Svi smo mi individue i priroda nije 1+1=2... na temelju vlastitog i iskustva cura oko sebe..
Printable View
Svi smo mi individue i priroda nije 1+1=2... na temelju vlastitog i iskustva cura oko sebe..
Mare nije ovo islo tebe niti bilo koga drugog.
To ja samo svoje misljenje iznosim...razmisljam na glas.
Al ovo sto govoris si u pravu za implantaciju. Mozda cak i 4 dan vec krene polako.
Kod tebe ako je i bila ajmo reci malo zakasnjela implantacija morala je zavrsiti 9 ili 10 dan pa ti je zato i test negativan.
Kako ono ide...kad se zavrsi implantacija u krvi se odmah pocinje beta luciti a kucni test tek drugi dan moze pokazati pozitivno.
Ma joj sanjka znam, oprosti. jbg zivci igraju pa me sve zivo smeta. Bar se mi ovdje razumijemo.
Evo dobila sam uputnicu za betu od soc gin tako da necu ostati samo na kucnom testu sutra.
Mare, bond i sve curke koje sutra vadite betu... sretno i nek bude lijepa brojčica ...
Evo jos jedne cekalice, mene vec strah radit testove jer su me puno puta razocarali, nekidan 10dnt (3dnevni) negativan, nadam se da je stvarno bilo prerano, sutra ponavljam ako skupim hrabrosti
Drzim fige svima sutra koje idu vadit. Ja cu po skolski kak su i trazili dr.u cetvrtak!
curke, koje ste u međuvremenu dobile plusiće i čule srce - čestitam! :)
žao mi je zbog negativnih beta :(
željkica, ti muku mučiš vidim ja, nikako na zelenu granu. s obzirom da ti je beta bila tak niska od samog početka i sve, ja stvarno mislim da se radilo o kasnoj impalntaciji i da zato sad nisi čula srce. ne sumnjam da će za 10 dn sve biti super :)
1latica i laine - drago mi je da sve ide super! :-D
ja se uskoro pridružujem čekanju bete, moj polip od prošlog ciklusa, nakon stimulacije, ipak nije bio polip nego ugrušak, koji se očistio s ovom menstruacijom (koja je trajala dobrih 8 dana), sad sam na 12dc, danas bila ovulacija, pa idemo po dva smrzlića u petak :-D
Može. Implantacija se događa do 12 dana nakon ovulacije (a možda i koji dan kasnije, sve je to otprilike).
http://www.roda.hr/portal/trudnoca/p...-trudnocu.html
Tako da i u Željkinom slučaju još ima nade.
Željkice, pitaj Dr P da ti ispriča priču o bebi čija fotografija nikada ne napušta onaj kutak Cito beba, dok se sve ostale s vremenom mijenjaju. Mislim da ga zove Superman :-)
Čuda se itekako događaju (i u medicini) i držim čvrsto :fige: da je ova beba u tvom trbuhu jedno od njih
Dobro jutro, cure. Vidim da je objavljena samo jedna moja poruka, iako ih je bilo dosta poslano. Izvadila betu, 0. Zelim sreću svima vama koji čekate.
11dnt, Cekam vađenje krvi, ali ujutro mi je krenulo nesto smeđe pa mislim da ce doci m.
Otisla i ja danas vaditi betu. 11 dnt 3 dnemb... ovi Testovi me izludjuju i neda mi ih se vuse raditi... radje cu vaditi krv vise puta. Ujutro je test bio pozitivan ali svijetliji nego jucer i jednostavno nemam vise snage za čekanje. Sise mi napuhnute, temp stalno oko 37 ... predvecer mi je mučno malo... nist... cekamo 12 i prvu betu... nadam se da ih bude vise u rastućem nizu
Cure vibram za pozitivne bete ~~~~~~~~~~~~
Bernica bit ce toosuper!
Mimi kako si ti?
Drzim fige za rezultate...javite...
Cure sretno, nadam se velikim betama! !!
Cure moje, jutros test negativan. Ali slusajuci svoj instinkt ja otisla vaditi betu. Moja beta je 85!
Znam, ni v rit ni mimo, u klinici kazu da moze biti dobro, ponoviti betu za 2 dana. Sad vibrajte da u petak bude oko 200!! Agonija se nastavlja.
Ajmeeee jao :)
Koji dpo?
Mare po meni je to ok. Za 2 dana ces vidjet dali se dupla to je bitno. Vidis kak su testovi nepouzdani!
Bravo mare.... ma to bu super. Poduplat ce se sigurno. Koji si test radila? Sve me vise zivciraju ti Testovi ... najbolje vaditi krv i gotovo ...
Ej cure.Citam i cekam vase visoke bete od ranog jutra!!!!Ja vadim sutra.Danas lagani bolovi u maternici a nikad me ona ne boli nego samo neki od jajnika pred mengu koja bi po skolski trebala u petak.Imam laganooo blago smede.Sutra cu sve znat na cemu sam.
Mare 157 koji je danas dan?
Mimi i meni je danas pocelo malo smeđe..sad cekam nalaz..ali mislim da ce biti 0 posto je vec nesto krenulo..
11 dnt 3dn emb ili 14 dana od punkcije.... Beta 110.28... ponavljam u petak.... Uf... idemo dalje
Danas mi je 12dnt dvodvevnog 4 stanicnog zametka. 27.dan ciklusa, i 14.dan od oplodnje.
bernica i mare, super su vam bete! vibram za duplanje objema!!!
dobre su to bete
vibram za duplanje
Ma bravo cure~~~~~~~~~~~~~~~
I ja se pridruzujem vibrama i duplanju bete :)
Bernica sad vidim tvoju betu! U istom smo sosu ;) Samo nek se uduplaju do petka i to je to!
Sad sam ponovila test i evo vidi se blaga roza crta, jedva vidljiva. Kupila sam ih na cocooncenter.eu i pise da citaju betu od 20 pa na dalje. Pogledam koji je i javim vam. Jos je pisalo da je za ranu dijagnostiku.
A da vi znate koji šok sam ja dozivjela. Jer ja sam otisla po negativnu betu tj., onu gdje pise <0,5 I kad sam pogledala nalaz skoro sam se srusila, ruke mi se pocele tresti, ono aj bok! I znam ja da je to mala beta i da nije dobro, sve ja znam na zalost, nacitala sam se toga, ali evo je, 85!! Ima nade.
Ne znam da li smijem saviti link. Test je Gtest Screen i čita od 25, a ne od 20 kako sam napisala.
Evo link
http://www.cocooncenter.co.uk/gtest-...est/17853.html
Mare pa bete su nam ok za tak rano... ref vrijednost za 14dana od ovulacije je 17-119... tak nekak... znaci da je super. Bitno je da se dupla...