245 kn je puna cijena. ja nisam primjetila da su ikada na sniženju. pogledat ću popodne!
Printable View
u splitu nisu bili. razlog za svađu8-)
:-o kako su podli! Ne snize ručnike za plažu na moru! Baš ću vidjeti u Zadru ako uspijem otići do benettona.
Inače, ne sjećam se cijene, ali definitivno znam da su svake godine sniženi jer su mi super i uvijek ih gledam, a nikad ne kupim do ove godine.
jesu li u benettonu snizeni kisobrani, oni veliki s gumenim drzacem?
koliko je snizenje uopce?
Da li je itko kupovao plahte s gumicom u lidlu? vidim da su od sutra u ponudi, cijena je ok?
evo bas se vratila, ostale su samo crvene u dimenzijama koje meni trebaju, zasad sam uzela jednu, pa cu obici jos koji dan jer znaju nadopunjavati, pa mozda ulovim i neku drugu boju. na dodir se čine jako fine. uzela sam i bodije za malca koji stiže, 2 komada kratkih rukava za 30 kn s disney likovima.
jesu te plahte pamučne, ili su pamučni jersey?
Sinoc sam kupila Kikers cipele i Splitu u Jes ducanu na Matejuski za 50 kn. MM nije vjerovao pa je trazio da mu pokazem racun. Cipelw su od 50 kn, ono sto je meni bilo zanimljivo bilo je ili 50 ili 80 kn.
Mi pak imamo njihove bodye od prosle godine i odlicni su
a ima li netko ove pokrivače http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_34877.htm
što je to, fleece?
treba mi nešto za vikendicu
btw. moja vikendica je namještena stvarima iz Lidla :mrgreen:
i ja sam odustala od jastučnica nakon što sam ih ispipala, grozota. a mi smo bodije redovno kupovali u njemačkoj i u lidlu i u aldiju, prezadovoljna sam s njima.
ja bih si svakako uzela još jednu plahtu, ali se nadam da ću naletiti na drugu boju :P
Ha ha nije, na moru je - ali kad treba pokrivač, onda treba topli.
Ako itko igdje naide na povoljne sangenic kazete...
Nastavak o benettonu: ručnici su definitivno (bili) na sniženju ali ih više uopće nema.
U WG niti jednog, a danas sam u Avenue Mallu vidjela jedan jedini i dječje.
Dječji sam kupila kćeri, snižen je 50%.
Knjižara Ljevak ima u pola cijene enciklopedije o kukcima i gmazovima, može i svaka pojedinačno
http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-1...kukci--gmazovi
Mi smo uzeli samo kukce i izvrsna je, oduševili smo se
Jel zna neki gdje u Zg ima tenisica za tjelesni na snizenju?
U kauflandu su plasticne kutije s poklopcem po 35kn
Imaju neku akciju pa su neki artikli u pola cijene ( na netu ima katalog)
Ja sam kupila tenisice za tjelesni neki dan u Kauflandu za 49kn! Sasvim su solidne, jedino sto brojevi ne odgovaraju napisanima- pise 38, ali zapravo je 35. Ima i za cure i decke...
Ne znam ima li Kaufland u Zg??
Super, hvala vam :)
U intersportu su ti jos snizenja, baci oko, a i odmah pokraj je ciciban, ja sam lani u ovo vrijeme kupila V tene za tjelesnu jako povoljno, cca 100 k
ako netko slučajno nabasa na onaj 20 postotni utorak u C&A, lijepo molim da javi :)
biraju li slučajno te utorke ili imaju određeno npr. prvi u mjesecu ili nešto tako?
u kauflandu pamučne plahte za kinderbet (140x70) s gumicom u boji - 25 kn, i ručnici za bebe s kapuljačom - 20 kn
Je li netko negdje u Zgu i okolici usnimio snizenje klima uredaja, auto guma i As 15-36 tipa Cybex, Romer ili Maxi Cosi?
meni zanima ima li gdje sniženje autosjedalica 15-36?
a ne znam, nisam ni znala kad počinje, slučajno sam se zatekla tamo
danas u Getro Vrbani otvoren novi DM
cijeli dan popust -15% na cijeli asortiman