tako da sam imala jos ''fore'' da pokusavam(iskoristila sam dvije stimulacije).Postavila sam to sebi kao neki cilj prema kojem idem i sa svakim neuspjehom nada je bila manja ali tvrdoglavost veca(ovan:lol:).
Mury, svaki dan si popi jedan jogurt sa probiotikom....
strategija i analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strategija, analoneta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najbolji moguci ishod
Hvala cure na savjetima! Evo sinoć stavila prvu vaginaletu, i već je danas osjetno bolje. Ma rješit ću se ja tih gljivetina:-)
Jučer sa 25tt carskim rezom rodio se jedan mali borac od 890g i jedan anđeo koji nas čuva sa neba.
:-(:yes:Strategija zao mi je zbog malog andela i saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca
Strategija, čestitam tebi i tvom dragom na vašem malom borcu! Žao mi je malog anđela... neka vas čuva sa neba... Želim vam da brzo rastete, dobivate na kilaži, da sve bude kako treba i da čim prije možete svi zajedno uživati u svoja 4 zida! Nadam se da si nam ti dobro. Drži se i javljaj kad budeš mogla da znamo kako nam napredujete!
strategija, žao mi je zbog anđela :love2: :cry:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za malog borca
želim ti brz oporavak
draga strategija, neizmjerno mi je žao :cry:
držite se, a malom borcu milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Draga Strategija, jako mi je žao za malog anđela:(
A malom, velikom borcu šaljem svu snagu svijeta da lijepo raste i svakim danom sve više uveseljuje svoje roditelje i braću.
drž'te se a tebi želim brz oporavak od carskog
draga strategija, iskrena sućut za malu mrvicu :cry:
puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za drugog malenog borca, da izdrži i napreduje uz svoje hrabre roditelje :heart:
s vama smo u mislima i molitvama :love2:
draga strategija žao mi je zbog malog andjela...iskrena sućut!
Malom borcu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da napreduje i da što prije dodjete doma :love2:
Strategija :love2:
Žao mi je radi anđela, a malenom borcu puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve onako kako ste zaslužili :heart:
Draga strategija, žao mi je zbog malenog anđela :-(, ali on će vas sada čuvati!!! A malenom borcu želim što brži napredak i da čim prije budete svi skupa u toplini svoga doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
strategija jako mi je žao zbog vašeg gubitka, ali čestitam na malom borcu i šaljem puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije dođe kući
strategija jako mi je žao zbog malog anđela :-(
čestitam na malom borcu~~~~~~~~~~da bude sve kako treba i da što prije dođe doma! :-*
strategija grlim do nebaaaa..........cuvajte svoju maluuuu mrvicu da se izbori za sve na ovom svijetu...........a miša mu malog................... i :angel: za malog anđela da cuva svoju krv u inkubatoru....ljubim
Strategija.... Zao nam je zbog male mrvice.... A drugoj hrabrici i tebi puno srece i da se sto prije oboje oporavite!!!
draga strategija ne mogu ti opisati koliko mi je žao zbog malog anđela :cry::cry:
a malom borcu :heart: šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude jak i da mu mali anđelek pomogne da što prije dođe doma svojoj obitelji
a tebi i tm-u želim da budete hrabri
mislim na vas :love2:
Strategija, draga, iskreno mi je žao :love2:, želim ti da se što prije oporaviš, a malome borcu da se bori i dalje i napreduje:heart:
strategija, jako mi je žao zbog malog anđela :love2:... mrvici borcu šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ da što bolje napreduje i što prije dođe kući. držite se!
Strategija žao mi je za malog anđela....a malom borcu puno snage i neka lijepo napreduje. Tebi i tm da se drzite i hrabro dalje
zao mi je zbog drugog anđela :( :( cuvao je u trbuhu svog brata -seku a dalje cuva s neba <3
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti saljem za tvoju mrvicu da se izbori i bude velikaaa zdrava bebura ,
javljaj nam kako napreduje, mislimo na vas
pusa drz te se
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strategija - jako mi je žao za malogha anđela :(
I sad od sveg :heart: vibram za maloga borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka raste i napreduje mami i tati pred očima, da bude velik i jak! Mislim na vas
Žao mi je zbog malog anđela a palčiću svu sreću svijeta želim!
strategija,iz dubine duše vibram da se maleni borac izbori i da svakim danom napreduje sve više i više~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka vas mali anđeo čuva sa neba...
čestitam i vibram za malog borca! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako mi je žao zbog anđela :cry:
držite se
strategija cestitke na malom borcu i iskrena sucut za malog andjela. Zelim vam brz oporavak:yes: