lili,zvuči ludnica! baš mi je drago da si uzivala!
ja veceras kao i planirani lower od tati. satrala me..satrala! morala sam malo modificirati, krenula sa ktb od 12kg(umjesto šipke) pa prešla na 8 da bi zadnju rundu odradila bez. nije išlo!
Printable View
lili,zvuči ludnica! baš mi je drago da si uzivala!
ja veceras kao i planirani lower od tati. satrala me..satrala! morala sam malo modificirati, krenula sa ktb od 12kg(umjesto šipke) pa prešla na 8 da bi zadnju rundu odradila bez. nije išlo!
lili amaterko. vec godinama idem s djetetom po crnim stazama
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
ahoj curke!
evo me, ustala sam se umornija neg sam legla
neke snove iscrpljujuće sanjam, ali sam sremna nakon kave za bodyshred!
jučer je bio odmor, a umrila sam se od kojekakvih gluparija, milsim da sam trebala baš pošten trening odraditi da to izbacim
sutra samo yoga s mojom dragom Adriene
I odlazak frizeru, imam neki događaj za odraditi
u ned. wingsiiiiiii!
baš se veselim svemu!
vama, kavi, trčanju, atmosferi!
Sani bravo za tatine vježbe
ja se umorim nju gledajući, ali jednom ću se odvažiti da je započnem
tražit ću te preporuk odkud početi
jednom
Lili super da si tako uživala, to meni i je u tvom điru, što otkačenije to bolje!
sretan ti put draga I lijepo se provedite!
mb nek je maza tvoj bolje
Spajka ja sve mislim da ćeš ti probati u nedjelju i po kiši trkati
kad upadneš u tu priču i energiju, povuče te!
koliko nas dolazi, ajmo postrojavanje
ivana s
spajalica
Nera
mb
zhang
Sani
plima
magriz
kjb
Jadranka
flopica
valjda nisam nikoga zaboravila
Dobro jutro svima, a posebno vrijednoj flopici (javljam se na prozivku). Kako si sve super sazela, hvala ti u ime svih zaboravnih-ja kad citam cesto moram koju stranicu unatrag da sve pohvatam.
zaboravih prijaviti jogu s adrienne neki dan, bas mi je bila super.
lili, iz tvog opisa se vidi da si bas uzivala. Sad sretan put natrag, pa vikend obaveze i onda london, jeeeee
al isto mislim da ce ti faliti trcanje s nama. I ja sam na tvom tragu; jucer oni sve fino organizirali, razgledavanje krasne budimpeste, klopica, ugodna muzika, a ja svako malo odlutam mislima gledajuci trkace. Grad bas ima trkacku vibru.
I rahela dolazi! Ako se nije sta prominilo.
Flopi :love: i ja zadnjih dana sanjam neke intezivne snove :/
Nadam se da ti je trening pomogao da se ispuses :kiss:
Tigric i sani bravo za vjezbanje s Tati!
Kjb super!
mb ne da mi je pomogao, nego sam sad čisti zen
mislim da me danas ne može zaboliti ništa vise od ovog jutrošnjeg- wo 4 escalate (:puj:puj) :lool:
rahela :-D
kjb na tvoj opis trkačkog ovisnika :zaljubljen:
prema talijanima (a njihovoj prognozi najvjerujem) kisa ce padat do~ 15h
no, neka jednom i wingsa po kisi
prijavak bazen. 1550 tehnike i tempa
istekao mi edit. promijenili su. kisa do 8
bravo za trkačice, čestitam na volji!
mm i dalje ide sa mnom na treninge, iako puše i stenje, ko neki vepar je među nama ženskama jučer bio :lool:
ma ne smijem ga ni pogledati jer prasnem u smijeh, ali što vrijedi kad ga čujem :lool:
al zato on sad mene gleda s divljenjem :sp:
angie super :klap:
moj je isto jedno vrime isao samnom pa je onda odustao :/ morat cu ga na zimu opet natjerat!
ja bi radije kisu nego sunce ali vec vidim morat cu sve varijante odjece ponjet sa sobom :lool:
Angie, rikavam na opis muza :lol:
Samo neka i dalje s divljenjem gleda.
Tigric, bravo za lower, s obzirom da je Tatin uopce me ne cudi da si na kraju maknula girju.
Flopi, super za trening, a yoga ce te fino opustiti za nedjelju.
Meni ne smeta kisa, jedino znam da cu trcati malo opreznije, cisto da ne zeznem koljena. I naocale ce mi bit non stop mokre : coravakoka:
Uzet cu si dovoljno robe za presvuc i to je to.
Mb al te varijante odjece, ajd meni neiskusnoj pojasni...
Jer ja planiram tajice i majicu bez rukava.
Suskavac mi se uopce ne svidja.
Mislim da je spajka pisala, o tom nekom osjecaju keljenja po kozi, brrr
ma kakvi suskavac, necu suskavac :lool:
ne, nego razmisljam, ako bude kisa radije cu majicu kratkih rukava. ako nece bit kise obuc cu neku bez rukava. za tajice isto ne znam, imam
jedne do koljena, mogla bi njih. ali evo jutros je kisa i 11c :/ tako da cu ponjet i jedne duze pa odlucit tamo.
ja cu uzeti sebe. a ostalo sta natrpam :lool: bitan ce mi biti samo novcanik, jer ako pada koliko to koktela dodje dok se vi vratite :lool:
spajka :lool: :lool:
opet ispravak :mrgreen: krivi grad sam gledala. u zd je kisa do nekih 14h. ali lagana
suskavac nikako ne nosim. tajice kratke, majica kratkih rukava i ouno suhog i toplog u gepeku
spajka lajkam koktele
ajme summer, jučer sam bila u gužvi pa nisam vidjela poziv...da jesam, ja bi ti pravila društvo!
lili super za park, mi odemo redovito obiteljski, zadnji koji smo bili je između Petrčana i Zadra prošle godine
iiii svi uživamo!
ja prijavljujem bazen jučer, dobrih 40 min (bez stanki) plivanja: leđno, kraul, prsno + modifikacije (bez rada nogu ili bez ruku)
+ varijacije sklekova po rubu bazena...
muški rod je iznenađeno pogledavao prema meni pa ih nekoliko krenulo raditi isto... :lool::lool:
za danas planirano kratko trčanje + vježbe snage
djevojke uživajte u Zadru!
Angie provokatorice!
lol na muža vepra :lol:
ja znam što ću ponijeti za presvlaku
znam i što ću za smočiti se
ali nekako mi se neda bez vodonepropusne jakne trčati
koja je btw jesenska :mrgreen:
hm, mrzim izbore - lagana i nesputana a mokra do kože vs. suha i zaštićena s jaknurinom od koje ću poživčaniti
:croatiantragedy:
Spajkić ponesi još koju kunu pride, da ne bi i kod mene prevagnuli koktelčići
mislim, ionako si me vidjela jednom u životu, a počastila od filma do cvijeća pa neće te još koji koktel ubiti :lol:
šalim se , šalim se, ja plaćam!
:lool: flopi. i za stol smo dekoracije pripremili ko prave dame cemo uzivati :alexis:
a kud svi kokteli tu jos koji ;)
ajme lude ste skroz :lool:
boxice super :klap:
a jaoooooo :zaljubljen:
Angie :lool: nadam se da ti ovo muž neće pročitat :lool:.
Spajka i ja lajkam kokteličiće :mrgreen:.
Prijavak od juče: resistance 2.
Ja se jučer na trčanju sje.ah. Čudila se sama sebi kak sam uspjela. Ruke lagano zguljene, al koljena pošteno i jako natučena. Sve me kosti bole. Sinoć zamotala. Jutros previla. Rane cure. Baš sam tužna! Od Zadra ne odustajem, bar bumo se na cugi vidle, al trčanje mi postaje upitno. Bila sam puna nade da bu danas bolje, al budila sam se kak boli. Za 2 dana bi se stanje moglo popraviti, al čini mi se izglednije da Mala beba ima moju kartu za frendicu da me zamijeni. Ima cenera pod mojim imenom. :) Lili, pa ti si rođena kaskaderka!Magriz, bravo plivačice!MB - kao što rekoh 90% da ti ustupam trčanje frendiciFlopi - ljubičice su živeAngie - umrla sam od smijeha na opis muža, tak bi i mm kad bi ga uspjela nagovoriti. Nagovaram ga da na g.o. ide sa mnom. Ja trčim, on hoda. Onda kupanac na nudističkoj. Izgleda da je taj mamac najbolji.
magriz i Boxice bravo za otplivano!! :klap: ja u Hilton otišla nisma zbog paprene cijene a drugi bazeni mi jako daleko tu. Uz upaljena bedra od traila u ned al sam zato sve nadoknadila ovim adrenalinskim parkom, još me i danas drži, počet ću to redovito prakticirat a sad znam i koga pitat za savjet gdje otići :-)
spajka :lool:
Angie muž je zakooon!!
AkoBogaznate ne oblačite šuškavce i dugo jer kad se to sve smoči pa trčat u mokrome je užas živi, razgolitite se, vi s cvikama šiltericu na glavu i udrite!!
ja ko MB bi puno radije po kišici nego po vrućini.
Ajme Nera dobro si se udesila!!
Jbmu dobro si i prosla! Ja sam ove zime pala pa suosjecam :love:
A ne moras odustat, mozes i hodat! Bitna je namjera ;) ali ako zelis ustupit broj raspitat cu se zeli li jos neko trcat.
OOOOOooooo, pa onda ću hodat. :) A morti i potrčim. :)
MB, vratila si mi osmjeh na lice! Onda ipak ne dam broj! :)
Lipo spajku pod ruku i hodajte s koktelima ;)
Veselim se kavi/koktelima :mrgreen:
Nera, koma, bas mi je zao :-(
Nadam se da ce se stanje do nedjelje popraviti.
Odradjen lower, sutra rest :-)
Nera zao mi je da si se tako ozlijedila al evo rjesenje je tu, lijepo prohodaj i sudjeluj na svoj nacin!
Ja iz 28C i ljeta dosla u Bg na kisu i jesen.za zg ne znam jel zelim znati ha ha
Nera ajme :-( brzo se oporavi
joooooj koliko vas je na wingsima :heart:
valjda vam se pridruzim dogodine
spajka :lool: ti si totalno moj tip :-*
Ginger :klap: obavezno dogodine!!
Nera, bas mi je zao za nezgodu! Ali to je pravi stav, nema odustajanja!!! Bravo!
Danas samo 5km za gust uz more, sutra po startni broj! Bas se veselim!
Toliko nas ima da smo mogli slobodno tim oformit, slijedece godine obavezno!
ajoj Nera baš si gadno tresnula :-(
I ja bih svakako sudjelovala, trčkaranjem i šetnjom!
danas samo yoga revolution
i sadnja začinskog u vrtu
nakon toga mrva uljepšavanja :alexis:
danas bez teških tema i obaveza!
nera, baš bed za koljena i dlanove...mogu misliti kako boli..
ja jučer neplanirani rest, čak i pizza pala tako da je danas dan iskupljenja!
uzivajte sutra cure!